Şimdi Ara

LG 47LB670V YOUTUBE HD SORUNU Bİ BAKIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar beyler. Hemen konuya geçiyorum. Biz televizyon aldık çok olmadı bu kış sayılır. Modeli LG 47LB670V . Webos falan varmış. 47' smarttv 3d falan işte bi de ek olarak farklı bi işletim sistemi varmış webos diye biz aldık bunu. Televziyondan yana pek bi sıkıntım yok aslında. Kanal geçişleri biraz yavaş ama idare eder. Arayüzü de biraz daha hızlı olabilirdi. Her neyse sorunum youtube'la alakalı. Youtube'da videoları hd izleyemiyorum kendi kendine çözünürlük düşürüyor. Biz televizyonu 2400'e falan almıştık sanırım. Akrabalarımda 1200 küsür liraliık Samsung Smart Tv var. Onlarda youtube'da kendi app'inde videoları bütün videolar ve hd olarak ikiye ayırıyor. İsterse HD yi seçebiliyor ama internetten dolayı biraz yavaşlıyor. Ben de 1080p desteği olan videoyu 480 bile izleyemiyorum ama hiç donma olmuyor Bunun ayarını yapabileceğimiz bi yer yok mu. Koskoca tv'de hd video izleyemiyorum diliricem fırlatıcam kumandayı ekrana çok sinirlendim. Bi çözümü duyan bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi

• Merhaba,youtube dan video açtığımda ilk başta çözünürlük çok kötü ama yaklaşık 10 sn kadar sonra görüntü en iyi hale geliyor,internet hızı ile ilgili olabilir çünkü laptop tan download yaptığım an çözünürlük çok düşüyor download ı kapattığımda görüntü çok iyi hale geliyor.
  • televizyonla alakalı değil internetinizin hızıyla alakalı durumdur bence bu
  • 3 laptop 2 telefon 1 televizyon bagli. Hepsi wifi ile bagli. 300mb cift antenli modemle kullaniyorum. 8 mb. Ttnet internet var. Hepsi bagliyken laptoptan full hd videolari donmadan izliyorum. Ama televizyona gecince hepsini kapatip sadece televizyoni bagliyorum yine olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lg la 660s kanal düzenleme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.