Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

evet haklısın atilla ...o ürün.....
    gelince incelemesini yaparız...arkadaşlarda gorurler bakalım...

Nekadar aldınız acaba, birde hangi ülkeden glecek?
  • yaklaşık 1 milyara gelıyor.....usadan gelecek....
  • Arkadaşlar işin sırrı sanırım LED teknolojisinde.. O renkler o netlik... harika.. LED olsun çamurdan olsun diyesi geliyor insanın :D. Hergün kullanıyorum stes yok pişmanlık yok.. (Gündüzde gezin arakadaşım 7/24 flimmi izlenir) Loş ışıkda bile güzel. 5 yaşındaki kızımla NFS undercover oynuyoruz. Polisler kovalamaya başlayınca GamePad ı ben alıyorum elime. Yavaştan alıştırıyorum.. Yenice flim izlemekten (E-katil) geldim.. Acaba diyorum ebaydan yada Dealextremeden TV Tuner Box alsammı yada depoda duran balkona çanak ve reciveri kursammı :D. İnsan bişi alınca keşke şuda olsa diye düşünüyor (Mesela mkv leri oynatsa, Optik yada digital coax çıkışı olsa (Ses sistemi için), Kablosuz olarak PC den görüntü aktarılabilse (MKV laptoptan oyantırıyorum ne yazıkki)..

Bu arada Projeksiyon perdesi almayı düşünmüyorum duvarları filan delmemek için zaten sabit yerde kullanılmıyor 2-3 oda arasında dolanıp duruyor.. Ama görüntü kalitesinde baya bir değişiklik olurmu gerçekten 40-50 liraya perdeler var sanırım.. Duvarlarım alçılı saten boya açık sarı..

Videolarda belirttiğim gibi, 2000 lümenlik sony ile 200 lümenlik LG arasında büyük bir parlık farkı görmedim. Acaba LED lerde ışığı daha verimli kullanıyor olabilirmi yada insan gözünde 200 lümen ile 2000 lümen arasında fark büuyük değilmidir. Mantıken 10 kat daha parlak dır diye düşünyordum ama alakası yok. (Gördüğüm kadarı ile)

• Ben projeksiyonu perdesiz kullanıyorum ancak perdeli-perdesiz pek fark olacağını düşünmüyorum. Bu aleti almamı engelleyen tek şey 720p olmaması. Eğer 720p olsa, hiç düşünmem alırım aleti. Ama sanırım 301 modelinden olacak 720p
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Ben projeksiyonu perdesiz kullanıyorum ancak perdeli-perdesiz pek fark olacağını düşünmüyorum. Bu aleti almamı engelleyen tek şey 720p olmaması. Eğer 720p olsa, hiç düşünmem alırım aleti. Ama sanırım 301 modelinden olacak 720p

Merhaba, perde kullanımı görüntüyü gerçekten değiştiriyor. Cam tozlu özel perdeler var, bazılarının fiyatları 800€ lara yaklaşıyor. Bunun haricinde HS201 modelindende 720p görüntü alabilirsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 19 Aralık 2009; 16:07:57 >
  • arkadaşlar resim ve video bekliyoruz?
  • Bülent bey,
    Elimden geldiğince çekmeye çalışırım Mehmet beydende evde karanlık ortamda, HD mvk görüntülerini bekliyoruz
  • Merhaba arkadaşlar bende bu ürünü ilk teknosa katoloğunda gördüm özellikle lamba ömrünün 30000 saat olduğunu görünce çok merak ettim ve hemen teknosa ya gittim ama gittiğim mağazada yoktu en yakın hangi mağazanızda görebilirim dedim neo marine mağazamızda var dediler hemen gittim bana uzaklığı 20 km olan neo marine deki mağazada da bu ürün yoktu internetten araştırdığımda vatan bilgisayarda buldum
    vatan bilgisayarı aradım ekran görüntülerini görmek istediğimi söyledim maalesef mümkün değil dediler tek merak ettiğim 200 ansi lümen olarak nasıl bir görüntü verdiğiydi internetten bu siteyi buldum ve buradaki mehmet_alp ve atila arkadaşların cektikleri resimleri inceledikten sonra almaya karar verdim ve dün gidip vatan bilgisayardan aldım 1040 tl hemen eve gelip gündüz aydınlığında cihazı denedim çok tatmin edici bir görüntü olmasada izlenebiliyor ama akşam olduğunda karanlık ortamda görüntüler mükemmel bayıldım bence projeksiyon cihazı almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim cihaz küçük ve hafif görüntü süper özellikle usb girşine flash disk takıp divx film izledim mükemmel kesinlikle tavsiye ederim..

• uygun fiyatlı bir perde onerebilirmisiniz bu cihaz için????arkasıda karanlık olması gerekiyormus sanırım.....
  • duvar yeter arkadaşım ne yapıcan perdeyi :) Sen makinaya duvarın rengini göster gerisini o halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayceylan26 -- 20 Aralık 2009; 18:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirkoryann

Merhaba arkadaşlar bende bu ürünü ilk teknosa katoloğunda gördüm özellikle lamba ömrünün 30000 saat olduğunu görünce çok merak ettim ve hemen teknosa ya gittim ama gittiğim mağazada yoktu en yakın hangi mağazanızda görebilirim dedim neo marine mağazamızda var dediler hemen gittim bana uzaklığı 20 km olan neo marine deki mağazada da bu ürün yoktu internetten araştırdığımda vatan bilgisayarda buldum
    vatan bilgisayarı aradım ekran görüntülerini görmek istediğimi söyledim maalesef mümkün değil dediler tek merak ettiğim 200 ansi lümen olarak nasıl bir görüntü verdiğiydi internetten bu siteyi buldum ve buradaki mehmet_alp ve atila arkadaşların cektikleri resimleri inceledikten sonra almaya karar verdim ve dün gidip vatan bilgisayardan aldım 1040 tl hemen eve gelip gündüz aydınlığında cihazı denedim çok tatmin edici bir görüntü olmasada izlenebiliyor ama akşam olduğunda karanlık ortamda görüntüler mükemmel bayıldım bence projeksiyon cihazı almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim cihaz küçük ve hafif görüntü süper özellikle usb girşine flash disk takıp divx film izledim mükemmel kesinlikle tavsiye ederim..

Hayırlı olsun Özğür bey, yardımcı olabildiğime çok sevindim... İyi günlerde kullanın...
    Buarada sizdende bol ve kaliteli resimler bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 21 Aralık 2009; 2:29:38 >

• Benim de kanıma giriyorsunuz arkadaşlar gözümü karartıp alıcam 1-2 haftaya bu cihazdan kredi kartıyla.ödeyemezsem satarım kaybımı da kullandığıma sayarım.benim biran önce projeksiyon cihazı ile tanışamam lazım.ayrıca flash diskten divx oynatması şahane birşey.gündüz ıışığı az gelse ne yazar döküntü öğrenci evinde yaşıyorum alırım koyu renk perde takarım camlara oldu bitti :))
  • Kullananlara sormak isterim, aklıma yatıyor bu projeksiyon.

Yerden 1.5 metre yükseklikte 150x100cm boyutunda görüntü alabilmek için aleti nekadar bi mesafeye konumlandırmam gerekli. Aslında 5,5 metreye kadar imkanım var, ama merak ettim. Ayrıca daha da önemlisi bu konum için bi tripod ile görüntüyü sağlıklı alır mıyım (yani kenarları düzgün,tam izdüşüm bi görüntü) açıkçası tavana montaj ile uğraşmak istemiyorum.

Aleti almaktaki amacım bilgisayardan dvd-hdrip film izlemek, dijital tv kartıyla tv izlemek, oyun oynamak. Bu doğrultu da 3 sorun daha olacak:

1- Bağlantı ekran kartımın dvi çıkışından aletin HDMI girişine olacak değil mi ? ( ki bu kablo aletle beraber geliyor yanılmıyorsam. )
    2- Sarı ve pütürlü bi duvarım var. Sarı renk önemli değil hadi onu ayarlarla hallederim ama pütürlü yüzey görüntüyü rahatsız edici şekilde etkiler mi, gerçi izleme mesafem 4-5 metre olacak ama...
    3- Oyunlarda görüntüde bi gecikme yaşanır mı, takılma değil bahsettiğim elbet, bi LCD monitördeki pürüzsüz akışkanlık aynen projeksiyonda da sağlanıyor mu?

İlk projeksiyonum olacak, o yüzden soru sorma aşamasındayım, bilgilerinize ihtiyacım var

• selamlar urunu gecen hafta electroworld den 299tl ye aldım daha evvel egreat m34 kullanıyordum onu satttım su anda sorunsuz kullanıyorum yanlız goruntu kalıtesı acısından egreat tan daha ıyı dıyemem aynı kalıtedeler dun bır arkadasım denemek uzere lg nın yenı LED projeksıyonunu getırdı urunun cozunurlugu 800x600 olmasına ragmen hdmı baglı olarak hızlı ofkelı 4u seyrettık 4metre mesafeden cuhazın dlp olmasıda avantajıyla kafes dedıgımız karelenmelerı felan hıc gormedık gercekten super bır goruntu cıktı hayran kaldım kullanan arkadasların bılgısıne:)

led projektorun bence ıkı eksıgı var bırıncısı normalde projeksıyonlarda tavan aparatı ıcın normalde uc vıda gırısı olur bu cıhazda ıse sadece 1 tane var 2- urunun lensınde ayarlama yok yanı ekranın buyuklugunu ce kucuklugunu ayarlayamıyorsunuz sadece yandakı dugmesınden netlık ayarı var yanı cıhazı koyacagınız mesafeye gore actıgı ekran boyutu kadar perde almanız gerekıyor

yanlız kısa mesafeden verdıgı goruntu buyulugu gayet ıyı soylekı:bende benq mp620 projektor var evımdekı perde 16:9 formatında ve boyutları 160x90 benq da bu boyutu yaklasık 3,5metreden verıyor lg de ıse bu mesafe daha kısa 2,70cm bılgınız olsun

• perde alın arkadaşlar....en azından renkleri doğal görmek için alın... bu arada bende 102g modeli var....800 600 üstü çözürünülüğü gerçek anlamda destekleyen bir led projeksiyon çıktığında değiştireceğim inşaallah...Yaşasın "lamba bitecek" derdi olmadan projeksiyonu kullanmak:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros33

selamlar urunu gecen hafta electroworld den 299tl ye aldım daha evvel egreat m34 kullanıyordum onu satttım su anda sorunsuz kullanıyorum yanlız goruntu kalıtesı acısından egreat tan daha ıyı dıyemem aynı kalıtedeler dun bır arkadasım denemek uzere lg nın yenı LED projeksıyonunu getırdı urunun cozunurlugu 800x600 olmasına ragmen hdmı baglı olarak hızlı ofkelı 4u seyrettık 4metre mesafeden cuhazın dlp olmasıda avantajıyla kafes dedıgımız karelenmelerı felan hıc gormedık gercekten super bır goruntu cıktı hayran kaldım kullanan arkadasların bılgısıne:)

led projektorun bence ıkı eksıgı var bırıncısı normalde projeksıyonlarda tavan aparatı ıcın normalde uc vıda gırısı olur bu cıhazda ıse sadece 1 tane var 2- urunun lensınde ayarlama yok yanı ekranın buyuklugunu ce kucuklugunu ayarlayamıyorsunuz sadece yandakı dugmesınden netlık ayarı var yanı cıhazı koyacagınız mesafeye gore actıgı ekran boyutu kadar perde almanız gerekıyor

yanlız kısa mesafeden verdıgı goruntu buyulugu gayet ıyı soylekı:bende benq mp620 projektor var evımdekı perde 16:9 formatında ve boyutları 160x90 benq da bu boyutu yaklasık 3,5metreden verıyor lg de ıse bu mesafe daha kısa 2,70cm bılgınız olsun

299 tl ye lg hs201 led projektör mü satın aldın ben anlamadım???

• hayır kusura bakma yanlıs anladıysan 299 a wd lıve ı aldım ld led ı arkadas 1100tl ye 10 taksıtle teknosa dan almıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros33

hayır kusura bakma yanlıs anladıysan 299 a wd lıve ı aldım ld led ı arkadas 1100tl ye 10 taksıtle teknosa dan almıs

yok estafurullah ne kusuru.evet elektroworlde o para desen daha makbule geçerdi tabi :)) umut işte.
  • kyle007 Şurayı bir incele derim mesafe ile ilgili yazıyor www.dreammulti.com gir arama yerine hs200 yaz ok incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astor99 -- 21 Aralık 2009; 19:08:36 >
  • Arkadaşlar resim göndericekler ama fırsat bulurlarsa seyretmekten resim çekemez oldular
    projeksiyonu alan forum a uğramıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astor99 -- 21 Aralık 2009; 19:16:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.