Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.620
Cevap
379
Favori
2.297.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35793580358135823583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR FACEBOOK YORUM KISMIMDA 2 HAFTADIR DONMA OLUYO SİZDEDE AYNI PROBLEM VARMI
  •  ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

     ★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

    G3 illetinden kurtulup xiaomi ye gectim halada şaşkınım nasıl olur die

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayabusa71

    Arkadaşlar iyi akşamlar,

    Oreo daha çok yeni çıktı ancak telefonlarımıza Nougat güncellemesini yükleyebiiliyor muyuz?
    G3'te Nougat veya daha üstü yüklü olan, kullanan var mı?

    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar, çok yardımseversiniz. Allah razı olsun. ^_^

    ...

    Benim cihaz 6.0'da.
    Bundan daha yukarısı ile kullanan kimse var mı?
    Mesela Android 7 (Nougat) bizim G3'ler için ne gibi artı veya eksi getiriyor acaba?

    @halilibo-ibo
    Yeni cihazın hayırlı olsun.
    Xaomi mi6 mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayabusa71 -- 5 Kasım 2017; 9:0:28 >
  • Hayabusa71 H kullanıcısına yanıt
    Evet mi6 hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel günlerde kullan. Konusunu uzun süredir takip ettiğim bir cihaz. Ancak çıkış fiyatı bence pahalıydı, forumdaşlar da bekleyelim fiyat illa ki düşecek demişlerdi heyhat düşmek bir yere fiyatı tam aksine arttı. (:

    ...

    LG G3'ü nerdeyse ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Eylül 2014'ten bu yana kullanıyorum, 38 ay olmak üzere. Sanırım bu telefonu bu kadar uzun süre kullanan benim gibi kullanıcılar yok denecek kadar azdır. Olsalar zaten burada olurlardı, kimse kalmamış ana konusunda. ^_^
  • Hayabusa71 H kullanıcısına yanıt
    LG G3 çok sorunlu cihaz, çoğu kişinin telefonu bozuldu. Ben 30 aydır kullanıyorum cihazı, şaşırıyorum nasıl oldu da bozulmadı diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk telefonum Nokia 2100'dı (hey gidi günler), bir sonraki telefonum olan Nokia N70'i ise tam SEKİZ yıl boyunca nerdeyse sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde ve çok memnun kalarak beğenerek kullandım. Ta ki benim hatam sonucu yağmurlu günde kullanarak güzelim telefonu bozana dek. Bugün düşünüyorum da acaba N70 bozulmasa hala kullanmaya devam eder miydim... Elbette çok zor ancak LG G3 ile sıkıntılı bir 3 yıl geçirdiğimi gördükçe geriye dönüp baktığımda N70 taş gibi bir cihazmış diyorum.

    LG G3 ilk senesinde kasa çatlağı dışında pek bir sorun çıkarmadı bana, hatta ilk akıllı telefonum olduğu için severek kullanıyordum. Arayüzüne, akıllı telefonun getirdiklerine alışınca eşime de aynı hızla G4 aldım. (Ne var ki G4 de kronik sorunlu çıktı ancak konusu burası değil diye o mevzuya hiç girmiyorum.)

    1,5 senenin ardından ise dokunmatik panel bozuldu, bazı yerlere basamaz hale gelince mecburen servise verdim. Ekranı değiştirip, kasayı tamir ederek bir de sıfır pil ile ithalatçı garanti servis hizmeti sağladı sağolsun.

    Bu 3 yıl sonunda şimdi şimdi bazı şeyleri daha net anlıyorum. Mesela ben telefonu (3GB/32GB) Migros'tan 2000'e (bunun 150 lirası kapaklı kılıf) almıştım, telefon o sıralarda Teknosa'da filan 2300-2400 filandı. Meğerse Migros paralel ithalat sattığı için ucuza satıyormuş. Hatta cihazım Singapur çıkışlı. ^_^

    Her ne kadar buradaki 3500 küsur sayfanın 2000 sayfası kılıf, jelatin muhabbeti olsa da faydalı bilgiler de var ve yazılanları okumak cidden öğretici, bilgilendirici oluyor.

    Neyse fazla uzatmayayım, 3 yıldır kullandığım telefonumun son 1,5 yılını şu aşağıdaki sıkıntıları ile birlikte kullanmaya devam ediyorum:

    - Kronik çatlak (evet telefonum ikinci kez çatladı, ancak gördüğüm kadarıyla kullanımıma olumsuz bir etkisi yok),
    - Ghost Screen, şu meşhur Hayalet Ekran muhabbeti yani,
    - Bootloop (Benim favorim bu mesela. ^_^ Sağolsun beni hasta ediyor)
    - Simkart okuma sorunu (Telefonum son zamanlarda sıklıkla sim kartımı görmemeye başladı)

    Bunlar dışındaki sıkıntıları pek dert etmediğim için yazmaya gerek görmüyorum.

    Bu [UKD] Upuzun Kullanım Deneyimi neticesinde gördüm ki telefonumla yaşadığım sıkıntıların bir kısmı da ne yazık ki Android İşletim Sistemi kaynaklı. Bu 3 yıllık uzun deneyim neticesinde, burada okuduğum artık sayısını unuttuğum onca başlık ve youtube'da izlediğim bir dünya incelemenin ardından ilk zamanlar hiç ilgimi çekmeyen hatta aynı işi yapmasına karşın cebimizden çok daha fazla para talep ettiğini düşündüğüm apple ürünü bir telefon almaya karar verdim.

    ...

    Para kolay kazanılmıyor, 3 sene öncesinde verdiğim 2 bin lira da az bir para değildi. Şu anda akıllı telefon dünyasındaki cihazlar dolar kurunun coşması ve vergi üçlemesi (ötv, trt, kdv) ile uçmuş gitmiş durumdalar. Ben bir cihaz aldığım zaman benden kaynaklı kolay kolay bir sıkıntı olmaz, bakın yukarıda ikinci sırada saydığım N70'i 8 sene kullandım dile kolay. G3'ü alırken bu kadar kısa sürede beni yarı yolda bırakabileceğini düşünmemiştim. Bu nedenle tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Ancak iphone ile en az 4 sene kasmadan, donmadan mutlu bir birliktelik yaşayabilmeyi ümit ediyorum.

    LG G3'üm kırılana, bozulana, tamamen çalışmaz hale gelinceye kadar kullanmaya devam edeceğim. ^_^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayabusa71 -- 5 Kasım 2017; 16:6:50 >




  • sahmat_78 kullanıcısına yanıt
    parayla satın alan sen oluyorsun ama telefonu servis kullanıyor ve bunu bilerek yine lg alırım diyorsun 👏👏👏👏👏👏👏👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG telefon yapmasını bilmiyor bunu artık kabul edin. g2-g3-g4-g5-g6 kullandım tamamı sorunlu. tamamında 2-3 den fazla ciddi sorunlar var. hala lg kullanırım diyorsanız kazık yemek hoşunuza gidiyor der ve alkışlarım 👏👏👏👏👏👏👏👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik değişik bir arıza vermeye başladı.
    Bir süre önce lineage rom kurmuştum. 1-2 hafta güzel güzel kullandım. Sonra telefon ara ara cevap vermemeye başladı.
    Yazılımsal sandım, 30B romunu flasladım. Sorun geçmedi.
    Şöyle ki; ekranı kapalı duruyorken elime alıp 5-10 sn kullanabiliyorum, sonra dokunmatik algılamamaya başlıyor. O 5-10 sn icinde bi işlem başlatmışsam o devam ediyor. yani telefon donmuş olmuyor. sadece ekran dokunmaları algılamıyor. o şekilde bi süre bekleyip sonra ekran kararıyor. problemin ortaya cıkması bazen 5-10 saniye bazen 2-3 sniye alıyor. nadiren 30sn falan kullanabildim.
    30B flaslamadan once TWRP vardı, orda da dokunmatik calışmıyordu.
    İlginc olan dokunmatik telefon ekranı kapalı 4-5 dk bekledikten sonra kısa bir süre çalışıyor, hepten bozuk değil.

    telefona otg den mouse takıp mouse ile kullandım, hic donma takılma olmadı. ekran dokunmaları algılamıyor ama mouse ile kullanımda sorun cıkmıyor.

    Bilgisi tecrübesi olan var mı? Garantisi biteli çok oldu. Nereye vermeli? Ekran mı değişecek sizce?




  • Hayabusa71 H kullanıcısına yanıt
    ey gidi günler ey :)
    bir zamanlar ne takılırdık bu konu altında. :)
    hocam şu an en güncel sürüm 6.0 bunun bi tık üstü resmi olarak mevcut değil.
    xda'da sanırım android 7 sürümler mevcut lakin denemedim pek tavsiye de etmiyorum. çalışmayan aksamlar mevcut diye okumuştum, son durum nedir bilmiyorum.
    bende Fulmics 7.6 kullanıyorum şimdilik bir sorunum yok. ilk çıktığında almıştım cihazı hala da kullanıyorum.
    saydığınız kronik kılcal çatlaklar mevcut onun harici ekranda yukarıdan aşağıya doğru ekran yanması mevcut her iki tarafta da. ama çok sorun etmiyorum.
    bunlar harici hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. sizin mantıkla ilerliyorum bende. gittiği yere kadar gitsin sonrasında birde apple ürünü deneyeceğim. önceden telefonla uğraşmak güzel gelirdi açık kaynak kodlu olsun android olsun sevdalarındaydık ama artık telefonu sadece günlük genel ihtiyaçlar için kullandığımı fark ettim. stabilite ve hız olarak birde apple kullanacağım zamanı gelince. bakalım ne kadar dayanacak cihazım.
    ne olursa olsun gene de şu telefonun ekranına hastayım :)
    eskiye yahut aklım yettiğince yeniye dair herhangi bir sorunuz olursa çekinmeyin. hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)




  • Hayabusa71 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım aynı yolun yolcusuyuz. Ben de G3 bozulana kadar devam edeceğim, sonra X'e geçeceğim. Emin olun iPhone > LG.
  • @emptiness
    Nihayet soruma tatminkar bir yanıt veren çıkmış.
    Benim G3 de şu anda 6.0'da o halde hiç ellemeyim (ki zaten çok anlamam) bu şekilde kalsın. Marshmallow'dan açıkçası ben memnunum, Lollypop'ta iken pilim çok çabuk bitiyordu. Uzunca bir süredir ortalama 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum ki bu da mesaiyi bitirip, metroda telefonu kurcalamama yetecek denklikte bir süreye tekabül ediyor ki benim gibi standard bir kullanıcı için kafi. ^_^
    Ben de youtube videolarından gördüğüm kadarıyla Nougat G3'te özellikle video noktasında büyük sıkıntı çıkarıyor, hatta foto çekebilirken videonun hiç açılmadığını görmüştüm bir paylaşımda.

    Ekranını ben de seviyorum zaten İlk 2K ekran sloganına vurulmuştum ve elbette bir de yüksek ekran-kasa oranı ile tasarımı beni benden almıştı. Ki hala da seviyorum G3'ü ancak son demleri. (:

    O zaman aklıma gelmişken şunu sorayım, bir ara telefonum çok sık kapanıp açılıyordu forumlardan okuduğum kadarıyla pil ömrünü tamamlamaya yaklaştıkça bu yeniden başlatma sıklaşıyormuş, gittim yeni pil aldım hakikaten de sorun çözüldü ancak 6 ay kadar bile olmadan aynı sorun nüksetmiş durumda. Ne yani 6 ay içinde yine mi pil bitti? Ya da başka bir sorun mu var?
    Not: Tabi şu önemli detayı atlamayayım pilim orijinal değil, Türkcell'de 100 lira deyince hadi oradan deyip 30 liraya telefoncunun birinden almıştım, çabuk bitmiş de olabilir yani bilemiyorum.

    @HellRazor
    Umarım telefonun yakın zamanda bozulup da X'a geçmek zorunda kalmazsın çünkü fiyatı cidden çok absürt. Açıkçası bugün telefon alacak olsam f/p odaklı iphone 7 veya daha uzun kullanım odaklı seçim yaparak iphone 8 alırdım.
    Ama tabi bunlar kişisel düşüncem herkesin istekleri farklı elbette, saygı duyarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukselg

    LG telefon yapmasını bilmiyor bunu artık kabul edin. g2-g3-g4-g5-g6 kullandım tamamı sorunlu. tamamında 2-3 den fazla ciddi sorunlar var. hala lg kullanırım diyorsanız kazık yemek hoşunuza gidiyor der ve alkışlarım 👏👏👏👏👏👏👏👏

    g2 g3 g4 g5 kullandım.. yorumunuza katılıyorum ancak g2 bence diğerlerinden ayrı gibi geliyor. ya da ben ayrı tutmak istiyorum :) ilk cıktığından beri hiç arıza vermedi bataryası vs aynı gidiyor. hala kullanıyor eşim.
  • Evet G2nin sorunları küçük çaplı idi. Kullanıma engel olan kronik bir sorunu yoktu. G3 ile aynı zamanda aldığımız G2 taş gibi... G3 pert...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar g3 pili nın performansı çok kotu
    yedek pil alıpta memnun olanınz varsa buradan paylaşabılırımı.
    n11 almak tercıhımdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi ekran ve açılmama sorunları tamiri için tavsiye edebileceğiniz bir servis ya da telefoncu var mı? İçinde bir sürü foto, vidyo, not ve numara kaldı.
  • blasco kullanıcısına yanıt
    hocam pili ve simi çıkartıp fön makinası tut power tuşunun oldugu alana. iyice ısınsın 3-4 dakka. yüksek ihtimal açılacak. dosyalarını yedekle. sonra servise götür eğer tamirini yaptıracaksan. tairat sonrası fiyat ve durumla ilgili de bilgi verirsen sevinirim. ben bu fön yönetmiyle 1 aydır idare ediyordum. artık attım bi köşeye eski bi telefona razı oldum. bununla idare ediyorum bakalım:)
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam akşam deneyeceğim. Az önce bir telefoncu ile konuştum, abi g3 lerde anakart sıkıntısı var garanti veremiyoruz yani tamir ederiz ama uzun vadeli gitmez dedi.
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Benimki de aynıydı. Az kullanmama rağmen günü zor çıkarıyordu.

    ****Lg flash tool programı**** ile stock rom yükledim. Şimdi süper. Boşuna para vermeyin pile önce bunu deneyin. Gerekli programları lgdestek.com sitesinden indirebilirsiniz. Ama dikkatli olun telefon çok ısınırsa zorlamayın. rom yüklemek 5 dk. sürüyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 35793580358135823583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.