Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan için en uygun fiyat nerde acaba? bimeks fiyatı 900 civarına çıkardı. başka ucuz bi yerde bulamadım.. daha uygun fiyat var mı şuan için? bir de ilk mesajda yazdığım soruya cevap alamamıştım onu tekrarlamak istiyorum.. benim laptop 1366x768 piksel bir ekrana sahip. bu çözünürlüğü doğrudan projeksiyondan almam mümkün mü? bu durumda 30" boyutlarında loş ışık altında monitör gibi kullandığımda göz yorgunluğu oluşur mu?? kullananlarda bu şekilde bir foto çekmelerini rica edebilir miyim? 30" te lamba ışığı altında masaüstü veya metin varken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelsag

şuan için en uygun fiyat nerde acaba? bimeks fiyatı 900 civarına çıkardı. başka ucuz bi yerde bulamadım.. daha uygun fiyat var mı şuan için? bir de ilk mesajda yazdığım soruya cevap alamamıştım onu tekrarlamak istiyorum.. benim laptop 1366x768 piksel bir ekrana sahip. bu çözünürlüğü doğrudan projeksiyondan almam mümkün mü? bu durumda 30" boyutlarında loş ışık altında monitör gibi kullandığımda göz yorgunluğu oluşur mu?? kullananlarda bu şekilde bir foto çekmelerini rica edebilir miyim? 30" te lamba ışığı altında masaüstü veya metin varken..

Laptop un ekranı önemli değil. Laptop çıkışında taktığınızda ikinci bir ekran olarak ayarlanacak ve istediğiniz çözünürlüğe getirebilirsiniz. ama unutmayın gerçek duvara görüntü verme çözünürlüğü 800x600 ü geçmiyor. Çözünürlüğü büyüttükçe ekrandaki karakterler küçülüyor.. (Yanlış anlaşılmasın ekran büyük). Ben dediğiniz şekilde kullandım. Küçük yazı fontları okuması problem olabiliyor. Onun dışında problem yok..

• http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1276737&highlight=
    bu linkte acer ı tercih eden biri sebepleri saymış, tabi en önemli kısım ucuzluğu :)

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1292618
    http://www.htforum.com/vb/showthread.php/149681-PROJETOR-LED-ACER-K11

bu 2 linkte de bolca foto mevcut. fikir vermesi açısında faydalı olur. görüntü fotolardan daha iyi ona kefilim. 30-40" kullanımda acer için lcd den hiç farkı yok diyebilirim.

bimeksteki gibi 720 acer, 750 lg yakalanırsa tabıkı lg alınır sonuçta daha yakın durdugu ıcın ışık daha randımanlı olur.
    ama arada 80-100 tl olursa kesinlikle acer alınmalı.

özetle, her iki üründe fiyat/perf. ürünüdür.

• bir ufak istihbarat daha
    acer ist. teknik servisinde çalışan bir arkadaşım k11 lerin servise pek uğramadığını söyledi. bu da genelde acer ürünlerinde pek görülmez ama bu ürün istisna olmuş sanırım :)
  • linkler için teşekkürler. şuan yaklaşık 850 liraya kadar limit ayırdım projeksiyon için.. ama kredi kartımın kullanma tarihi bittiği için yeni kartı şubeden almam gerek sanırım 5-10 güne fiyatlarıda takip ederek bu iki projeksiyondan birini alıcam... eğer zahmet olmazsa iki projeksiyondan herhangi birisiyle 1366x768 çözünürlüğe ayarlı olarak text içeren bir foto koyabilir misiniz? video başarımı her cihaz için de gayet tatminkar ( f/p olarak ) ama masaüstü veya text içerikli foto ne yazikki hiç yok :( son olarak bu konuda ricada bulunuyorum.. teşekkürler..
  • @yucelsag

yukarıda 30" boyutlarında kullanımdan bahsetmişsiniz. 30-40" boyutlarında 800x600 104x768 - 1280x1024 - 1280-960 çözünürlüklerinde lcd monitörden hiç farkı yok. sorun olmuyor, fontlar keskin ve net. ancak bunların dışındaki çözünürlüklerde karakterlerde netlik bozulmaya başlıyor. 40" in de üstüne çıkarsanız, masaüstü kullanım için lcd tv bile kullansanız gereksiz ve yorucu oluyor.
    http://www.projectorcentral.com/Acer-K11-projection-calculator.htm
    bu siteden lg ve acer için uzaklıklara bakabilirsiniz. masaüstü için bence en ideali 1,20 m den 68 cm lik ekran

• Sanırım bu aralar en iyi fiyatı, kampanya yakalanırsa, bimeks veriyor. Borçlarım biterse bende yeni bir projeksiyon almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

@yucelsag

yukarıda 30" boyutlarında kullanımdan bahsetmişsiniz. 30-40" boyutlarında 800x600 104x768 - 1280x1024 - 1280-960 çözünürlüklerinde lcd monitörden hiç farkı yok. sorun olmuyor, fontlar keskin ve net. ancak bunların dışındaki çözünürlüklerde karakterlerde netlik bozulmaya başlıyor. 40" in de üstüne çıkarsanız, masaüstü kullanım için lcd tv bile kullansanız gereksiz ve yorucu oluyor.
    http://www.projectorcentral.com/Acer-K11-projection-calculator.htm
    bu siteden lg ve acer için uzaklıklara bakabilirsiniz. masaüstü için bence en ideali 1,20 m den 68 cm lik ekran

Link için teşekkürler.. K11 ile HS 201 mesafe karşılaştırması yaptım. 163 cm genişliğindeki görüntü için duvarla projeksiyon arasındaki mesafe; K11 için 3,32 metre, HS 201 için 2,41 metre, yani K11 i 90 cm civarı daha uzağa koymak lazım ki bu tam benlik bişi.. cihazın ortada durması hoşuma gitmiyordu ki hala öğle, Şimdiki tecrübelerime dayanarak mesafe için kesinlikle seçimim K11 olurdu. Diğer özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı zaten. (Sanırım aynıdır)..
    Çözünürlüğü oynamadan şu görüntüyü biraz küçültebilsem, Cihazı daha uzağa koyabilmek için... Lens önüne kırtasiyenden mercek alıp koydum bulanık bir görüntü oldu. Sanırım cihaz ortada öyle idare edeceğiz artık, şöyle hesaplı bir çözümü olsada uygulasak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Şubat 2011; 13:20:46 >

• Bu arada portatiflik ve duvarların önünde vitrin vb.. eşyalardan dolayı Ayaklı Perde sipariş etmiştim. Hepsiburada dan Dinon perde parayı eft yaparak ödediğim halde bir türlü tedarik edilemedi.. 5 gündür bir perde tedarik edilemezmi? Çinden bile ürünler 2 haftada geliyor.. Biraz sitemle siparişi iptal ettirdim. Hızlıal sitesinden PROJEKAKS Sunlight 180x180 Ayaklı Tripot Projeksiyon Perdesi siparişini verdim. Kargoya verilmiş. Yarın ürün gelir. Bakalım nasıl olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Bu arada portatiflik ve duvarların önünde vitrin vb.. eşyalardan dolayı Ayaklı Perde sipariş etmiştim. Hepsiburada dan Dinon perde parayı eft yaparak ödediğim halde bir türlü tedarik edilemedi.. 5 gündür bir perde tedarik edilemezmi? Çinden bile ürünler 2 haftada geliyor.. Biraz sitemle siparişi iptal ettirdim. Hızlıal sitesinden PROJEKAKS Sunlight 180x180 Ayaklı Tripot Projeksiyon Perdesi siparişini verdim. Kargoya verilmiş. Yarın ürün gelir. Bakalım nasıl olacak..

İşine karışmak gibi olmasın dostum ama keşke 200x200 alsaydın benim mesafe 2.5 metre tam 180'e oturuyo 3-5 santim geri çeksem ki,çekmeye ihtiyacımda var perdeden taşıyo yinede hayırlı olsun diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Bu arada portatiflik ve duvarların önünde vitrin vb.. eşyalardan dolayı Ayaklı Perde sipariş etmiştim. Hepsiburada dan Dinon perde parayı eft yaparak ödediğim halde bir türlü tedarik edilemedi.. 5 gündür bir perde tedarik edilemezmi? Çinden bile ürünler 2 haftada geliyor.. Biraz sitemle siparişi iptal ettirdim. Hızlıal sitesinden PROJEKAKS Sunlight 180x180 Ayaklı Tripot Projeksiyon Perdesi siparişini verdim. Kargoya verilmiş. Yarın ürün gelir. Bakalım nasıl olacak..

İşine karışmak gibi olmasın dostum ama keşke 200x200 alsaydın benim mesafe 2.5 metre tam 180'e oturuyo 3-5 santim geri çeksem ki,çekmeye ihtiyacımda var perdeden taşıyo yinede hayırlı olsun diyorum

Öncelikle teşekkürler. 200 lük de düşündüm ama 180 liğe göre fiyatı baya farklı (ama bir kere alınıyor ödenebilinir), hemde ışık gücü 200 lümen olmasından (Ekran büyüdükçe şiddet düşüyor) hemde kitapcığında zaten 80" tavsiyesi olduğundan (buda genişlik olarak 163 cm ediyor) bi sürü bahane işte ..

Perde portatif olunca 10cm projeksiyonu çeksende perdeği de 10 cm yaklaştırabilirsin. Bu konuda iyi olacak gibime geliyor...
    Sağolasın..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Öncelikle teşekkürler. 200 lük de düşündüm ama 180 liğe göre fiyatı baya farklı (ama bir kere alınıyor ödenebilinir), hemde ışık gücü 200 lümen olmasından (Ekran büyüdükçe şiddet düşüyor) hemde kitapcığında zaten 80" tavsiyesi olduğundan (buda genişlik olarak 163 cm ediyor) bi sürü bahane işte ..

Perde portatif olunca 10cm projeksiyonu çeksende perdeği de 10 cm yaklaştırabilirsin. Bu konuda iyi olacak gibime geliyor...
    Sağolasın..

valla ben lümen olayından anlamam ama bunu almadan önce bir çok projeksiyon test ettim bunun gibi net ve ışık verene ratlamadım.

Portatif kısmını ben okumamışım seninde dediğin gibi makina yerine perdeyi ileri geri yaparsın

• EPSON TW700
    OPTOMA HD66
    LG AH215

ARKADAŞLAR BİR TÜRLÜ BU PROJEKSİYON CİHAZLARINI BULAMIYORUM NEREDEN BULABİLİRİM BİLEN VAR MI ACABA
  • sonunda yeni kartımı aldım ve limit te hazır.. sadece fiyat olarak düşer mi? yoksa beklemeye değmez mi? sizce ne yapmalıyım? şuan için benim bulabildiğim en uygun fiyat 900 lira ve tabi ki bimeks te... Başka online alabiliceğim uygun fiyata satan yer var mı? bimeks bi daha ne zaman kampanya yapar tahmini olan varmı? ben pek alış veriş yapmadığım için ne zaman nasıl indirim yaptıklarını bilmiyorum.. sonuç olarak şuan sadece uygun fiyat beklemedeyim.. malum öğrenciyim bütçe zor toparlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelsag

sonunda yeni kartımı aldım ve limit te hazır.. sadece fiyat olarak düşer mi? yoksa beklemeye değmez mi? sizce ne yapmalıyım? şuan için benim bulabildiğim en uygun fiyat 900 lira ve tabi ki bimeks te... Başka online alabiliceğim uygun fiyata satan yer var mı? bimeks bi daha ne zaman kampanya yapar tahmini olan varmı? ben pek alış veriş yapmadığım için ne zaman nasıl indirim yaptıklarını bilmiyorum.. sonuç olarak şuan sadece uygun fiyat beklemedeyim.. malum öğrenciyim bütçe zor toparlanıyor

Eğer ki çok sabırsız biri değilsen beklemeni tavsiye ederim. Belirli aralıklarla kampanya yapıyorlar tek yapman gereken takipte olmak sıcak fırsatlar bölümünü de takip edebilirsin. saolsun arkadaşlar orada paylaşıyorlar benim hiç haberim yoktu bimeks te kampanya olduğundan oradan öğrendim. 750tl ye kaptım bir tane allah razı olsun onlardan umarım yakın zamana yaparlar bir kampanya da sende alırsın bol şanslar dilerim.

• Bimeks web'ten satış fiyatını peşin fiyatına taksitli olarak 900 lira'ya düşürmüş. Ben de almak istiyorum ama şu anlık kart limit sorunum var ne yazık ki. :)
  • Bimekste bir ara 700 küsura düşmüştü.
  • BİMEKS web den teşhir veya iade ürün gönderecek büyük ihtimalle, çünkü hep aynı şeyi yapıyor. Mağazadan almakta fayda var.

quote:

Orijinalden alıntı: saltans

Bimeks web'ten satış fiyatını peşin fiyatına taksitli olarak 900 lira'ya düşürmüş. Ben de almak istiyorum ama şu anlık kart limit sorunum var ne yazık ki. :)
  • Bende Bimeks'ten 750 liraya almıştım.

Genelde ! teşhir ürünü gönderdikleri için mağazaya gidip kapalı kutu aldım.
  • Bimeksin adı o şekilde akla geliyor malesef , şansınıza kalıyor biraz.

İade etseniz diyeceğim ama iade durumunda sadece hediye çeki veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.