Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç aydır kullanıyorum da, daha rom işlerine girmedim.
    Cloudy gibi stock based romlar için sadece root ve recovery yeterli mi? Bunların garantiye etkisi var mı? Bootloader kilidi açmak gerekiyor mu?
  • Bu android now sanırım kaldırılmış hiçbir yerde yok bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eguk E kullanıcısına yanıt
    En son bende bir forum da okudm onunla ilgili bir yorumu.ne kadar doğru bilemem ama,dolandırıcı olduğu yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: minur

En son bende bir forum da okudm onunla ilgili bir yorumu.ne kadar doğru bilemem ama,dolandırıcı olduğu yazıyordu

bende androidnow kullanıyorum. hangi forumda okumuştun o yorumu zahmet olmazsa link verebilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eguk

Bu android now sanırım kaldırılmış hiçbir yerde yok bilen var mı

http://forum.androidnow.pl/threads/7604-%E2%98%85-AndroidNow-HD-G3-14-0-%E2%98%85

14.0 sürümünü çıkarmış. g4 uygulamaları da portlanmış bu adada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demireli60

quote:

bende androidnow kullanıyorum. hangi forumda okumuştun o yorumu zahmet olmazsa link verebilirmisin ?

http://forum.andronova.net/showthread.php?t=65314

• valla 14.0 kurdum. g4 portlamis adam. nasil hirsiz anlamadim. biri benimkileri caldi demis. bizim saglam romlarimiz modlarimiz var demek biz bilmiyoruz

• O kadar banka islemleri yapiyoruz simdi terslik olmasin ben killandim

• eguk E kullanıcısına yanıt
    tabi bir kişinin demesiyle olmuyor.belki de aralarındaki bi sorundan dolayı.bende kurdum romu demin ama şarjı inanılmaz sömürüyor.üstelik eski yedeğimi almak isterken hata veriyor lg backup.uyumsuz sanırım.cloudy 2.2 e geri döndüm
  • G2Den G3e geçiyorum hangi romu önerirsiniz arkqdaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tabi bir kişinin demesiyle olmuyor.belki de aralarındaki bi sorundan dolayı.bende kurdum romu demin ama şarjı inanılmaz sömürüyor.üstelik eski yedeğimi almak isterken hata veriyor lg backup.uyumsuz sanırım.cloudy 2.2 e geri döndüm

bencede tek bir kişinin yorumuna dayanarak konuşmak doğru değil. ben ingilizce olarak da biraz araştırmaya çalıştım. hiç öyle dolandırıcı hırsız gibi ibarelerle karşılaşmadım.... sonuçta adamın romunu binlerce kişi kullanıyor(14.0 sürümünü 1,676 kişi indirmiş bu tarihe kadar.). artık diğer geliştiricilerin modlarını çalıyomu çalmıyomu bilemem ama S3V3N nick ini kullanan bu android now geliştiricisi gerçekten çok güzel işler ortaya çıkarıyor. ha gerçekten geliştirdiği romda casusluk amaçlı kodlar olsaydı romu androidfilehost.com sitesinde yayınlayamazdı. dikkat ederseniz romlarını androidfilehost.com sitesinde yayınlıyor. öyle casusluk amaçlı kod olsa romunda bu sitede kesinlikle barındırmazlar bu romu... benim anlamadığım tek nokta bu S3V3N denen bebeyi xda forumundan neden uzaklaştırdılar onu çözebilmiş değilim....

Saygılar...

• demireli60 D kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırma yaptım baya turkbey06 ile s3v3nin arasi baya bozuk. Turkbey06 modunu çaldığını idda ediyor. Ve casuslugun o kadar kolay olduğunu sanmıyorum ki yapsa şimdiye dek açığa çıkardı yeni yetme bir bebe değil. Adam evli cor çocuğu var.
    Adam emek ediyor bir şeyler üretiyor bebe demen çok saçma.
    Şuan v14 kurulu. Memnunum akıcı baya tavsiye ederim. Very small navbar baya güzel gösteriyor ufak tefek hataları var tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

Ben de araştırma yaptım baya turkbey06 ile s3v3nin arasi baya bozuk. Turkbey06 modunu çaldığını idda ediyor. Ve casuslugun o kadar kolay olduğunu sanmıyorum ki yapsa şimdiye dek açığa çıkardı yeni yetme bir bebe değil. Adam evli cor çocuğu var.
    Adam emek ediyor bir şeyler üretiyor bebe demen çok saçma.
    Şuan v14 kurulu. Memnunum akıcı baya tavsiye ederim. Very small navbar baya güzel gösteriyor ufak tefek hataları var tabii

evet mesajımı tam okudu isen ne kadar çok emek verip ne kadar iyi işler çıkardığından bahsettim. bence g3 için en iyi romu geliştiren s3v3n... bebe derken de yeni yetme manasında demedim. Ankaralılar bebe kelimesini çok değişik sıfatların yerine de kullanabiliyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AerL

androidnow hd 14.0
    link
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952602273

Dostum tavsiye edermisin bu romu. Özelliklerine nerden ulaşabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://forum.androidnow.pl/threads/7604-%E2%98%85-AndroidNow-HD-G3-14-0-%E2%98%85

Bilgilere nerden ulaşabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

quote:

Bilgilere nerden ulaşabiliriz

adresindeki konudan ulaşabilirsin fakat forum dili lehçe... chrome yardımıyla çeviri yapabilirsin...

• Ya bu romlara güncelleme gelince nasıl yuklicez atıyorum v13teyiz 14e nasıl geçiş yapacaz her şey silinecek mi? Wipeta neleri secmeliyiz

• Bu surumlerin iyilestirmeleri, surum isimleriyle dogru orantili mi. Yani v20h v20c den daha mi iyi. Su anda en guncel v20i var ama birlesik arap emirlikleri icin cikmis sadece. en guncel hatalardan en iyi derecede arindirilmis surum bu mu. yani yanlis anlasilmasin da firma neden en guncel surumu araplara verir ki. 20i'yi de kurmustum sebee uzerinden goruntulu gorusme icin ayar vardi cagri ayarlarinda ama bisey yapmaya kalkinca kapaniyodu. Neyse merak ettim acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: shucru

Bu surumlerin iyilestirmeleri, surum isimleriyle dogru orantili mi. Yani v20h v20c den daha mi iyi. Su anda en guncel v20i var ama birlesik arap emirlikleri icin cikmis sadece. en guncel hatalardan en iyi derecede arindirilmis surum bu mu. yani yanlis anlasilmasin da firma neden en guncel surumu araplara verir ki. 20i'yi de kurmustum sebee uzerinden goruntulu gorusme icin ayar vardi cagri ayarlarinda ama bisey yapmaya kalkinca kapaniyodu. Neyse merak ettim acikcasi

20P son cikan surum

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.