Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İndir: ★ ★ AndroidNow HD 10.3 SE
    ben hiç kullanmadım siz denedinizmi deneneyimleriniz sorsam
  • Birisi lütfen acil olarak cevap verebilir mi ? bu hareket sensörünü nasıl test edeceğim gizli menüde .... Telefonun hareket sensörü bozuldu sanırım acil olarak test etmem lazım.
  • bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764805

konuda bulunan linklerdeki dosyaları deneyebilirsin.
  • demireli60 D kullanıcısına yanıt
    ok sagol
  • Hammerlein kullanıcısına yanıt
    lollipop uzerıne kıtkat kurunca sebeke gelıp gıdıyor tekrardan kıtkat kurup + kıtkat rom kurman lazım

bendede miui rom kurunca ole hata vermıstı dedıgım gıbı yapıp duzelttım
  • AerL A kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için sağolun hocam. Sorunu dediğiniz gibi stock kitkat romuna dönerek çözdüm :)
  • Europhia romunu da denedim bugün.Bu rom 5.1 tabanlı.ben beğenmedim 5.1 lolipopu.Tekrar AndroidNow a döndüm.Bunun her şeyi güzel ve seri bi tek navbarı küçültmek istiyorum onu da yapamadım maalesef.Buna xposed tweakbox kurulmuyor sanırım.Kurabilsem oynayabilirdim ayarlarıyla..Neyse şimdilik devam edicem. AndroidNow kullananlar Navbarı küçültmenin bir yolu varsa söyleyin lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViRüS84

Europhia romunu da denedim bugün.Bu rom 5.1 tabanlı.ben beğenmedim 5.1 lolipopu.Tekrar AndroidNow a döndüm.Bunun her şeyi güzel ve seri bi tek navbarı küçültmek istiyorum onu da yapamadım maalesef.Buna xposed tweakbox kurulmuyor sanırım.Kurabilsem oynayabilirdim ayarlarıyla..Neyse şimdilik devam edicem. AndroidNow kullananlar Navbarı küçültmenin bir yolu varsa söyleyin lütfen?

Europhia romunun yanında hemen hemen bütün cm tabanlı romları denedim hiçbiri de stabil değil kronik çökme sorunları var hepsindede. bende android now kullanıyorum.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53618487&postcount=3

bu adreste bulunan tweaksbox modülü bende sorunsuz çalıştı.

ayrıca

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/theme-chupachups-chocolatedark-ui-t3069300

adresteki temayı da kullanabilirsin kurulum sırasında navbarın büyüklüğünü ayarlayabilirsin.

• Arkadaşlar kilit olarak şekil ayarlıyorum fakat şekli çizdikten sonra 1 saniye duruyor açılıyor çok sinir bozucu bi durum siz de nasıl bu.
    Aynı durum birde mesajların içine girerken oluyor.
    Kişiye tıklıyorm 1 saniye kasıyor sonra giriyor. En çok kullandığım iki şey yüzünden soğudum telefondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrtrnc -- 30 Nisan 2015; 13:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demireli60

quote:

Europhia romunu da denedim bugün.Bu rom 5.1 tabanlı.ben beğenmedim 5.1 lolipopu.Tekrar AndroidNow a döndüm.Bunun her şeyi güzel ve seri bi tek navbarı küçültmek istiyorum onu da yapamadım maalesef.Buna xposed tweakbox kurulmuyor sanırım.Kurabilsem oynayabilirdim ayarlarıyla..Neyse şimdilik devam edicem. AndroidNow kullananlar Navbarı küçültmenin bir yolu varsa söyleyin lütfen?

Europhia romunun yanında hemen hemen bütün cm tabanlı romları denedim hiçbiri de stabil değil kronik çökme sorunları var hepsindede. bende android now kullanıyorum.

ayrıca

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/theme-chupachups-chocolatedark-ui-t3069300

adresteki temayı da kullanabilirsin kurulum sırasında navbarın büyüklüğünü ayarlayabilirsin.

Selamlar. Bu romla quick circle kılıf çalışmakta mıdır? bir de üsten indirdiğimiz menüde bende ekran ışığını ayarlama yok. o androidnowda var mıdır? teşekkürler. bu ikisi varsa ben de gecerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

quote:

ayrıca

Selamlar. Bu romla quick circle kılıf çalışmakta mıdır? bir de üsten indirdiğimiz menüde bende ekran ışığını ayarlama yok. o androidnowda var mıdır? teşekkürler. bu ikisi varsa ben de gecerim :)

bu rom derken android now mu kastettiniz eruopia romunu mu kastettiniz anlamadım ama europia romunda quick circle de çift tıklama özelliğini de kullanamazsın...

• quote:

quote:

ayrıca

Cevabınız için teşekkür ederim.Bu verdiğiniz adresteki tweaksbox ı androidnow romunun üstüne kurabiliriz değil mi ?xposed modülleri yüklü olmadan calısıyor mu ? verdiginiz temayı denicemaynen cm romları stabil degil cok sorunu var.5.1 de henüz kullanılabilir degil.şu var 5.1 de baglantı hızları daha hızlıydı onu gözlemledim.tarayıcılar filan da cok iyiydi.yine de ben düzenini begenmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

quote:

ayrıca

bu rom derken android now mu kastettiniz eruopia romunu mu kastettiniz anlamadım ama europia romunda quick circle de çift tıklama özelliğini de kullanamazsın...

Cevabınız için teşekkürler. Androidnow romunu kurup kullanmak istiyorum. o romda quick circleyi kullanabilir miyim diye sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karel23

İndir: ★ ★ AndroidNow HD 10.3 SE
    ben hiç kullanmadım siz denedinizmi deneneyimleriniz sorsam

olmamış link verememişsin tıklanmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    security boot hatası alıyorum bütün romlarda aynı kendi romu hariç bunu nasıl çözebilirim
  • Kitkatta olan ama lollipopta geçen şu müziklerdeki parzit sesiyle uğraşmaktayım halen. Kafayı yiyecem yahu. Bir kernel değişilliği neler yaptı. Tekrar cloudy 2 ,2 kurdum geçmedi, komple formatladım şimdi de rootu bozdum stock 20H a döndüm ama hala düşük seviye seslerde her tını da cırzzzcırıcızız diye ses var. Özellikle akustik parçalarda deli ediyor parçaya odaklanamıyorum dipten gelen ses yüzünden. Gitar arpeje giriyor her tele vuruşta bir parazit sesi. Şöyle diyeyim parçaların kendine has bir dip sesi olur ya fıssssss diye kayıt sesi vardır, ona ek olarak her nota basışında cızırtı da ekleniyor buna. İşin özeti tiz seslerin cızırtısının içine ediyor.

Parçalarda sorun var herhalde dedim pc de dinliyorum mis gibi pürüzsüz yahu parçalar. 160kbps diye mi yapıyor acaba bilmiyorum ama alakasız çünkü önceden yoktu bu daha doğrusu kitkatda vardı 5 ile geçmişti. Telde müzik dinlemekten soğudum yemin ederim yahu. Ses işlemede problem var, her çalarda böyle problem sinir geldi yahu.

Telefonu garantiye yollarım diyordum da içindeki silinemeyen müzik ve videolar da silinmiş LG nin yüklediği. Ot gibi kuruldu telefon Rootlu iken full wipe yapınca doğal olarak herşey siliniyor. Demekki KDZ ile gelmiyormuş o müzik ve videolar telin silinmeyen bir hafızasında duruyormuş.

İşin garip tarafı bu wipe yapılmış tele tekrardan stock rom kurunca aşırı derecede akıcı oldu :D Ama ses rezil ya , radyo dinliyormuş gibi resmen. Bir şeyler bozuldu kesin, tiz seler aşırı derecede çatlıyor

• Arkadaşlar suan androidnow rom kullanıyorum cloudy rom da kullandım ama şarj hepsinde sıkıntılı aosp tabanlı romlar nasıl sizce + ve - leri nelerdir ustadlar kısaca bilgi verirmi teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: FooZee

Arkadaşlar suan androidnow rom kullanıyorum cloudy rom da kullandım ama şarj hepsinde sıkıntılı aosp tabanlı romlar nasıl sizce + ve - leri nelerdir ustadlar kısaca bilgi verirmi teşekkürler

aosp tabanlı romlar şarjı su gibi içer ve cihaz stok romlardakinden daha fazla ısınır. ben şuan kullanıyorum ama çok memnun değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonum guncellenmiyor?? Nasil duzeltme yapabilirim???

• androidnow noldu sanırım bıraktı geliştirici. 10.2 se vardı en son .. çoktandır değiştirmedim romu .sanırım en stabili bu gibi
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.