Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Bende lg hs201 led kullananlar kervanına katıldım sonunda.Görüntü kalitesinden gerçekten memnunum.Ama bir sorun olacak?Arkadaşlar makinanın lamba ömrünü görmek için kumandanın ok tuşuna sürekli basılınca oluyor demişler ama ben denedim lamba ömrü ile alakalı bir şey göremedim.Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim....
  • Kumanda tuşunu ve cihaz üzerindeki "OK" tuşunu ikisini aynı anda basılı tutun.

quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtes

Evet arkadaşlar.Bende lg hs201 led kullananlar kervanına katıldım sonunda.Görüntü kalitesinden gerçekten memnunum.Ama bir sorun olacak?Arkadaşlar makinanın lamba ömrünü görmek için kumandanın ok tuşuna sürekli basılınca oluyor demişler ama ben denedim lamba ömrü ile alakalı bir şey göremedim.Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim....
  • Piyasada satılan stor perdeler acaba işimizi görür mü?Diyelim 200*150 35 tl.
  • arkadaşlar şubat ayında forumdan bir arkadaştan almıştım bende şuan bi arıza verdi sanırım 1 aydır kullanmıyordum bu gün 1-2 saat film izlemek için açtım sonra power düğmesine basarak kaptmıştım şimdi tekrar açtığımda görüntü titremeye başladı ve sonrasında kırmızı tonlar ağırlıklı olarak titremeye devam ediyor. yeşil olan arka plan görüntüsü pembe kırmızı arası bi renk oluyor yani genel olarak sadece o tona dönüşüyor görüntü. bilgisayardan bağlantıyı kestiğimde bile menü renkleri falan aynı durumda

Aldığımda 600 küsür saat kullanılmıştı şuan 760saat olmuş toplamda.
    herhangi bir ısınma vs yok cihazda. daha önce benzer bir problem yaşayan varmı?
    Ne yapmalıyım acaba?
    Reset ile ilgili bir şey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 6 Haziran 2011; 1:06:02 >
  • Bende ilk alanlardanım sanırım (Kasımdı yanlış hatırlamıyorsam) Bendede istisnasız her gün çalışıyor sayılır. şimdilik o ilk aylarda çıkan fan sesi titremesi dışından bişi yok.. Umarım hallolur. Gelişmeleri bekliyoruz.. Geçmiş olsun arkadaş..
  • 17 aydır kullanıyorum. 1500 saati geçti yanılmıyorsam. Bir kere yerde tripot üstünde kullanırken düştü, bir kere tavana asmıştım, oradan düştü (halının üstüne) hala keyifle kullanıyorum. umarım sizin bahsettiğiniz problemler başıma gelmez. geçmiş olsun. lütfen servis ve tamir sonrası gelişmeleri yazın ki. buradaki arkadaşlarda bilgi sahibi olsun.
  • @mehmet_alp @oyunageldim teşekkür ederim arkadaşlar.
    durup dururken olduğu için kafam karıştı zaten aylardır aynı yerde sabit duruyor. ısınma problemide yok aklıma gelen tek ihtimal sivri sinekfalan mı kaçtı acaba içine ama fabrika hatasıda olabilir. lg müşteri hizmetlerine mail attım akşam cevap bekliyorum. şuan kktc de olduğum için yapacak başka bir şey de yok

firmada mail gelmiş yazanlar burda

[qoute]Projeksiyonlarımızı yurt dışından Türkiye ye getiren firma Astel elektroniktir.
    Tamir ve garanti hizmetleri bu firmaya aittir.İrtibat bilgileri aşağıdaki gibidir..

Projektör ASTEL : 0216 466 8282
    Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

‘ LG Markalı Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlarınız için çağrı
    merkezimizden uzaktan erişim ile destek alabilirsiniz’
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 6 Haziran 2011; 12:22:41 >
  • Sıcak gelişmeler var arkadaşlar. Firmayı aradım içime su serptiler adeta.
    arızayı bildirdiğimde genel birşey olduğunu bu modellerde daha öncede aynı arızaya yakalanların olduğunu ve garanti kapsamında parça değişimi yapılarak tamir göreceğini bildirdiler. aldığım yer aracılığıyla ya da doğrudan kendim gönderirsem servislerinde tamir edilecekmiş.

Ampul soketinin yanmış olduğunu söylediler.
  • Büyük geçmiş olsun... Mantıken Fan soketi yandığına göre de soğutmayı yapamamıştır. Fanda bir problem varmıydı acaba? Bu tür bilgilerin verilmesi çok güzel.. Önceki problemde de bir arkadaş tripota takılan vida yerinin plastik olduğunu çok sıkmamamızı söylemişti Kendisi yalama yapmış yuvayı. O günden beri çok dikkat ediyordum. Şimdide fan olayını dikkate alacağım...

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Sıcak gelişmeler var arkadaşlar. Firmayı aradım içime su serptiler adeta.
    arızayı bildirdiğimde genel birşey olduğunu bu modellerde daha öncede aynı arızaya yakalanların olduğunu ve garanti kapsamında parça değişimi yapılarak tamir göreceğini bildirdiler. aldığım yer aracılığıyla ya da doğrudan kendim gönderirsem servislerinde tamir edilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 6 Haziran 2011; 15:02:15 >

• Aslında fan soketi değilde lamp - ampul soketlerinden oluyormuş. zaten fanda bir sorun yok cihazın hiç bir noktasında sıcaklık belirtiside yoktu. sunum modunda her zamanki gibi gürültülü bir şekilde fan çalışıyordu.
    quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Büyük geçmiş olsun... Mantıken Fan soketi yandığına göre de soğutmayı yapamamıştır. Fanda bir problem varmıydı acaba? Bu tür bilgilerin verilmesi çok güzel.. Önceki problemde de bir arkadaş tripota takılan vida yerinin plastik olduğunu çok sıkmamamızı söylemişti Kendisi yalama yapmış yuvayı. O günden beri çok dikkat ediyordum. Şimdide fan olayını dikkate alacağım...

quote:

Sıcak gelişmeler var arkadaşlar. Firmayı aradım içime su serptiler adeta.

• İlk olarak geçmiş olsun diyorum.Bende lg hs 201 alalı 1 ay oldu.Tavana monte yaptım ve 180*180 perde aldım.Şeytan kulağına kurşun normal televizyon gibi kullanıyorum canavar gibi.Tabi ki zaman gösterecek bunu.Fakat nette araştırmalarımda alıpta pişman olan görmedim.Sizin başınıza gelen olayda servisinde kusursuz olduğu izlenimini bana verdi.İyiki almışım.Bana maliyeti 950 tl makina 85 tl perde 8 tlde tavana monte yapmak için aparat 1040 liraya filan maloldu.Özellikle yattığınız odaya sistemi kurdunuz mu süper oluyor.
  • TEşekkürler. umarım kimsenin başına gelmez.
    Bu arada yattığımız odaya kurarsak ki ses sistemide varsa inanın yataktan çıkası gelmiyor insanın. sadece temel ihtiyaçlar için yataktan çıktığım günler oldu bu meret yüzünden
    quote:

İlk olarak geçmiş olsun diyorum.Bende lg hs 201 alalı 1 ay oldu.Tavana monte yaptım ve 180*180 perde aldım.Şeytan kulağına kurşun normal televizyon gibi kullanıyorum canavar gibi.Tabi ki zaman gösterecek bunu.Fakat nette araştırmalarımda alıpta pişman olan görmedim.Sizin başınıza gelen olayda servisinde kusursuz olduğu izlenimini bana verdi.İyiki almışım.Bana maliyeti 950 tl makina 85 tl perde 8 tlde tavana monte yapmak için aparat 1040 liraya filan maloldu.Özellikle yattığınız odaya sistemi kurdunuz mu süper oluyor.

• quote:

TEşekkürler. umarım kimsenin başına gelmez.
    Bu arada yattığımız odaya kurarsak ki ses sistemide varsa inanın yataktan çıkası gelmiyor insanın. sadece temel ihtiyaçlar için yataktan çıktığım günler oldu bu meret yüzünden
    quote:

İlk olarak geçmiş olsun diyorum.Bende lg hs 201 alalı 1 ay oldu.Tavana monte yaptım ve 180*180 perde aldım.Şeytan kulağına kurşun normal televizyon gibi kullanıyorum canavar gibi.Tabi ki zaman gösterecek bunu.Fakat nette araştırmalarımda alıpta pişman olan görmedim.Sizin başınıza gelen olayda servisinde kusursuz olduğu izlenimini bana verdi.İyiki almışım.Bana maliyeti 950 tl makina 85 tl perde 8 tlde tavana monte yapmak için aparat 1040 liraya filan maloldu.Özellikle yattığınız odaya sistemi kurdunuz mu süper oluyor.

kilolara dikkat...

• Harbiden ben bu aleti aldım ama gerçekten böyle giderse kilolarımla başım derde girecek...
  • İkinci el uygun bir fiyata arıyorum. Ancak ikinci el fiyatları bile yüksek, oldukça tutulan bir model olduğunu söylemek sanıyorum yanlış olmaz.

Dostumuza geçmiş olsun diyelim. Herkese iyi seyirler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

İkinci el uygun bir fiyata arıyorum. Ancak ikinci el fiyatları bile yüksek, oldukça tutulan bir model olduğunu söylemek sanıyorum yanlış olmaz.

Dostumuza geçmiş olsun diyelim. Herkese iyi seyirler dilerim...

Site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama Sahibinden.com'da arama yaptırınca uygun ve temiz cihazlar var gibi...
  • Çok teşekür ederim ancak pekte uygun değiller @MuratAtes dostum. Sıfırı Eskişehir MM'de 980 TL olan cihaz ikinci elde 750 TL olunca (kişisel görüşümdür) bana pek uygun gelmedi, daha doğrusu gelemedi (maaş meselesi ). Bilmiyorum belkide ben çok şey istiyorumdur
  • Bimeks Mağazasında ve Web de HS201'i tek fiyat yapmış 851,20 TL KDV dahil ** mağaza indirimi olurmu diye bekliyordum aslında, almayı düşünüyorum hayırlısı. NT mağazasında 849,00 TL KDV dahil ** den veriyor mağazalardan almak istiyenlerin bilgisine..
  • Nasıl oluyor bu anlamıyorum, adamlar ikinci elde istiyorlar bu fiyatları. Bilgilendirme için teşekkür ederim...
  • muhtemelen, bu cihazı alanlar bir yıl önce 1,200 tl den almışlardır. onlara şimdi 750 tl satmak büyük indirim gibi görünüyor olabilir 600 tl bile ikinci el alınmaz. 850tl sıfırı var iken
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.