Şimdi Ara

LG G4 Ekran Kendi Kendine Açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
28.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi.ekran kilitliyken ve kapalıyken bir süre sonra ekran açılıyor ışık yanıyor sonra kendi kendine sönüyor..sonra tekrar tekrar tekrar sürekli belirsiz aralıklarla ekranımın ışığı yanıyor bunun çözümü ne olabilir?

• Ekran çift tıklama özelliğinin probleminden kaynaklanıyor. Ekran çift tıklama özelliğini kapatırsanız sıkıntı biter. Bunun için LG V10 Hidden Settings apk'sını telefonunuza kurun ve KnockON Switch menüsüne girin. Ekran çift tıklama kutusu aktif tik'i vardır. Kutu içerisindeki tik'i kaldırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.

Dosyayı indirmek için:
    https://www.apkmonk.com/app/you.love.v10.hidden.settings/

Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonun Ekranı Kendi Kendine Açılıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Telefonun ekranı kendi kendine açılıyorsa, bu durum çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. İşte sorunun olası nedenleri ve çözümleri:

• Uygulama Sorunları: Telefonunda ekranı kendi kendine açan üçüncü taraf uygulamalar olabilir. Soruna neden olan uygulamaları tespit etmek için telefonu güvenli modda başlatmayı dene.

• Sensör Hatası: Telefonun yakınlık sensörü arızalıysa, yüzün ekrana yaklaştığında ekranı açabilir. Sensörü temizlemeyi veya bir teknisyene kontrol ettirmeyi dene.

• Yanlış Ekran Ayarı: "Uygulama Açıldığında Ekranı Aç" ayarı etkinleştirilmişse, bildirimler ekranı otomatik olarak açabilir. Bu ayarı devre dışı bırakmayı dene.

• Yazılım Hatası: Telefonunda işletim sistemiyle ilgili bir sorun olabilir. Telefonu yeniden başlatmayı veya varsa resmi bir yazılım güncellemesi olup olmadığını kontrol etmeyi dene.

• Donanım Arızası: Telefonun ekranı veya güç düğmesi hasar görmüş olabilir. Bu durumda telefonu bir teknisyene götürmen gerekebilir.

Eğer sorunu kendi kendine çözemiyorsan, telefonunu yetkili bir servis merkezine götürerek profesyonel yardım almanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sensör bozuk. G4lerin kronik sorunlarından biride bu.
  • Bende bu sorunu yaşıyorum.
    Gün içinde ofiste masanın üzerinde duruyor telefon. Bazen kendi kendine ekran açılıyor.
    Dahası dikkat ettim Knock-On (çift tıkla ekran açıp kapama) özelliği de bozulmuş.
    Galiba kafasına göre çift tıklandığını falan sanıyor telefon.
    Knock-On özelliğini kapatmak istedim ama o da olmadı. Bu özellik kapanmıyormuş.
    Çözümle ilgili bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermanyon

Bende bu sorunu yaşıyorum.
    Gün içinde ofiste masanın üzerinde duruyor telefon. Bazen kendi kendine ekran açılıyor.
    Dahası dikkat ettim Knock-On (çift tıkla ekran açıp kapama) özelliği de bozulmuş.
    Galiba kafasına göre çift tıklandığını falan sanıyor telefon.
    Knock-On özelliğini kapatmak istedim ama o da olmadı. Bu özellik kapanmıyormuş.
    Çözümle ilgili bilgisi olan var mı?

Bendede aynı sorun vardı. G4lerde bootloop kadar olmasada buda kronik bir sorun. Ana konuya bakarsanız ordada aynı sorunu yaşayanlar var. Sensörler bozuluyor sanırım. Tamir dışında çözüm yok.
  • garantisi de bitti telefonun sanırım değiştirmezler artık.lg aldığım güne lanet olsun kaç kere garantiye gitti sayamadım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

garantisi de bitti telefonun sanırım değiştirmezler artık.lg aldığım güne lanet olsun kaç kere garantiye gitti sayamadım !

Garantisi bittiyse geçmiş olsun. Telefoncuya götürseniz dünya kadar para ister muhtemelen.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    benim de uzun zamandır aynı sorun var ve çift tıklama olayı artık yok ekranı açarken olmuyor geç algılıyor ama kapatıken oluyor.garantiye götürecektim aldığım yere gittim anlattım. telefonum daha önce düşmüştü kenarları hasarlı biraz benim hatamdan dolayı olduğunu söylediler telefon geri geldi başlarından savdılar resmen. garanti kabul etmiyor oysa LG G4 UN genellikle olan bir sorunuymuş araştırtım buna rağmen yapmadılar.nisanda garantisi bitecek ne yapacağımı bilmiyorm.çok seviyorm kamera açısından herşeyi çok güzel ama bende hata bulup başından savmaları çok yanlıştı.bir daha LG almayacağıma emin olmuş oldum.kaldı böyle telefon ama servisin numarasını öğrenicem sorucam.böyle bi saçmalık olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greennworlddd

benim de uzun zamandır aynı sorun var ve çift tıklama olayı artık yok ekranı açarken olmuyor geç algılıyor ama kapatıken oluyor.garantiye götürecektim aldığım yere gittim anlattım. telefonum daha önce düşmüştü kenarları hasarlı biraz benim hatamdan dolayı olduğunu söylediler telefon geri geldi başlarından savdılar resmen. garanti kabul etmiyor oysa LG G4 UN genellikle olan bir sorunuymuş araştırtım buna rağmen yapmadılar.nisanda garantisi bitecek ne yapacağımı bilmiyorm.çok seviyorm kamera açısından herşeyi çok güzel ama bende hata bulup başından savmaları çok yanlıştı.bir daha LG almayacağıma emin olmuş oldum.kaldı böyle telefon ama servisin numarasını öğrenicem sorucam.böyle bi saçmalık olmaz.

Thhye başvurun. Bilirkişi inceler telefonu.

• Aynı sorun bende de var galiba bataryadan dolayı.
    İstanbula servise dilekçe gönderdim.anlattım durumu yapılmasını istiyorum dedim yapılmazsa tüketici mehkemesine başvurucam dedim.garanti belgesindeki adres boş geri geliyor iade olucak.internetten baktm istanbulda o adres yok servisin bşka adresler var ordaki bütün numaraları aradım servisin olduğu her yeri aradım hiç biri açmadı bi kaç tanesi de kapalı çalmıyo bile numara.1 tanesi açtı yanlış numara dedi.bildiğiniz dolandırıldım yani :) teli aldığım bayiye gittim adresi istedim vermedi bilmiyorm dedi internetten bakıp gönderiyorm dedi.öyle bi dünya mı var ya telefonu satanlar servisle nasıl iletişimde olmaz bilmez.onlar da dolandırıcı bunu anladım.onlara da yazıcam bi dilekçe vericem tüketici mahkemesine.bi telefoncu abiye sordm baştan savdılar resmen dedim aynen öyle yapmşlar dedi mahkemeye başvur kazanırsn dedi.bırakmıcam bu işin peşini siz de bırakmayın böyle bi durumda kalırsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greennworlddd

İstanbula servise dilekçe gönderdim.anlattım durumu yapılmasını istiyorum dedim yapılmazsa tüketici mehkemesine başvurucam dedim.garanti belgesindeki adres boş geri geliyor iade olucak.internetten baktm istanbulda o adres yok servisin bşka adresler var ordaki bütün numaraları aradım servisin olduğu her yeri aradım hiç biri açmadı bi kaç tanesi de kapalı çalmıyo bile numara.1 tanesi açtı yanlış numara dedi.bildiğiniz dolandırıldım yani :) teli aldığım bayiye gittim adresi istedim vermedi bilmiyorm dedi internetten bakıp gönderiyorm dedi.öyle bi dünya mı var ya telefonu satanlar servisle nasıl iletişimde olmaz bilmez.onlar da dolandırıcı bunu anladım.onlara da yazıcam bi dilekçe vericem tüketici mahkemesine.bi telefoncu abiye sordm baştan savdılar resmen dedim aynen öyle yapmşlar dedi mahkemeye başvur kazanırsn dedi.bırakmıcam bu işin peşini siz de bırakmayın böyle bi durumda kalırsanız.

Lg Türkiye garantilimi yoksa evo, delta vs.mi?

Türkiye garantili diye verdiler öyle yani.telefonu aldığım yere dilekçe yazdm yapılmasını istiyorm diye yapılmadan geldi kullanıcı hatası dendiği için diye.1 ay beklicektik cvp vermezse 1 ay içinde mahkemeye başvuracaktım.cvp verdiler bizm tarafımzdan yapılacak birşey yok kullanıcı hatası diye bize geri geldi yazmışlar.tüketici heyetindekilerle konuştum dilekçeyi yazdm para iadesi istedim telefonun kronik genel bi sorun olduğunu belirttim.1 ay beklenicek ondan snra karşı taraf savuncak kendini.araştırılcak telefonun kullanıcı hatası olup olmadğı falan snra kazanırsam telefon iade olacak parayı alıcam inşallah.telefon düştü diye olmadı bu sorun nette yorumlarda gördüm çoğu kişilerde aynı sorun var.bi de servis batmış bilmiyoz ayağına yatıyorlar ayıp yazık gerçekten o kadar paraya.servis battıysa o teli nereye gönderdiler 15 gün. koydular sakladılar teli oraya 15 gün snra kullanıcı hayası diye geri verdiler.Benm hatam olsa atarım giderim parayla bşka yerde yaptırırm hiç uğraşmam.kolay değil o parayı kazanmak arkadaşlar varsa böyle sorunlar uğraşın siz de peşini bırakmayın...

• Aynı problem bende de var. G4 durduk yere ekran uykudayken uyanıyor ve tekrar uyku moduna geçiyor.

Double tap özelliği genel olarak çalışıyor ancak bazen 70 kere yapsam da uyanmıyor. Kafasına göre bazen çalışmıyor. Bir gün masadayken dikkat ettim, uyku ekranından uyandı. ( Normalde ekran açık kilit ekranında parmağınızı dokunursanız dokunduğunuz yerde yuvarlak bi efekt oluyor, sürükleyip bırakınca açılıyor. ) Ardından bir noktasına dokunmuşum gibi o yuvarlak effect çıktı. Şaşırdım kaldım... Kendi kendine dokunuluyor sanıyor. Sanırım bu uykudan uyanma problemi ile bağlantılı bir olaydı.

Türkiye garantili aldım ama garanti süresi doldu.

Ayrıca Türkiye garantili ürünlerle yetkili servislerde başıma öyle olaylar geldi ki, garanti olmasa da olur diyor insan. En son Samsung TV'mi, 2017 de aldığım günden yaklaşık 3 ay sonra ilk smart özelliği kullanmaya çalışırken kitlenip yeniden başlama döngüsüne girmesi yüzünden yetkili servise verdim. TV den haber alınamadı. TÜketici Hakem Heyeti'ne başvurdum 4-5 ay sonra heyet beni haklı buldu. Paramı hala verecekler. İşte bu Samsung Türkiye...

• quote:

Orijinalden alıntı: By_ZerO

Aynı problem bende de var. G4 durduk yere ekran uykudayken uyanıyor ve tekrar uyku moduna geçiyor.

Double tap özelliği genel olarak çalışıyor ancak bazen 70 kere yapsam da uyanmıyor. Kafasına göre bazen çalışmıyor. Bir gün masadayken dikkat ettim, uyku ekranından uyandı. ( Normalde ekran açık kilit ekranında parmağınızı dokunursanız dokunduğunuz yerde yuvarlak bi efekt oluyor, sürükleyip bırakınca açılıyor. ) Ardından bir noktasına dokunmuşum gibi o yuvarlak effect çıktı. Şaşırdım kaldım... Kendi kendine dokunuluyor sanıyor. Sanırım bu uykudan uyanma problemi ile bağlantılı bir olaydı.

Türkiye garantili aldım ama garanti süresi doldu.

Ayrıca Türkiye garantili ürünlerle yetkili servislerde başıma öyle olaylar geldi ki, garanti olmasa da olur diyor insan. En son Samsung TV'mi, 2017 de aldığım günden yaklaşık 3 ay sonra ilk smart özelliği kullanmaya çalışırken kitlenip yeniden başlama döngüsüne girmesi yüzünden yetkili servise verdim. TV den haber alınamadı. TÜketici Hakem Heyeti'ne başvurdum 4-5 ay sonra heyet beni haklı buldu. Paramı hala verecekler. İşte bu Samsung Türkiye...
    Bu telefonun az bilinen kronik sorunlarından biri. Zamanında beni deli etmişti. Öndeki sensörler bozulunca oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni Sorun benm G4 tede var Yaklaşık 5-6 aydir. Delta servise Gönderdim Ayın 7 sinde Şuanda Onarım Islemleri Devam ediyor yaziyor Tahmini Teslimat 21 temmuz bakalım Telefonu sağlam teslim alcakmiyiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun baş gösterdi. Bence cam filminden kaynaklanıyor diye düşünmüştüm.
  • Ekran çift tıklama özelliğinin probleminden kaynaklanıyor. Ekran çift tıklama özelliğini kapatırsanız sıkıntı biter. Bunun için LG V10 Hidden Settings apk'sını telefonunuza kurun ve KnockON Switch menüsüne girin. Ekran çift tıklama kutusu aktif tik'i vardır. Kutu içerisindeki tik'i kaldırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.

Dosyayı indirmek için:
    https://www.apkmonk.com/app/you.love.v10.hidden.settings/

LG G4 Ekran Kendi Kendine Açılıyor.LG G4 Ekran Kendi Kendine Açılıyor.

• bostan53 B kullanıcısına yanıt
    işe yaradı sağol çözüm için.
  • Bir süredir bu sorunu yaşıyordum, akşam şu yazılımı kurup deneyeyim. Ama çift tıklama özelliğide en sevdiğim özellik aslında. Ekran açıkken çift tıklayıp kilitliyor ama ekran kapalıylen çift tıklamayı algılayıp ekranı açmıyor, buna rağmen ekran kapalıyken başlıktaki ana konu itibariyle kendi kendiliğine ekran açılıyor kapanıyor belirsiz zaman aralıklarında..
  • bostan53 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum sorun çözüldü. Artık kesinlikle kendi kendine açılmıyor. Birde şarjdan da baya tasarruf sağladı. Yani Cebimdeyken sürekli sürtünmekten ekran açılıyordu ama şimdi öyle bir şey olmadığı için ekran açılmıyor, haliyle de şarjdan gitmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.