Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
199
Favori
1.047.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13841385138613871388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. G4 telefonumu alalı 2 gün oluyor ithal aldım h815. İnternet araştırdığımda bu modellere root atıldığını öğrendim. Lg geliştirici sitesinden unlock.bin dosyasını vs. aldım. Telefonun bootloader kilidini açtım. Daha sonra supersu yu flashladım oda sorunsuz oldu. Telefona birde twrp recovery i yuklemiştim. Twrp nin menusundeydim bütün işlemler bitti sadece telefonu geri başlatmam gerekiyordu. Rootun nasıl atıldığını anlatan arkadaş advenced menusunden yeniden başlatın demiş. İngilizcemde yetersiz olduğundan orada bulamadım yeniden başlatmayı. Bikaç bişeylere bastım en son system yazan yere girip power off dedim. Şimdi telefonu açıyorum açılmıyor. Sol üstte bootloade unlocked yazıyor lg logosuyla android yazan yeri geçiyor telefon hani lg logosunun üzeinde ışıklar dönüyor ya oraya geliyor ama ilerlemiyor. Telefonu recovery moda alamıyorum. Hard reset attım işe yaramadı. Download moda alıp flashtoolla yazılım atayım dedim hata verdi. ALlah aşkına yardımcı olun isteyene skype adresi vereyim ordan konuşalım lütfen




  • unemployed. U kullanıcısına yanıt
    50 gün oldu kafayı yedirdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Siteden bakınca durum kısmında ilerleme yazıyor arkadaşlar bu ne demek acaba bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byah00

    Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. G4 telefonumu alalı 2 gün oluyor ithal aldım h815. İnternet araştırdığımda bu modellere root atıldığını öğrendim. Lg geliştirici sitesinden unlock.bin dosyasını vs. aldım. Telefonun bootloader kilidini açtım. Daha sonra supersu yu flashladım oda sorunsuz oldu. Telefona birde twrp recovery i yuklemiştim. Twrp nin menusundeydim bütün işlemler bitti sadece telefonu geri başlatmam gerekiyordu. Rootun nasıl atıldığını anlatan arkadaş advenced menusunden yeniden başlatın demiş. İngilizcemde yetersiz olduğundan orada bulamadım yeniden başlatmayı. Bikaç bişeylere bastım en son system yazan yere girip power off dedim. Şimdi telefonu açıyorum açılmıyor. Sol üstte bootloade unlocked yazıyor lg logosuyla android yazan yeri geçiyor telefon hani lg logosunun üzeinde ışıklar dönüyor ya oraya geliyor ama ilerlemiyor. Telefonu recovery moda alamıyorum. Hard reset attım işe yaramadı. Download moda alıp flashtoolla yazılım atayım dedim hata verdi. ALlah aşkına yardımcı olun isteyene skype adresi vereyim ordan konuşalım lütfen

    telefon çökmüş,telefonun pc tanımlı ise sorun olmaması lazım.lg up ile dene oda olmaz ise kdz dosyasını indir tekrar dene.




  • HeRoGaki kullanıcısına yanıt
    Kesin bilmemekle beraber, henüz işlemleriniz LG tarafından tamamlanmamış demek sanırım. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda telefonumun Vintek'ten onlara ulaştığını ve depodan çıkış beklediklerini söylemişlerdi. Sizin paylaştığınız ekrandan şimdi kontrol ettiğimde de durum kısmında "Tamamlandı" ibaresi görünüyor. Ama detay yok maalesef.
  • byah00 kullanıcısına yanıt
    Sen android 6'da mı denedin root'u?
    Bildiğim kadarı ile 6'da Systemless Root var, normal root işe yaramıyor ve android bootloop oluyor.
    Android 6 için initramfs'ye Systemless root enjekte edilmiş custom kernel kullanmalısın. Sen lollipop için normal root dosyasını flashladın büyük ihtimalle.
    Düzeltmek için 1. mesajda "android 6 nasıl yükleyebilirim? - 5.1e geri dönebilirim?" paragrafında "android 6 yükleme" kısmını iyi oku.
    Son bir tavsiye, bu işlere yeterli bilgi seviyesine gelmeden bulaşma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 5 Ağustos 2016; 15:42:44 >
  • esedix E kullanıcısına yanıt
    hocam lg up ı denedim olmuyor model bulunamadı tarzı bir hata veriyor. şuan lg mobile support ile yazılım yüklemeye çalışıyorum indiriyor ama sanmıyorum olcağını
  • Bana kalırsa konuda bu kadar çok sorun yaşayan olmasının sebebi sıkıntısı olanın aklına konuya girmek geliyor. Sıkıntısı olmayan buralara hiç uğramıyordur.

    O sebep ile konuyu gezipte LG G4 almayı düşünenlere bari ben kendi deneyimimi yazayım sıkıntı yaşamamış birisi olarak.

    Telefonum Birleşik Kırallık'dan ithal, 615 sürümü, Hepsiburada.com'dan alınma, Android 5.1 versiyonunu kullanan bir telefon. Henüz bir problem yaşamadım, donma dahil. Nazar değmez inşallah.

    Edit: Telefonum 5 aylık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 5 Ağustos 2016; 15:51:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar batarya problemi yüzünden android 5.1 e dönmek istiyorum. Root rom islerinden hic anlamiyorum bu dönüşü en basit anlatımıyla anlatan bir forum konusu var mi ben bulamadim da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Değişim istediğiniz tarihten sonra ne kadar bir süre beklediniz telefonunuzun eline ulaşmasına kadar acaba ?
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    aynen android 6 da denedim shitdelete forumunda paylaşılmış nasıl root edilecegi daha once çok kez yapmıştım benzer işlemler o yüzden güvenip yaptım ama şuan açılmıyor yani telefon. Lgup ı denedim fakak model bulunamadı tarzında bi hata alıyorum. 1. sayfada verilen lgup la deneyeceğim şimdi umarım çözülür. Çözülmezse şayet teamwiever la yardımcı olabilirmisiniz ?
  • MBurak1 kullanıcısına yanıt
    1. sayfada ilk mesajda anlatılmış bi bak istersen
  • Bootloop sorunu tüm serilerde mevcutmu, bu sorunla karsilasmayan yokmu, her g4 illa bu sorunu yasiyormu arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seloo_79 kullanıcısına yanıt
    603 serisinden sonraki serilerde henüz görülmedi , ondan önceki tüm serilerde bootloop sorunu var ve her g4 eninde sonunda bootlopu tadacaktır.
  • HeRoGaki kullanıcısına yanıt
    Ben 1 Temmuz'da telefonu servise verdim. Sonrasında da sitesi üzerinden takip ettim. yanlış hatırlamıyorsam, 15 i civarında "Parça bekleniyor" olan durum "değişim onayı alındı" olarak değişti. Bir kaç gün sonra da "Merkezden değişim cihazı bekleniyor" oldu. Ben aslında değişim vs istiyorum diye belirtmedim.
  • byah00 kullanıcısına yanıt
    Açılmıyorsa servise gönder.
    Yanlış işlemden dolayı brick olmuştur telefon.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Ben 11 temmuzda verdim ve 1 ağustosta değişim istedim , o tarihten sonra sizce ne kadar beklerim toplam ?
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Bunları daha önce de okudum yazmıştınız ama oradaki ayıplı ibaresi neye göre belirlenecek.

    Şimdi bu dediğiniz ayıplı mal şu andaki bootloop durumunu kapsamıyor sanırım.

    Ayıplı mal ibaresi tamamen farklı bir durum içindir yoksa her arıza çıktığında tamir edilme süreci var daha ilk günden ilk arızada her ürüne ayıplı tanımı koyarak herkes parasını isterse ortada hiçbir firma kalmaz ki.

    Bana da kalırsa bootloop sorunundan dolayı G4 ayıplı maldır.

    Bunun ayıplı mal olarak ilan edilmesi ve toplatılması gerekir de işte bu iş nasıl oluyor raporlar mı gerekiyor?
    Firmanın da bu raporlara göre durumu kabul etmesi ve toplatması mı gerekiyor vs vs.
  • HeRoGaki kullanıcısına yanıt
    İronik olacak ama LG müşteri temsilcilerinin klasik lafını söyleyeyim size. Maalesef bir tarih belirtemiyoruz.
  • Lg g4 den g5 e degisim ?

    Geçen ayin 30 undan beri beklediğim lg g4 cihazim hala stok beklerken bugun arayarak birdefa sorgulatmak istedim.

    Kullandigim cumleler bunlar ' Gecen ayin 30 undan beri telefonumu bekliyorum magdurum beklemekten bunaldim artik islemlerin hizlanmasini istiyorum dedim.

    Konustugum kisi ise Şeyda Hanım (ana merkezi aradim 444 lu numara) eger karsiniza cikarsa hatta cikarmak icin surekli arayin.

    Bu magduriyetiniz icin size 10 gun icinde g5 verilecek dedi. Inanmadim dogal olarak telefonu kapattim yaklasik 10 dakika sonra birdefa aradim durumu onaylatmak icin yani emin olmak icin. Bu seferde Irmak hanim acti telefonu.

    Dedim bana boyle boyle denildi dogrumudur bu kontrol montrol etti iste Hayir doye bi cevap verildi.

    "Insanlari susturmak icinmi boyle yapiliyor" dedim. Alakasi felan yok dedi Irmak hanim. Bana oyle birsey verilmesi teklif edildiyse ben o telefonu magduriyetimin karsiligi olarak almak istiyorum eger verilmezse yasal yollara basvuracagim zaten ses kayitlari mevcut dedim. Yaklasik 10 dakika hatta bekletti birileriyle gorustu ve kesin bilgi oldugunu soyledi.

    Ne olur ne olmaz diye konusma saatimi tarihi ve konustgum kisilerin ismini not alip kapattim telefonu.

    Sansinizi deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 13841385138613871388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.