Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.616
Cevap
199
Favori
1.046.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyzafer

    "mühendislik hatalarıyla dolu"...

    puhahahahahah bu kadar büyük çamur olamaz !

    neyi yanlış?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce LG ile konuştum ve cihazımın durumu hakkında bilgi istedim. Cihazımın depolarına ulaştığını ve yeni cihazın çıkışının beklendiğini söylediler. G5 olayını sorduğumda İstanbul'daki müşterilere G5 gönderilmeyeceğini söyledi. Ben de bunun üzerinde "tekrardan arızalı bir telefonu almak istemiyorum. Bu nedenle paramın iade edilmesini talep ediyorum" dedim. Bakalım neler olacak.

    Ama anladığım kadarıyla müşteri temsilcileri de durumdan bihaber. Hepsi farklı şeyler konuşuyor çünkü.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Ben de dün görüştüm. G5'i izmir ve bursaya göndereceklermiş. Yığılma çokmuş oralarda. Bugün yasal süreleri doldu. Arayıp G5 isteyeceğim. Yok derlerse para iadesi için sıkıştıracağım.
  • Medcell de serviste ürün bekleyen varmı? bügün 20. iş günü oldu telefon hala parça bekliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hann06

    arkadaşlar kolay gelsin.
    bundan 5 ay önce distribitör firma garantili lg g4 32gb (lg h-815) telefonumu aldım. aldığım zaman o paraya daha iyisi yok diye aldım ve elime geçince çok mutlu oldum gayet iyi hızlı akıcı bir cihazdı.. taaki arama esnasında kilitlenme sorunu yaşayana kadar.
    yurtdışı forumlara falanda baktım ama benim sorunumu göremedim.
    sorun: arama esnasında görüşme bittiğinde yada aramanın ortasında hat kesiliyormuş gibi oluyor ve telefon kilitleniyor.
    dokunmatik v.s. çalışıyor ama arama ekranı kapanmıyor, kimseyi arayamıyorum ve kimse beni arayamıyor hattı kitliyor. arama sayacı çalışmaya devam ediyor (en uzun 1 saat 22dk sürdüğünü gördüm)
    telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu oldu ise çözüme ulaştı mı ulaştı ise nasıl..
    şimdiden teşekkür ederim.
    android: 6.0
    kernel : 3.10.84

    aynı problem bende de var kardeşim.Aramayı kapatamıyorum sayaç devam ediyor ve reset atmadan düzelmiyor. Lg aldıgım güne lanet olsun. whatsapp da fotograf a tıklayıp acılıyorken bile donuyor. 4-5 dk görüntülü konustugum zaman telefon sobaya dönüyor.ghostscreen var hemde fazlasıyla bildiğin arka planda sanki uygulama oynuyor.o kadar rom denedim hard reset attım su arama kapatma meselesini çözemedim bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.




  • muratgnl kullanıcısına yanıt
    Sanirsam ayni cihaz ve ayni surumden bahsediyoruz. Root lu cihazlarda olmuyor ise yazilimi degistirelim. Az oluyir olmasina ragmen ise yarayacagi zaman olmasi buyuk sikintiya yol acar..
    Baska karsilasan olmadi mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani room isimizi cozmeyecek. Bunarada whatsup dediniz bende de sikintilar oluyor yazarken arada ekran kararip geri geliyor uygulamada cikar gibi yapiyor ama cikmiyor sadece klavye kapaniyor. Ben sizin gibi g4 aldigim gune lanet olsun demedim henuz ve umarim demem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hann06

    Yani room isimizi cozmeyecek. Bunarada whatsup dediniz bende de sikintilar oluyor yazarken arada ekran kararip geri geliyor uygulamada cikar gibi yapiyor ama cikmiyor sadece klavye kapaniyor. Ben sizin gibi g4 aldigim gune lanet olsun demedim henuz ve umarim demem

    arayüz bazen cok akıcı bazen cok kasıyor.Telefon o kadar çok ısınıyor ki bulundugum alanı 5 derece artırıyor elime alamıyorum telefonu kameranın bulunduğu yer el yakıyor
  • JacobTs kullanıcısına yanıt
    bende o kadar ısınma söz konusu olmadı henüz snapdragon 808 kullanıyor 810 çok ısınıyor diye bunu tercih etmiştim g3 almama sebenim 808 dir birde kasa üzerindeki kronik çatlak gerçi üst serilerde giderildi dediler ama ben genede daha az ısınan g4 aldım ama 4.5g telefonun ne olduğuna bakmadan ısıtıyor. birede oyun oynama gibi alışkanlığım yok olsa acaba ne olurdu..
    neyse konuyu dağıtmadan arama kilitlenmesi sorununa odaklanmayı öneriyorum. başka yaşayan hiç mi yok eğer sadece bir avuç adamsak yazılımsal yada donanımsal sorunumuz var diyeceğim yok kalabalık bir grüh isek kronik sorun olduğu ortaya çıkar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyzafer

    "mühendislik hatalarıyla dolu"...

    puhahahahahah bu kadar büyük çamur olamaz !

    Ne çamuru havaya mı konuşuyoruz, Onbinlerce insan mağdur dünyada G4 yüzünden. Bütün G4 ler patlayacak haberiniz yok. Gülmeye devam edin siz.
  • Görüyorsunuz rezillikleri, arkadaşlar. Biz uyarınca başka firmanın çalışanı damgası falan yiyoruz...
    Telefonlar patır patır dökülüyor. 20 iş günü içinde sorunu çözülen neredeyse yok. İnsanlar aylarca cihaz bekliyor. Müşteri hizmetlerinin ne dediği belli değil. Kimi arkadaşlarımıza g5 vereceğiz diyorlar, kimi arkadaşlarımıza vermeyeceğiz diyorlar. Yasada belirtilen ve hakkımız olan para iadesine yanaşmıyorlar. Bir de insanları kandırmaya çalışıyorlar...
    Ben kullanıcı olarak şikayetlerimi uygun bir dille tüm kanallardan ilettim defalarca bir Allah'ın kulu arayıp kardeş senin derdin nedir diye sormadı. Anca kayıt açarlar, otomatik mail yanıtlarlar...
    Lg Türkiye şu an rezil bir yönetim sergiliyor, hep böyle miydi yoksa şu an dökülen g4 ler yüzünden yoğunluk mu onları bu hale getirdi bilemiyorum. Ama bunların olmaması gerektiğini biliyorum sadece...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 5 Ağustos 2016; 10:59:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar az önce telefonu verdiğim servisi aradım telefon durumunu sormak için parçalar gitmiş sanırım ama daha onarılamamış dediler. 20 iş günü dolarsa para iadesi istemek hakkım değilmi diye sorunca o işlemi ancak thh ile yapabilirsiniz dedi. Ancak 20 iş günü dolarsa G5 ile takasa gitmek gibi bir hakkınız var gibi bişey dedi. Bu nasıl sistem ya kurtulamayacakmıyım ben bu LG'den G5'de sorunlu bir cihaz ve onada servis yolu görünecek illaki. O zaman ne diyecekler acaba




  • Benim soru arada kaynadı. Telefonda şu an V20c yüklü ve V20e güncellemesi geldi. V20c'de kalmak mı mantıklı V20e'ye geçmek mi?Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günal kullanıcısına yanıt
    benim istanbul sengullerde twitterdan lg ye twit attim..lg beni aradi onlarda aradi yani g5 gonderecez dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar G5 teklif ederlerse yanaşmayın G5 lerde de bootloop olmaya başlamış aman dikkat. Paranızı alıp başka markalara yönelin süper telefonlar var. Çinli bir çok marka bile Lg den kat kat iyi. Mesela Oneplus 3 gibi. Garantili istiyorum derseniz de Sony alın rahatınıza bakın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unemployed.

    Medcell de serviste ürün bekleyen varmı? bügün 20. iş günü oldu telefon hala parça bekliyor

    Hangi sorundan gondermistiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şengüller servisinde telefonum 3 gün önce tamir edilmiş ve kargoya eklenmiş ama benim haberim olmadı :?
  • QRX kullanıcısına yanıt
    bootloop kapanıp açılmama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unemployed.

    bootloop kapanıp açılmama

    Aynı zamanda servis rezilliği, paranı 6 ayda geri alma manalarına da gelmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESRAP -- 5 Ağustos 2016; 13:05:48 >
  • Bu da benden olsun
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.