Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (3535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.620
Cevap
379
Favori
2.297.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35333534353535363537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrebel


    quote:

    Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

    LG G3 EKRAN KARARMASI SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ YOK MU ARKADAŞLAR. ÇÖPE Mİ ATIYIM TELEFONU

    Bu sorundan müzdarip birçok kişi var. Organize olsak birşey yapabilir miyiz?

    Evdeki G3 lerden biri ekran kararmasi probleminden dolayi telef oldu. Ilk baslarda kagit sikistirma yontemini denedim, 1 hafta sonra tekrar basladi. Sonra islemci uzerine termal macun surup yine kagit sikistirdim, o da 1 hafta dayandi. Sonrasinda gpu entegresini utu ile isittim, 2 hafta sonra tekrar ayni duruma dondu. En sonunda sinirlendim yine utu yardimiyla anakarti kizarttim, telefon hic acilmadi. Bir daha mi Lg alirim? Asla. Rezalet kalitede paneller kullandi telefonlarda. Kimisi cok sari, kimisi az sari, kimisi beyaz bircok panel kullandi. Aldigim iki adet G3 un ikisinin de kulakliklarinin sesi kisildi, ikisinde de batarya kaynakli yeniden baslama problemi olustu ve yeni bataryalar almak zorunda kaldim, ikisi de malum yerlerden catladi, ikisinin de sarj adaptorlerinin uc kisimlari kendiliginden koptu, ikisinin de kablolarinin microusb kisimlari acilma yapti, tekinin anakarti komple bozuldu... Saat ayarli bomba gibi bozulmayan yeri kalmadi telefonlarin. Adamlar artik nasil ayarlamissa 2 yil sonra ekran kararma sorunu basliyor telefonlarda. Telefonlar bir bir bozulmaya basladi. Gercekten muhendislik harikasi diye buna denir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar V30g sürümüne root nasıl atabiliriz ?
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    V30b'ye geçmeniz gerek kdz yükleme yöntemi ile. Sonrasında da kingroot ile yapacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrebel


    quote:

    Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

    LG G3 EKRAN KARARMASI SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ YOK MU ARKADAŞLAR. ÇÖPE Mİ ATIYIM TELEFONU

    Bu sorundan müzdarip birçok kişi var. Organize olsak birşey yapabilir miyiz?

    Organize olursak yapabiliriz tabikide.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam ara cihazlara neden destek az onu hiç anlayabilmiş değilim. Geliştiriciler ara cihazları pek tercih etmiyor sanırım. . Root olayıda engellenmiştir kesin. Bütün büyük firmalar root olayını engellemeye çalışıyorlar. Umarım yakın zamanda bir geliştirici ilgilenmeye başlar G5se ile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    telefonları toplayıp LG ye mi yollasak ne yapsak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrebel

    telefonları toplayıp LG ye mi yollasak ne yapsak

    Bence LG'nin yeni telefon satması için G3'leri uygun fiyata toplayıp yani şöyle söyleyeyim G3 getirene 600 TL farkla G6 versin mesela. Cebimizden 600 TL çıksın değer bence.
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben de anlamıyorum hocam. Ben 7'yi de vermezler sanıyordum ama neyse onu verdiler bu sayede güvenlik güncelleştirmesi falan da geliyor yaında ama ondan sonra salla gitsin ilgilenen yok. Bu güncelleme konusunda google'ın ciddi yaptırımlar yapması gerekiyor bence.

    Yahu root olayını da ülke bazında veriyorlar. Bootloader kilidi avrupa ve amerikada açık ama bizim gibi ülkelerin hepsinde kapalı. Normal G5 kullanıcıları da açamıyor tabi farklı yöntemlerle açanlar var root yöntemi falan gördüm bir iki tane ama G3 kadar değil. Çünkü adamlar hiç uğraşmadan resmi olarak bootloader kilidini kaldırabildiği için uğraşmamışlar. Kaldı ki öyle rom falan da yok eskisi gibi. Zaten rom hevesim de yok ama root olsa süper olurdu.

    Mesela RAW çekim bizim SE cihazlarda yok. Bunun nedeni de RAW çekimi de ülkeden ülkeye göre değişiyormuş. Latin amerika ülkelerinde raw çekimi yokmuş normal G5 lerde bile. Ulan bu ne gerizekalı bir anlayış ben akıl sır erdiremiyorum. G5SE de her nekadar TR cihazı olarak geçse de avrupa için üretilmemiş bir model olduğu için raw çekim yasaklı yazılımı adapte edip ara model isteyen ülkelere gazladılar bunlardan biri de Türkiye. Avrupada SE yok mesela ben hiç görmedim.

    Sürekli mail atardım. Yoruldum artık bıktım bıraktım. Ama yine de G6 yı merak ediyor ve bekliyorum. Samsung falan düşünüyordum da S8 için aşırı pahalı olacak diyorlar G6 ilginç bir fiyatla çıkarsa düşünebilirim. Ama kamera olarak koskoca amiral gemisi G6 V20 nin gerisinde yine de testlere baktığımız zaman.




  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam ülkelere göre ayrım gerçekten saçma. Bootloader olayını Zenfone 5 te yaşamıştım. Açabiliyorduk ama telefon donup yeniden başlıyordu. Gerçi bootloader ne işe yarıyorsa madem koyacaksın tüm ülke cihazları için kapalı veya açık tut. Avrupa da SE olmadığını bilmiyordum. Belki çoğu ara model Avrupa'ya yollanmıyordur staylus serisi vs. Hocam root olmadan gerçekten tadı çıkmıyor en basiti reklam engellemek istiyorum ama yapamıyorum. İşin kötüsü farklı bir platform kullanıyorum keşke androidde kalsaydım diyorum. Alışmıştım root rom vs işlerine . G6 güzel bir cihaza benziyor ama geniş ekran beni biraz geriyor hata yapıp yere düşürsen köşeden darbe alınca daha kolay kırılır gibi geliyor yanlış düşünüyorda olabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gungorce kullanıcısına yanıt
    Rootsuz gerçekten tadı çıkmıyor vallahi. Bootloader'dan ziyade ıvır zıvır işleme gerek kalmadan windowsdaki gibi system'e erişebilme seçeneğimiz olsa keşke. Ben G5 'in kendi kamera yazılımını SE ye yükleyip raw özelliğini aktif edecektim mesela gerçi olur muydu bilmiyorum ama systeme erişilemediği için yapamıyorum haliyle.

    G6 'nın ekran oranı beni düşündürüyor. 16:9 oranı dışında üretilen Lg nin kendi revize ettiği yazılımlar dışında yazılım ve oyun yok. Buna nasıl bir çözüm bulacaklar acaba merak ediyorum. Kalıcı alt menü falan yapacaklar herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bourne90

    ayni android 7yi kurdugunuz gibi full wipe yaparak geçebilirsiniz.

    açıkçası twrp ile yaptığım işlemleri unuttum ve internetten tekrar bir araştırma yaptım. şu an 30g kdz dosyasını indiriyorum. bunu telefona attıktan sonra wipe yaparsam silinir mi tekrar? bir de garantisinin devam etmesi için lg nin programıyla twrp ve boot silinmesi durumunu okudum ama tam anladım. kafam çok karıştı rica etsem ne yapmam gerektiğini adım adım anlatabilir misiniz? ekran sararmasından dolayı delta servise göndereceğim garanti dışı bırakmalarını istemiyorum.
  • başka başlık altına yazdım, bir de ana konuya yazayım... yardımcı olursanız, fikir verirseniz sevinirim:
    4 ay önce garanti tam biterken g3 ü servise verdim. kasa değişti,pil değişti ve sistem android 6 ile teslim edildi.
    şu an telefonum tepki vermiyor. ilk kapandığında biraz bekleyip pili taktım lg logosu geldi gitti.. bu da son tepkisi oldu. şimdi hiç birşey yok...
    dün servise verdim arayıp fiyat vereceklerini söylediler. en kötü ihtimal anakart değişir o da 680 TL dedi. henüz aramadılar
  • bjk_murat B kullanıcısına yanıt
    telefonu garantiye verecekseniz 30gyi flashayin o zaman twrpde siliniyor diye hatırlıyorum ama emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar daha cizigi olmayan G3 telefonumuzun ekraninda dokunmatik algilama problemi var klavyedeki K harfinin oldugu bolge ara sira algilamiyor.Daha once bu problem ile karsilasan oldu mu ithalatci garantili oldugu icin servise pek guvenmiyorum tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grameradam

    Orijinal olduğuna emin olduğunuz bir batarya var mı İnternet'te satılan?

    Hepsiburada kesin orjinal, satıcı hepsiburada seçin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazan değerlerde 5 volt 2 amper normal ancak orada "veya 9 volt" diyor. Amper 1in altında olmadıktan sonra sorun değil ama o voltaj sorun hocam. Piyasadan 40 tlye en güvenilir sayılabileceklerden ttec alabilirsiniz. Ama hızlı şarj uyumlu olmasına da önem verin derim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanın bilmiyorum ama tuhaf bir durum hocam. Gülesim geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Şu an LG G3 V10I Tur XX sürümü ve Android 4.4.2 kullanıyorum.Lollipoptan downgrade yapmıştım.TWRP rootlu ,Greenify kullanıyorum. n11.com dan Adelmann marka batarya ile Deji marka 2 farklı batarya kullanıyorum.Orjinal bataryası resetleme yaptığı için çöpe attım. Sırf ekranı için almıştım bu telefonu.zaten başka kayda değer bir özelliği yok .Bataryanın bu denli kötü olması yada çok harcıyor olması ayrıca geç doluyor olması çok büyük dezavantaj. LG G3 en büyük pişmanlığım elektronik konusunda. Samsung plastik mlastik ama güzeldi Samsungdan şaşmamak lazım.

    Bataryalar arasında kıyaslama yaparsak Orjinal bataryasının dayanımı 100 % olsun.Buna göre kıyaslanırsa Deji 120% Adelmann 150 % dayanıma sahip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z123456 -- 18 Mart 2017; 23:10:28 >
  • arkdaslar COK ONEMLI BISI DANISICAM .. ortalama 3 ay anakart sorununa baglı hat okumayıp devamlı reset atma kapnama aramalarda donma sorunu yasıyordum.. yetkıl ıservıse sordum anakart degsıımı dedı mecbur... son 4 gundur hıc bır sekılde kapanma olamdı calısıyor hattı okuyor kapanmıyor.... sorum su: kendılıgındne duzzelmıs olabılırm ıanakart yoksa bu duzelme gecıcımıydı.. eger oyleyse servıs nedne anakrt mecbur degısıcek edı.. ACIL CVB TSKLER..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IhtiyaR87

    arkdaslar COK ONEMLI BISI DANISICAM .. ortalama 3 ay anakart sorununa baglı hat okumayıp devamlı reset atma kapnama aramalarda donma sorunu yasıyordum.. yetkıl ıservıse sordum anakart degsıımı dedı mecbur... son 4 gundur hıc bır sekılde kapanma olamdı calısıyor hattı okuyor kapanmıyor.... sorum su: kendılıgındne duzzelmıs olabılırm ıanakart yoksa bu duzelme gecıcımıydı.. eger oyleyse servıs nedne anakrt mecbur degısıcek edı.. ACIL CVB TSKLER..

    bu nasıl bir yazma şeklidir, hayattam soğudum kardeş
  • 
Sayfa: önceki 35333534353535363537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.