Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Projeksiyonlardaki fiyat düşüşünü cep telefonlarındaki düşüş ile kıyaslamayın.
    Ben 2011 yılbaşında 820 tl ye almıştım. Şimdi dolardan dolayı biraz daha yüksek.
    O zaman almadan önce ben 600 tl ye 2. el aradım bulamadım.
    Kullanıma bağlı birkaç aylık ise verilir.
    Ama 1 sene veya daha fazla kullanılmış cihaza verilmez.
    Zaten bunu alan kişi eğer sistemi güzel kurmuş ise ve layıki ile kullanabilir ise satmayı hiç aklına bile getirmeyecektir.
  • +1 Ben 1200 liraya alanlardanım :D Pişmanmıyım?.. Kesinlikle.....
    quote:

Orijinalden alıntı: oyunageldim

muhtemelen, bu cihazı alanlar bir yıl önce 1,200 tl den almışlardır. onlara şimdi 750 tl satmak büyük indirim gibi görünüyor olabilir 600 tl bile ikinci el alınmaz. 850tl sıfırı var iken

quote:

Orijinalden alıntı: oyunageldim

muhtemelen, bu cihazı alanlar bir yıl önce 1,200 tl den almışlardır. onlara şimdi 750 tl satmak büyük indirim gibi görünüyor olabilir 600 tl bile ikinci el alınmaz. 850tl sıfırı var iken

• Hala arıyorum bakalım elbet çıkacaktır memnun olmayan aradığını bulamayan ve satmak isteyen Şahsen ben sinema odam için istiyorum. Kabul belki full hd hatta hd ready bir projeksiyon değil ama bence oldukça güzel ve net görüntüsü var. Hatta bu konuda bu cihaz neden eleştiriliyor onuda bilmiyorum, bu fiyat performansla full hd'mi bekliyorlar yani. Yada bu lamba ömrüyle diyeyim. Film izlemek için ve PS2 için bence oldukça güzel bir cihaz.
  • Valla satılması zor (En azından benim için) .. Alıştık kullanıyoruz. Ha ne olur HD yada ready led alırsın. Yine satılmaz. Neden çocuğun odasına.. Portatif olmasından bir çok kez çocuğun odanının komidinin üstüne koydum. Duvarda oyuncak hikayesi serisi, Caliu serisi Arabalar kaç defa izleyerek uykuya daldı.. İşte bu zamanda kendi hoparlörü ve usb den oynatması çok işe yarıyor. Normalde Popcornhour A200 ile kullanıyorum.. Sonra musafir geldiğinde getir musafir odasına koy Gezi usb sinde gezi videolarını, Fotoğraflarını tanıt.. (Gerçi bu bir sefer oldu başka işe yaramadı ama keyifli idi)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

Çok teşekür ederim ancak pekte uygun değiller @MuratAtes dostum. Sıfırı Eskişehir MM'de 980 TL olan cihaz ikinci elde 750 TL olunca (kişisel görüşümdür) bana pek uygun gelmedi, daha doğrusu gelemedi (maaş meselesi ). Bilmiyorum belkide ben çok şey istiyorumdur

Anlıyorum.Bu tür cihazlarda ikinci el kimse almak istemez.Çok nadir tanıdığın birisi filan denk getirirsen alırsın.Bence biraz daha sabret ve sıfır bir cihaz al.Sıfır ile ikinci el cihazların arasında fazla bir fiyat farkı gözükmüyor...

• Bence almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın.
  • fiyat gerçekten çok iyi.. İsteyen 2 tane alıp Görüntüyü yan yana birleştirip HD Ready den daha iyi görüntü elde edebilirler. Üstelik Lümeni ikiye katlarlar.. (1600x600 çözünürlük :) ) Mesela yani.. Neden olmasın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

fiyat gerçekten çok iyi.. İsteyen 2 tane alıp Görüntüyü yan yana birleştirip HD Ready den daha iyi görüntü elde edebilirler. Üstelik Lümeni ikiye katlarlar.. (1600x600 çözünürlük :) ) Mesela yani.. Neden olmasın??

Gerçekten çılgın bir fikir....
  • aranıza bende katıldım vatandan 755/10 taksit aldım.
    son 5 ürün kaldı almak isteyen kaçırmasın fırsatı.
    ayrıca perde almak istiyorum,
    geniş ekran nerden kaca alabilirim.fikir verirseniz sevinirim.
    180*150 veya 200*150 bulma şansım varmıdır

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myazgan -- 2 Temmuz 2011; 22:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myazgan

aranıza bende katıldım vatandan 755/10 taksit aldım.
    son 5 ürün kaldı almak isteyen kaçırmasın fırsatı.
    ayrıca perde almak istiyorum,
    geniş ekran nerden kaca alabilirim.fikir verirseniz sevinirim.
    180*150 veya 200*150 bulma şansım varmıdır

edit:imla hatası

Ben 180*150 aldım ama 200*150 almadığıma pişman oldum. 200*150 daha güzel olacağını düşünüyorum.
  • 200*150 perde almaya karar verdim ama hangi marka almalıyım SUNLIGHT SUN-AX-150X200 64 tl ye buldum sizce almalımıyım.kullanan varmıdır.
  • 60 ve 100 tl arasındaki perdelerin kaliteleri arasında bence fazla bir fark yok.Bahsettiğiniz perde bana göre işinizi görür.Yinede karar sizin...
  • SELAMLAR ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BEN BU LG HS201 ÜRÜNÜ ALMAK İSTİYORUM EN FAZLA EKRANIN BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR OLUR.?GÖRÜNTÜNÜN BİRAZ BOZULMASINA RAĞZIYIM?DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?VE 3D FİLMLERİ İZLEYEBİLİRMİYİM?CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERE....
  • ARKADAŞLAR YARDIMCI OLACAK BİRİ VARMI
  • Ideal boyut 160 180 cm ....
    300 400 cm gibi boyutlarda ışık azalması dahada artıyor, renkli gözlüklerle 3d güzel, real3d olmuyor
  • Hocam 3d ile real3d ne demek_?
  • Su eski model renkli camla olan 3d oluhor.. guzelde oluyor. Fakat yeni çıkan tanesi 250 tl olan gözlükler bu cihazda işe yaramıyor. Hani 3d sinemalar var shuther glass diyorlar sanırım.
  • Hımm anladım hocam yani 720p HD Film izliyorum güzel oynatırmı?
  • az önce aldık bakalım vatan pc den 731 tl 6 taksit.... burası bana lazım olacak şöyle bi yerleşeyim cihaz gelmeden
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.