Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aleti tavana asarak kullanmak istiyorum, önereceğiniz bir askı aparatı var mı?
  • merhaba henüz bu cihazı alamadım ama gördüğüm kadarıyla pek çok cctv kamera montaj aparatları bu projeksiyonada oluyor.. eğer ebayden alış veriş yapabilirseniz 2-3 dolara bulabilirsiniz. yada herhangibir güvenlik sistemi malzemeleri satan dükkanda bulmanız mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyarrow -- 18 Şubat 2011; 18:52:02 >
  • çok teşekkürler tamamen cahillikten soruyorum, böyle birşey midir kast ettiğiniz?
    http://www.megametropol.com/product_info.php?cPath=21_63&products_id=2353&osCsid=aa9bocr8vb5v8s5voihar1s030

ayrıca bunların aşağı yukarı ayarlama özellikleri vardır sanırım değil mi?
  • bahsettiğim ürün linkte : http://cgi.ebay.com/Angle-Adjustable-Metal-Mount-Bracket-4-Camera-STH-5555-/110574159530?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bebbc6aa#ht_4527wt_905

bu askı aparatları çok ucuz ve kullanışlı sadece tavana asmak için araya uzatma amaçlı bir demir profil konulabilir..

yazmayı unutmuşum linkteki ürün biraz basit görünebilir.. çok fazla çeşit ve kalitede bu tarz askı aparatı mevcut. ebay de camera bracket olarak ararsanız farklı ürünleride bulabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyarrow -- 18 Şubat 2011; 19:45:57 >

• arkadaslar hs 201 de futbol maçı izlerken futbolcuların kim olduğunu ayırt edememe gibi bir durum oluyormu? maç izlemek için almak istiyorum bu makineyide
  • ben de bu projeksiyon cihazından almak istiyorum ama görüntü sistemlerinden hiç anlamadığım için bir iki tane sorum olacak, topiği baştan sona okudum genelde kullananlar gayet memnun fakat atlamış olabilirim o yüzden tekrar sormak ihtiyacı duydum;

- elimde 720*300 civarı çözünürlükte brrip filmler var bu cihazla bu filmler büyük ekranda (mesela 170*130cm veya daha büyük) dert yanmadan izlenebilir mi, kareler pixeller falan gözükür mü? izleme mesafem ~ 2,5-3 mt
    - hd kanallar sıkıntı yaratmadan izlenebilir mi? görüntü kaybı falan olur mu, olursa çok bariz sıkıntı yaratır mı?

sorularım işi bilenler için komik gelebilir ama dediğim gibi fazla anlamadığım konular, büyük ekran led tv arayışındayken tesadüf projektör olayına girdim, hem ekranın daha büyük olabilmesi hem de fiyatının uygun olması cezbetti ama tabi çözünürlük olayı var ayrıca tvden farkı aydınlık ortamlara uygun değil o konuda bilgi sahibi oldum ve gündüz izlememeyi göze aldım onu eski lcd tv idare edecek, fazla beklentim yok ama aldığıma da pişman etmesinden çekindiğim için bunları sormak durumundayım, süper hd görüntü saplantım yok net ve düzgün görüntü olsun yeter, kullanıcı arkadaşların yorumları çok makbule geçer

• Arkadaşlar merhaba,

Birkaç sorum olacak. Aleti dün itibarı il aldım kurulumu ile ilgili bir kaç problem yaşıyorum. Öncelikle Bilgisayarıma HDMI çıkışından bağlıyorum, ses sisteminden sesi almak içinde bilgisayardan bir Audio kablosunu ses sistemine bağlıyorum ancak HDMI kablo sesleride taşıdığı için projeksiyon bağlıyken sesi ses sisteminden değilde projeksiyonun kendi hoparlöründen alıyorum. HDMI kabloyu çıkarttığım zaman ancak ses sisteminden ses geliyor. HDMI ile projeksiyona bağlı iken laptopun sesini nasıl ses sistemine aktaracağım ?

Ayrıca Western Digital bir HD Media Player'ım var. Bu media playerı projeksiyona HDMI'dan bağladım ama görüntü alamadım. Bununla ilgili bir fikri olan arkadaş var mıdır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • 1 soru Denetim masasından ses denetimine gelin ve pc nizin ses kartını VARSAYILAN yapın. sorun kalmaz..
    2. soru ise 1. sorunuzdan aladığıma göre pc den görüntü geliyor Yani projeksiyonda problem yok. WD media playerle arasındaki kablodan olabilir idyecem ama muhtemelen PC deki HDMI kabloyuda denemişsinizdir. Geriye kaldı Media player. Acaba tuş ayarları ile HDMI çıkış ayarları gibi bişiler olabilirmi diyecem WD hakkında bilgim yok. Popcorn a200 kullanıyorum 10M oem markasız HDMI kabloda problem yok. Hatta ebaydan 3 giriş 1 çıkış uzaktan kumandalı HDMI selectör aldım problemsiz.. WD ile ilgili forumda yardımcı olacaklardır. bir arkadaştan LCD tv sine denemek en mantıklısı olacaktır..
  • thor1
    Bu projeksiyon 800x600 olduğundan diğer normal 800x600 projeksiyonlarda da olduğu gibi pixselleşme olmak zorundadır. Bence 3 metrene bişi fark edilmez. En iyisi bir yerde test edip görmek. 800x600 başka projeksiyonda test etsen pixselleşme olayını görüp kafanı rahatlatırsın.. Ben sürekli kullanıyorum bence problem yok.. Ama herzaman imkan varsa en yükseğine doğru kaymaya bakın. 1080p. Fakat bu 800x600 kötüdür demiyorum.
  • mehmet_alp

yanıt için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xude

Arkadaşlar merhaba,

Birkaç sorum olacak. Aleti dün itibarı il aldım kurulumu ile ilgili bir kaç problem yaşıyorum. Öncelikle Bilgisayarıma HDMI çıkışından bağlıyorum, ses sisteminden sesi almak içinde bilgisayardan bir Audio kablosunu ses sistemine bağlıyorum ancak HDMI kablo sesleride taşıdığı için projeksiyon bağlıyken sesi ses sisteminden değilde projeksiyonun kendi hoparlöründen alıyorum. HDMI kabloyu çıkarttığım zaman ancak ses sisteminden ses geliyor. HDMI ile projeksiyona bağlı iken laptopun sesini nasıl ses sistemine aktaracağım ?

Ayrıca Western Digital bir HD Media Player'ım var. Bu media playerı projeksiyona HDMI'dan bağladım ama görüntü alamadım. Bununla ilgili bir fikri olan arkadaş var mıdır ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Cihazını HDMI kablo ile bağladıysan ayrıca bir ses kablosuna ihtiyaç yok.HDMI zaten görüntü ve sesi aynı anda veriyor şahsen ben Pc ye bağladım direk HDMI to HDMI hiç bir problem yok

• xude kardeş wd playerlar da böyle bir sorun var.
    sd yayını alabiliyorsun fakat hd yi alamıyorsun yanılmıyorsam. ben de aynı şeyi yaşadım ve electroworlden wd player ımı değiştirttim.
    6-7 ay oldu bunda bir sorun yaşamadım. wd de hdmi kabloyu çok fazla sokup çıkartmamanı tavsiye ederim.
  • bana ev ortamında 3m.ye 2m. hd bi cıhaz onerebılen arkadaşımız varmıdır olursa cok sevınırım
  • aslında eksık soyledım 3d olsun ıstıyorum fıyatı 1000 ıle 1500 tl arası olsun bu tarz cıhaz alan varsa ve memnunsa bana ozelden veya buradan cevap yazarsa cok sevınırım
    LG BX327 3D Projeksiyon bu urunu bıraz arastırıyorum ama kararsız kaldım
  • sevgili dostlar iki buçuk yıldır LG 102g yi kullanıyorum. İkin günde bir film izlerim akşamları. (jdownloader programı saolsun. Sabah başlatıyorum downloadı işten geldiğimde bitmiş oluyor)

Şimdi size deneyimlerim doğrultusunda tavsiyelerde bulunmak istiyorum çünkü bazıalrını bu led projeksiyonları kapasitelerinin üstünde kullanmaya çalışıyor gibime geliyor.

1- 180*180den büyük perdeleri bu projeksiyonlar için unutun. Yani boşuna 200*200 ya da daha büüyk perde almayın bu led projeksiyonlar için. En sağlıklısı 170*170 yani 180*180 perdenin kenarlarının dolmasına 6-7 cm kadar büyültün görüntüyü.

niye derseniz en önemli handikap ışık gücü. Işık zayıflayacağı içim video kaynağı ne kadar net olursa olsun görüntüyü algılamakta zorlanacaksınız. Ayrıca yine görüntü net olsa bile 180*180 sonraı belirgin bir flu ve netlik kaybı söz konusu olacaktır. Bunun aksini bana söylemeyin çünkü bizzat defalarca denedim. Bir de derinlik gidiyor görüntü büyüdümü. Yani tek boyut gibi görüyorsunuz.

2-Film ve videoları projeksiyonun kendi programından ziyade (flashdisk takarak yani) pc yada medya oynatıcıdan izleyin. Zira desteklenmesine rağmen bazı kodeklere "desteklenmeye format" diyor. artı en önemlisi görüntü kalitesi. İyi bir pc yada medya oynatıcı görüntüyü çok daha akıcı verebiliyor.

3-BU led projeksiyonları dizel arabalara benzetiyorum. Yani fazla km daha doğrusu hergün kullanmayacaksanız normal projeksiyon alın. Haftada 10 saat için falansa led projeksiyon almaya değmez. Yanlız bu söylediğim profesyonel anlamda görüntü kaltiesi isteyenler için. Yani normal şarltarda led projeksiyonda iş görür tabi.

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

• Bu Projeksiyona PS2 takmak mümkün müdür acaba? Cevap için şimdiden teşekkürler...
  • istediğiniz görüntü cihazını bağlayabilirsiniz. PS2 PS3 Xbox media tank, uydu alıcısı, DVD player, Kamera, TV scart çıkışı, Cep telefonunuzun vga çıkışı varsa Telefon bile bağlarsınız. Cihazda Composite girişi (Scart yani) RGB YUV HDMI ne kaldı geriye..
  • Öyle sanıyorum ki PS2'yi arkada ki sarı çıkıştan scart'ın üçlü kablosunun tek ucunu takarak alacağız, bu durumda ses için harici bir amfi gerekecek ki, onunda optic girişli (PS2'yi bağlayacağız) olması gerekiyor. Yanılıyor muyum acaba efendim?
  • Projeksiyonun ses girişide olsa, pek kullanılacak gibi değil yeterisiz bir sesi var. Ancak meccbur durumlarda kullanılabilinir. Bu yüzden görüntüyü projeksiyondan (Sarı uçlu fiş ile) Seside bir ses sistemine yada PC hoparlör grununa (en az 2+1 olursa keyif alırsınız) (kırmızı-Beyaz) yada ses sistemine optik kablo ile bağlantı yapabilirsiniz.
  • bugun aldım görüntü kalitesi beni şaşırttı.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.