R

Yüzbaşı
29 Mayıs 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Öncelikle merhabalar
1500 TL ye kadar 2si 1 arada hem laptop hem tablet olarak kullanılabilecek -özellikle klavyeden ayrılabilir ekran- laptop tavsiyesi verebilir misiniz?
Oyun oynanmayacak.
Günlük kullanım için ve birkaç tane işle ilgili program için kullanılacak.
Atom işlemci tercih edilebilir mi?
Mesela :http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-hp-x2-210-l5g94ea-notebook-fiyati,5931045.html
Celeron veya i işlemci mi tercih etmeliyim?
Selamlar
Yeni vergi affı gelmek üzere
Bir konuda bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim.

Durum şudur:
2010 dan bu yana ödenemeyen KYK (kredi yurtlar kurumu) borcum vardı, vergi dairesine aktarıldı borç, aktarıldıktan 1 sene sonrada ödeyemediğim için ehaciz e maruz kaldım. HEsaplarıma bloke koyuldu. Ocak ayında işe girdim ve direk yapılandırmak için vergi dairesine gittim, malum maaşımı çekemeyecektim. 24 aya bölündü borç. Tabi benim öğrenci iken aldığım 6000(altıbin) Tl ye karşılık 12000(onikibin) TL ödeme planı çıktı karşıma. Aradaki farkın 1000(bin) TL si yapılandırmadan kaynaklanan tecil faizi. 5000 (beşbin) TL si devlet babanın cebine. En son 3. taksiti ödedim mayıs ayında, paşa paşada ödeyeceğim.

Şimdi sorum şu:
Bu yeni afla birlikte, yapılandırma yaptığım borcun faizini sildirme hakkım olacak mı? Yoksa hayatımın kerizliğine maruz kalmış mı olacağım? Bu konuda bilgisi olan var mı? Fikirlere açığım
Teşekkürler.
uygulamalar, mesajlar ve rehberin backup ını aldım. telefonu pc ye bağlıyorum 4 tane klasör gösteriyor. kafa iyice gece 2 ye kadar uyutmadı.
tamamen saçmalamaya başladı telefon. artık tek çözüm factory reset sanırım :( veya hangi yolla temiz bir kurulum yapabilirim?? tabi bu backup larıda bi şekilde almam lazım hayati önem sms ve rehber özellikle.
Selamlar

Eski PC mi aileme bıraktım kullanmaları için, yaklaşık 10 yıllık kasa, ama hertürlü işlerini görür onların. MSI K7N2 Delta2-LSR anakart var üzerinde. 2x512 mb DDR 400 mhz ram dual modda çalışıyordu. Dedim daha rahat kullansınlar, yaptıkları şey flash player kullanan oyunlar falan. Ram arttırayım dedim. Gittim. 1 GB DDR 400 mhz ram aldım. 3 adet ram slotu var. 2 si doluydu zaten 3. de aldığım 1 gb ile doldu. power a bastım direk hata sinyali vermeye başladı( aralıklı uzun sinyaller). 512 mb lardan birini çıkardım yine aynı, 512 mb olanların ikisini çıkardım sadece yeni aldığımı taktım yine aynı uyarı. Ekrana görüntü gelse bios a girip bi çözüm arıcam o da olmuyor.

Bende anakarttan herşeyi söktüm ( ses kartına kadar sadece işlemci kaldı), pili de söktüm bekledim bikaç dakika, sonra pili taktım yeni ram i taktım açtım yine aynı hata. kapattım söktüğpüm herşeyi taktım, ram i de taktım yine aynı hata.

en son artık eski ram leri taktım açtım ve size başvurmaya karar verdim:)

Problem nerde? Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

Edit: Ram arızalı çıktı. Vatan iade aldı.
Zaten başka bir çözüm yolu yoktu sanırım kimseden bir öneri gelmediğine göre:)
Selamlar

Eski PC mi aileme bıraktım kullanmaları için, yaklaşık 10 yıllık kasa, ama hertürlü işlerini görür onların. MSI K7N2 Delta2-LSR anakart var üzerinde. 2x512 mb DDR 400 mhz ram dual modda çalışıyordu. Dedim daha rahat kullansınlar, yaptıkları şey flash player kullanan oyunlar falan. Ram arttırayım dedim. Gittim. 1 GB DDR 400 mhz ram aldım. 3 adet ram slotu var. 2 si doluydu zaten 3. de aldığım 1 gb ile doldu. power a bastım direk hata sinyali vermeye başladı( aralıklı uzun sinyaller). 512 mb lardan birini çıkardım yine aynı, 512 mb olanların ikisini çıkardım sadece yeni aldığımı taktım yine aynı uyarı. Ekrana görüntü gelse bios a girip bi çözüm arıcam o da olmuyor.

Bende anakarttan herşeyi söktüm ( ses kartına kadar sadece işlemci kaldı), pili de söktüm bekledim bikaç dakika, sonra pili taktım yeni ram i taktım açtım yine aynı hata. kapattım söktüğpüm herşeyi taktım, ram i de taktım yine aynı hata.

en son artık eski ram leri taktım açtım ve size başvurmaya karar verdim:)

Problem nerde? Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

Edit: Ram arızalı çıktı. Vatan iade aldı.
Zaten başka bir çözüm yolu yoktu sanırım kimseden bir öneri gelmediğine göre:)
Outlook da outlook connector ile hotmail hesabımı açtım fakat gelen klasörümde 1 haftadan önceki mailller ortadan kayboluyor. arşiv dosyası da boş. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar P4 2.4Ghz 768Mb ddr ram pc im var. başlıktaki sorun yüzünden format attım. formattan sonra driver ları yükledim restarttan sonra açılışta windows logosundan sonra yine 1 dakika bekliyorum masaüstünü görmek için. nedeni konusunda tecrübeli olan veya bilgisi olan varmı? (buarada eğer böyle bir konu açılmışsa kusura bakmayın bulamadım konuların içinde)
arkadaşlar acilen xp 64bit için cd key lazım. internetten indirdim fakat cd key çıkadı. kurulum yarıda kaldı. ilgilenirseniz sevinirim işletim sistemim intel.
selam arkadaşlar. bilgisayarı sabah açık bırakıp akşam eve geldiğimde veya gece açık kalıp sabah kalkıp baktığımda masaüsütünü donmuş olarak bulutorum. mouse ve klavye hiç tepki vermiyo. 400mhz 256ddr varken de oluyodu şimdi bi 256 ddr daha ekledim hala aynı şey devam ediyo. intel p4 2400 işlemcim var. anakartım ecs p4vxasd2+. ne yapcam.
selam arkadaşlar. ben nextwave yt-8700 cı cihaz aldım nba tv yi izlemek için. fakat kanal fransızca olarak yayın yapıyo. ayrıca logosuda nba tv+. ve kablodaki nba tv ile aynı yayını yapmıyor. sezon başlayınca maçları canlı izleyebilirmiyim. bilginiz varmı acaba. birde türksat taki nbatv'yi nasıl çözebilirim.güncelleme dosyalarını ve key'leri nerden bulabilirim. bana bi bilgi verirmisiniz...
Hakkında
Meslek: Kimyager
Hakkımda:
980E85640C4D41258FACC3CB954547BC.jpg
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Seat
Mobil cihaz
LG
Operatör
Turkcell
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Ses Sistemi
LG NB3530A 300W Wireless Soundbar
Notebook
Dell
Clash of Clans
TekYumruk
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 315
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.434 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.