Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
128.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: minur

Aynen

dosyaları indirdiğinizde görürsünüz. flashtool yazan linkten inen dosyanın içinde.

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

b2capp hatası alıyorum. Nedeni nedir acaba arkadaşlar?

hocam ilk sayfadaki anlatım o hatanın giderilmesi için zaten. ilk sayfadaki yöntemle yapıp hala hata alıyorsanız virüs programı ve güvenlik duvarı kapalıyken yapın tekrardan. içindeki bir dosyayı virüs olarak gördüğü için siliyor programlar o zamanda hata veriyor.
  • O dosyanın içinde yok hocam. Bir de senin anlattığın yolun çok daha kolayı var. Flash tool 2014 ile bu dediklerinin hiçbirini yapmaya gerek kalmıyor. Bence ilk postu o şekilde güncelleyebilirsin. Selamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O dosyanın içinde yok hocam. Bir de senin anlattığın yolun çok daha kolayı var. Flash tool 2014 ile bu dediklerinin hiçbirini yapmaya gerek kalmıyor. Bence ilk postu o şekilde güncelleyebilirsin. Selamlar..

emin olmak için yine indirdim flashtoolyukleme.rar iniyor bu rar dosyasını açınca içinde içinden iki tane zip çıkıyor. dediğiniz yöntemi bilmiyorum denediğim zaman açıklamalı olarak eklerim. şimdilik link olaak paylaşırım tabi.

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

O dosyanın içinde yok hocam. Bir de senin anlattığın yolun çok daha kolayı var. Flash tool 2014 ile bu dediklerinin hiçbirini yapmaya gerek kalmıyor. Bence ilk postu o şekilde güncelleyebilirsin. Selamlar..

emin olmak için yine indirdim flashtoolyukleme.rar iniyor bu rar dosyasını açınca içinde içinden iki tane zip çıkıyor. dediğiniz yöntemi bilmiyorum denediğim zaman açıklamalı olarak eklerim. şimdilik link olaak paylaşırım tabi.

Alıntıları Göster
    bugün v20e kurdum telefona şarjım çok çabuk bitiyor :S bazıları yazmış hard reset atın falan düzeliyor diye . kaç kere hard reset attım olmadı telefondan fabrika ayarlarına getirdim ama nafile . şarjı sömürüyor birşey...

• Merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak. Gelen aramalarda ilk birkaç saniye sesim karşıya gitmiyor sonra düzeliyor. Çözümü var mıdır acaba. Forumda aradım ama bi çözüm bulamadım. Sinir bozucu bi durum.

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

Merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak. Gelen aramalarda ilk birkaç saniye sesim karşıya gitmiyor sonra düzeliyor. Çözümü var mıdır acaba. Forumda aradım ama bi çözüm bulamadım. Sinir bozucu bi durum.
    CyanogenMod 12 kurdum fakat telefonu yeniden başlatınca tüm ayarlar uçuyor eski hâlini alıyor, nerde hata yapıyorum anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

CyanogenMod 12 kurdum fakat telefonu yeniden başlatınca tüm ayarlar uçuyor eski hâlini alıyor, nerde hata yapıyorum anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Telefona Root yaptığımda bazı uygulamalar güvenlik nedei ile root lu telefonu sevmiyorlar uygulamayı açmıyorlar.

Root yaptığımızda telefonu rotsuz gibi yedirten yazılım var mı ?

Orijinalden alıntı: :SworD:

Telefona Root yaptığımda bazı uygulamalar güvenlik nedei ile root lu telefonu sevmiyorlar uygulamayı açmıyorlar.

Root yaptığımızda telefonu rotsuz gibi yedirten yazılım var mı ?

Alıntıları Göster
    Yok mu bir babayiğit

Yok mu bir babayiğit

bazı uygulamalar hangileri mesela?

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

quote:

Yok mu bir babayiğit

bazı uygulamalar hangileri mesela?

Ios ta bu adımı atlatan bir ek yazılım vardı.

Cihazın jailbreaklı değilmiş gibi gösteriyordu güvenlik yazılımına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 30 Aralık 2014; 20:14:59 >

Orijinalden alıntı: krtl07

Beyler yurt disindan yeni g3 aldin imei caktim ama sebeke sıkıntısı var ne yapabilirim?
    hangi marka model telefon olursa olsun başka cihazların imeisi atıldığı taktirde şebeke problemi olma riski herzaman var . o yüzden herkes kafasına göre her telefona imei atamaz... insanlar bu yüzden parasını verip pasaportuna kayıt yaptırıyor....

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

hangi marka model telefon olursa olsun başka cihazların imeisi atıldığı taktirde şebeke problemi olma riski herzaman var . o yüzden herkes kafasına göre her telefona imei atamaz... insanlar bu yüzden parasını verip pasaportuna kayıt yaptırıyor....

Alıntıları Göster
    smart notice'si düzgün çalışan var mı benimki hava durumunda başka bir şey göstermiyor
    bu arada koreden gelme üstünde 10k romu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetoz32 -- 27 Aralık 2014; 17:57:44 >

Orijinalden alıntı: ramazanova07

düzeldi teşekkürler.
    arkadaşlar root yapmaya çalışıyorum şuan ama herşeyi yapmama rağmen bat dosyasını açıyorum contıune diyorum waiting for device deyip bekliyor program hiçbişey olmuyor supersu falan yükledim ama yok yardımcı olabilecek varmı ?

driverları kaldırıp tekrar yükledim sorunsuz root yaptım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezadem -- 28 Aralık 2014; 13:08:51 >

Telefonu kutudan cikarinca olu piksel vs gibi ilk yapmamiz gerekenleri yazar misiniz lutfen

Orijinalden alıntı: krtl07

Beyler yurt disindan yeni g3 aldin imei caktim ama sebeke sıkıntısı var ne yapabilirim?
    Googleye bak bundan bir ay önce çözüm yoktu belki bi çözüm bulunmuştur.

Orijinalden alıntı: sezadem

arkadaşlar root yapmaya çalışıyorum şuan ama herşeyi yapmama rağmen bat dosyasını açıyorum contıune diyorum waiting for device deyip bekliyor program hiçbişey olmuyor supersu falan yükledim ama yok yardımcı olabilecek varmı ?

driverları kaldırıp tekrar yükledim sorunsuz root yaptım teşekkürler.

ilk sayfada yazan adımları harfiyen uyguladıysan olmaması imkansız . Birde eğer Android Lolipop güncellemesi yüklediysen root yapamazsın . Henüz lolipop için root çıkmadı...

Orijinalden alıntı: snaketurk

Bu backup current recovery olayı çok önemli mi arkadaşlar? Bu yöntem haricinde stock roma başka dönüş yolu var mıdır? Flashify kullanmadan kablo ile twrp yapmayı düşünüyorum da.

recovery yedeği alırsan iyi olur ama almak şart değil tabi. eğer yedek yoksa flash tool ile stock rom kurarsan orjinale döner recovery
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.