Şimdi Ara

LG G6 resmi olarak tanıtıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
4
Favori
13.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG yine aynı, 2k ekran + 3300 mah batarya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG sen telefon yapmayı falan bırak daha 1 sene önce bu zamanalar elime G3 Aldım tam 8 ay sonra garantisi bitmişti 2.el almıştım garantisi bittikten sonra sim kart hatası verdi sim kart değiştim yuva değişti lehimler değişti olmadı gittim yeni anakart aldım biraz kullandım ekran gelmedi fırına koydum çalıştın aynı sorun bugün tekrar ediyor sim kart yok kart hatası diyor gecenin bu saatinde tekrar fırına koyuyorum eğer çalışmassan gidip sinirden yiyeceğim sanırım
  • Lg g2 sahibiyim

    Marka fanboyluğu asla yapmam bu 2. Lg telefonum



    Şunu söyliyim lg g2de tutturdugu formüle donmedikce basari saglayamaz



    Şu telefonun islemcisini vs hadi geçtim tamamda yahu o arka tasarım nedir

    Nedir kardeşim bu ya tam bir rezillik ne yani ben çıkarıp bu hilkat garibesine 3000tl para mı bayılacağım?

    Htc 10 sony xz gibi tasarım harikaları varken



    G2 ciktiginda 1599dan geldi Türkiyeye ve insanlar cok sasirip sevinmisti s4 htc one 2000tl iken bu telefon daha guclu ve daha ucuz diye bende bunlardan biriydim ve cikar cikmaz aldim



    Yanlis yoldasin lg



    g3ten beri 1 tane duzgun tasarimli amiral gemin olmadigi gibi fiyat politikanda berbat yakin gelecekte bu piyasada samsung apple ve xiomi kalir gerisi silinir gider yazin bunu bir yere

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG bitik beyler. Türkiye'de hiç cihaz getirmiyor artik. V20 daha göremedim bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GökyüzüMavi

    LG bitik beyler. Türkiye'de hiç cihaz getirmiyor artik. V20 daha göremedim bile.

    Malesef paralel cihazlar bitiriyor. 2799 a g5 geldi paralelde 1799 a satildi. Bizim ulkemizden ekmek yiyemiyorlar.. Herkes iPhone cu olmus Samesong cu olmus..

    Paralel cihaz alanlar, ekran sarardi, catladi, bootloop oldu sonra ziril ziril agladilar.

    TR garantili alanlara G5 verildi. Garantiye onem vermiyorsun zirlamayacan madem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bulaşılmaması gereken bir marka. Güvenim 0 artık. Evdeki çoğu cihaz lg iken. Hepsinde problem yaşadım.

    Tv aldım tarayıcı önbellek sorunu çıktı. Webos sistem çıkarttılar kaldırdık sorunu dediler düzelttik dediler oda problemli çıktı. G5 geldi ilk çıktığında paraya kıyıp 3100 tl verdim aldım. Lanet olsun ki ghost screen çıktı. Garanti süreci ayrı bir güzel geçti zaten.

    İlk garantiye gönderdim sorunu bulamadık dediler
    2. Kez gönderdim videolu değişim verdiler ( para iadesi istedim. İlk 6 ayda yapmıyoruz doğa kapsamında dediler ) neyse kabullendik. Değişimden 21 günde yeni ürün geldi yeni seri üretim lg g5 mis gibi oh ne güzel düzelmiştir dedim. Yazılımı 2 dakika kurcaladık yine aynı sorun düzeltememişler. G5 de aynı tas aynı hamam tekrar gönderdik.
    3. defa gönderdim. Doğa kapsamından çıktı para iadesi alamazsınız onarılmasını bekliceksiniz dediler. Yetti mi yetmedi. Bekleriz dedik Lg nasıl olsa yapamayacaktı. 21 iş günü cihazı bekledik. teknik servis ekran ve anakart değişimi verdi. Cihaz gelmedi. 22. İş günü aradık para iadesi istedik. Para iadesini hemen isteyemezsiniz ilk önce değişim istemelisiniz onaylanınca para iadesi istersiniz dediler. Tamam dedik. Değişim istedik. Onayladı. Her şey tıkır tıkır işliyor. Hemen aradık para iadesi istiyoruz dedik. Müşteri temsilcisinin yöntemi şu şekilde para iadesi yapan departmanımız yoğun biz mail atıyoruz. Diyoruz ne zaman dönerler cevap yok :) daha dönücekler. Belki 10 defa mail attırdık 3 Ocak 2017 tarihinde servise teslim edilen cihaz 21 Şubat 2017 tarihinde hala çözüm bulunamadı. bu yüzden başıma geleceğini bilerek Tüketici hakem heyetine verdik bekliyoruz bakalım.. Böyle ottan ..... sebeplerle uğraşmak istiyorsanız birebir size telefon :)

    LG G6 resmi olarak tanıtıldı




  • g2 kullanıyorum. kronik sorun yok.
    g6 pili 4000mah cıvarı olmalıydı. fm, ir de yok. ekran çok uzun, gereksiz büyük geliyor. diğerleri yeterli tipte güzel bence. g2 yi andırıyor bana.
    g2 2 sene daha taşır. o zaman böyle bi tel yine muhtemelen lg den bulurum. hesaplı bulabiliyoruz ve özellikleri de sony gibi çok geriden gelmiyor, Samsung gibi iPhone özentisi de olmuyor. fiyat/performans denince lg tr de iyi bi yere sahip. xaomi gelse iş değişir tabii. ama o da 3g 4g uyumluluğu kısıtlı oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene güzel keriz silkelerler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskibesk

    Avrupa modelinin root dosyaları verildi Lg g5 h858 aldım root dosyaları verilmediği için samsunga döneceğim Türkiye Samsung s7 modeline bile root yapılıyor umarım lg yöneticileri bu yorumları dikkate alır

    Root işlemi başkasi tarafından bulunur Lg de dahil hiçbir firma cihazı root edilsin istemez. Yanlış mantık sizinki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fast556.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi


    quote:

    Orijinalden alıntı: fast556.

    Çok ilginç ama pile büyük eleştiri gelmiş. 5.3 inc ekranlı 2800 mah pilli g5 ile 17 saatlik kullanımda herşey açık şekilde çok rahat 4.45 saat lik ekran süreleri alınabiliyor. Bu telefon 5.7 inc ve 3300 mah pille aynı kullanımda 6 saat ekran sürelerini çok rahat görür ki insanlar zaten bir telefonu gün içinde niçin daha fazla kullansın anlamak mümkün değil hiç mi işiniz gücünüz yok o kadar saat telefon ile uğraşıp şu fotoğraf güzel olmuş beğeneyim diyeceğinize gidin biraz kitap okuyun belgesel izleyin araştırma yapın, işinize gereken özeni gösterin, derslerinize doğru düzgün çalışında bu dünyaya gelme amacınız keyif yapmak olmasın yararlı bir birey olup birşeyler katmak için her gün daha fazlasını verin kendinizden.

    4-5 saat ekran süresine iyi mi diyorsunuz? Şuan kullandığım 5,5"lik xiaomide 4050 mah var 8-10 saat ekran süresi alıyor millet. Ben hiç ölçmedim evde duruyor ara ara oyun oynuyorum ve genelde 2-3 günde bir şarj ediyorum. Üst seviye cihazların en az 6 saat oyun süresi vermesi lazım ekran süresini geçtim.

    Bir kişi 6 saat oyun oynuyorsa bir gün içerisinde zaten benim mesajımda yazdığım gibi bir insan olmak istemiyordur. Bu işin amiral gemi ya da başka bir şey ile ilgisi yok. Her gün telefonu şarj edebilecek durumdaki insanlar için ( istisna iş grubunda çalışan gerçekten çok zor şartlarda olan arkadaşlarıma birşey demiyorum 1 günden fazla sürelerde çalışmak zorunda kalabilirler ) bir telefonun 5 saat ekran süresi vermesi yetmemesi o insanın ya işini doğru düzgün yapmadığını gösterir ya da öğrenci ise de derslerini iyi çalışmadığını gösterir. Hayatınız telefon olmamalı ilk mesajımda bunu çok net belirttim. Bir insan kitap okumalı, spor yapmalı, belgesel izlemeli, araştırma yapmalı, çevresindeki hayat ve kendi hayatı için güzel şeyler yapmalı çok ama çok çalışmalı eline telefonu alıp 3 saat oyun 2 saat instagram 2 saat face 2 saat whatsap kullanan bir insan zaten bu dünyaya yararlı olan bir kişi değildir ne kendine ne de çevresine faydası olmaz. Birşeyleri sadece tüketmek yerine üretilmeli ne yazık ki günde 6 saat oyunla bu yapılamaz.

    Öncelikle kimin yararlı kimin zararlı olduğuna siz karar veremezsiniz. 6 saat oyun testi bir kriterdir. Yük altındaki veridir ve 6 saat bence üst seviye için yinede yeterli değildir. Bunlar artık telefon değil cep bilgisayarıdır. 835 ile gelseydi continium benzeri PC gibi kullanımı da koyacaklardı. Yük altındaki durum 4G ile nette araştırma yapmak, GPS ile navigasyon kullanmak, canlı yayın yapmak, 4K vidyo çekmek gibi durumları simüle ediyor. Şuan hiçbir üst seviye telefon normal kullanımda 24 saati tam anlamıyla veremiyor. Üst seviye diyorsanız, yüksek meblalar istiyorsanız bu süreleri vereceksiniz. Ben 8 saatin altını kabul etmiyorum mesela. Ayrıca siz her acil bi yere çıktığınızda filan hep %100 şarjla mı çıkacağınızı düşünüyorsunuz?




  • 1500 TL altına düşünce almayı düşünürüz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Sayende topluca gozumuz telefon gordu tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayüzü çok beğendim...
    Multimedya özellikleri gayet iyi.
    S835 eksikliği olmasa şahane bir telefon.
  • Ekşici abilerim tarafından beğenilmemiştir. Almayacağım telefondur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık amiral gemilerde 32gb olmasın dahili hafıza... uygulamalar, özellikle oyunlar 1gb üstüne çıkmışken, yıl 2017 olmuşken 32gb olmuyor... muhtemelen ülkemize 64gb seçeneği hiç gelmeyecek yada çok geç gelecek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayıldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı düşerse 1100tl civarı alınabilinir
  • hayırdır ilk 3 4 sayfaya neden kimse çöp yazmamış
  • Galaxy S8 ile bunun arasında devasa farklar var mıdır acaba? Varsa nelerdir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.