inceleme linkini buraya da yazar mısın? ben ö.p. garantisi yok biliyorum ama genelde bazı firmalar 30 gün içinde değişim yapabiliyo, asıl önemli olan lg teknik servisinin verdiği değişim garantisidir.
he L1970HR comes with analog and DVI cables and a CD-ROM containing an electronic user manual and drivers. The monitor has a three-year warranty covering parts, labor, and backlighting and includes a Quickswap replacement program for dead or damaged units.
arkadaşlar monitörü ankarada bulan olursa uygun fiyata lütfen topiğe yazsın bugün alacaktım hiçbiryerde yok
çok pahalı orda yuh! 2-3 haftada çok uzun bir süre yaw
şuan çoğu yerde stoklarda olmadığı için elinde olan da pahalıya satması normal gibi Stoklara büyük miktarda girdiği taktirde fiyatının da düşeceğini tahmin ediyorum.
dfs bilgisayar fiyatının 15$ civarı artacağını söyledi bilmem ne derece doğrudur
quote:
Orjinalden alıntı: hasanalia
dfs bilgisayar fiyatının 15$ civarı artacağını söyledi bilmem ne derece doğrudur
yawww zaten fiyatı yüksek düşecek diye beklerken artıyo yuh artık
Yaw hep Ankara denmiş.Peki İstanbul'da nerede bulabilirim ? (Vatan'da kalmamış,Gold satmıyor...)
piyasada bazı yerlerde varda aşırı pahalı bizde enayi değiliz pahalıya alacak kadar uygun fiyata bulan olursa hemen yazsın arkadaşlar
şuan en uygun bimeks sanırım kdv dahil 640 ytl ama buda pahalı ya neyse
şuan bu monitör pahalısı-ucuzu hiç bir yerde yok , çünkü dağıtımını yapan distribütör firmanın elinde yok. internet siteleri de böyle pahalı bir monitör için stok yapmadığından dolayı sadece göstermelik olarak bizde var diyorlar.sipariş aldıklarında sorup bizde yok bekleyin diyorlar... inşallah gelir ben de almak istiyorumm.
Bimeklerde de kalmamış.Bu ürünü satan yer yok mu İstanbul da ?
yok yok yok !!!!
quote:
Orjinalden alıntı: e_mumcik
şuan bu monitör pahalısı-ucuzu hiç bir yerde yok , çünkü dağıtımını yapan distribütör firmanın elinde yok. internet siteleri de böyle pahalı bir monitör için stok yapmadığından dolayı sadece göstermelik olarak bizde var diyorlar.sipariş aldıklarında sorup bizde yok bekleyin diyorlar... inşallah gelir ben de almak istiyorumm.
Aynen Dostum Sitede Var Gözüküyor Ama Tel Açında STOK YOK Diyor..
Bende İçimden... Biiiiiiiip Diyorum...
yaw kafayı yiyom laa nasıl yok kaç bin tane satıldı ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: loger
quote:
Orjinalden alıntı: pontiac
quote:
Orjinalden alıntı: tuffguy
quote:
Orjinalden alıntı: hsngencer
evet 1600 e 1 kontrat orani 2000 diil.ama 1600 :1 bile buyuk bir oran.
16.2 gerçek renk için MVA yada IPS panel olması lazım..Bu bana öyle gelmedi..
tn panel olup da 16.7 milyon renk olan lcd ler var.
@ kardeş sen ne zaman aldın acaba monitörü dfs'den ?
ben sanırım tam 1 eylül idi aldığımda. 325+kdv. zaten bana orada 325+kdv diyince şok oldum (çünkü o zaman bu monitör mavide 370+kdv,boğaziçinde 380+kdv gibi bir şeydi) acaba başka monitör falan mı diye. ama monitör dükkana gelince baktım üzerinde kocaman 1970hr bf ve 2000:1 kontrast yazıyor. nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam.
arkadaşım tn panellerin 16.7 milyon renklileri de var. inat etme hem öyle kolay mı 16,2 milyon renk yerine 16,7 milyon yazmak. 40 bin çeşit kontrolden geçiyor, 40 bin çeşit sertifika veriliyor. öyle bir şey yapsalar oyarlar firmayı yani.
hatta amerika da birisi 100 gb diye harddisk alıyor eve gelip bilgisayara takınca 100 değilde 90 küsür çıkıyor. (hepimizin bildiği şu 1000 megabayt= 1gb hesabı yüzünden) mahkemeye veriyor ve çatır çatır tazminatını alıyor. bu yüzden bu davayı örnek göstererek epey kişi tazminat aldı. o yüzden dünyaca ünlüysen, büyüksen herkes senin açığını arar ki bir şeyler koparalım diye. o yüzden yalan olabileceğine ihtimal vermiyorum. hadi türkiye olsa anlarım. niye çünkü biz elektronik üretmediğimiz için ona uygun kanunumuz yok. ya da ona yönelik uygulama yok. daha tüketici mahkemeleri kurulalı kaç yıl oldu? ama lg dünyanın her yerinde sadece bura değil.