Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengawer42

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: cengawer42

chatin_62 bey
    doğrudur türkiye cihazların kodları
    ATURBK - TUR/TURKEY
    ATURKG - TUR/TURKEY
    ATURKR - TUR/TURKEY
    ATURWH - TUR/TURKEY dır

yanlış anlaşılmasın ben zaten mesaj içeriğini düzeltmeden önce cihazın yurtdışı olduğunu belirtmiştim.
    sadece orda fikir vermesi açısından sadece türkiyeye özel bir ayrım yapacaklarını sanmadığımı belirmek istemiştim.

konu ile ilgili olark sizin şahsınıza ve bilginizin tersinde bir açıklama yapmadım sadece fikir olmasını için paylaşımda bulundum.

Kendimi şu an hiç istemediğim halde, insanları bu cihazda radyo olmadığına inandırabilmek için herşeyi yapmaya çalışan birisi olarak görmeye başladım artık.
    Ben mesajı yazarken düzeltmiş olmalısınız. Çünkü ilk okuduğumda böyle bir ibare yoktu. Aksine çatır çatır çalışıyor şeklinde hoşlanmadığım bir ifadeniz vardı. Bu ifadenin de Türkçe'de tek bir manası vardır. Yoksa cihazınızın Türkiye mi yoksa başka bir ülke mi, başka bir ülke ise hangi ülke diye bulmaya uğraşmazdım. Direk "sizin cihaz yurtdışı cihaz, bunlarda zaten çalışıyor yazmanızın manası yoktu" der geçerdim.
    Farkedileceği gibi de emin olmadan hiçbirşey yazmıyorum.
    Türkiye için ayrım maalesef yapılıyor. Yasalar gereği yapılmak zorunda.
    Artık bu konuda da yazmak istemiyorum. 311 ve üstünde radyosu çalışan Türkiye cihazı varsa, konu sahibine söylesin, 1. mesaja eklensin.

chatin_62 bey
    cihaz hakkındaki bilgilerin çoğunu sizin ve diğer tecrübeli arkadaşların yazılarından öğerendim.

ayrıca mesajımdaki ifadeleri rencide edci olarak kesinlikle kullanmadım. çok iyi çalıştığına dair bir Türkçe tabir olark kullandım. haddi aşmak gibi bir niyetim yoktu.

dediğim gibi sadecede fikir vermesi açısından konuya cevap verdim. çok birşey bildiğim için değil. Kırcı olduysam affola.
    mesaj içeriğinide sadece telefonuma ait özel bilgileri paylaşmak istemediğim için düzelttim.

tekrar ÇOK ÖZÜR DİLERİM.

Hz. Mevlana nın dediği gibi
    Bin "sene" de okusam... ne "biliyorsun" diye sorsalar bana "haddimi" bilirim derim... (Hz. Mevlana)

Zaten sadece Türkiye cihazlarında problem olduğunu, diğer ülkelerin cihazlarında problem olmadığını yazmışken, neden radyo olmadığını açık açık yazmışken, bunların üzerine yurtdışı bir cihazda radyonun çatır çatır çalıştığı belirtilince belki biraz sert yazmış olabilirim. Ben de bunun için özür dilerim.
    Eğer bir ard niyet yoksa sorun yok. Yanlış anlamalar her zaman olabilir. Önemli olan sorunları kırmadan çözmektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TGOD

Beyler bu google haritaları açtığımızda telefonu düz tuttuğumuzda ok ile hangi yöne baktığını gösteriyo hani benim o sensörde bir sıkıntı var 30 derece sola gösteriyo. seyir halinde düz yolda araba ile yanlıyomuşum gibi oluyo. Bu sensörü optimize edebileceğimiz bişey var mıdır samsunglarda var sanırım böyle bir ek uygulama. 4.2.2. de de bu sorun vardı kit kat a güncelledikten sonra da devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum

Telefonu 8 şeklinde birkaç kere döndürerek kalibre edebilirsiniz.
    Youtube'ta birçok videolar vardı. Girebilirseniz izleyerek daha rahat yapabilirsiniz.

• Ne olur yardım edin.

Lg Pc Suit ile verilerimi yedekledim. Daha sonra hard reset attım. Verilerimi geri yüklemek için telefonu bağladım fakat pc suitte geri yükle kısmı boş.
    Yedeklerimi belgeler de buldum fakat pc suit görmüyor. .enc uzantılı.
    Var mıdır bunun bir yöntemi. Kitkat ı yüklemedim henüz. Sürüm aynı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaz1309

Ne olur yardım edin.

Lg Pc Suit ile verilerimi yedekledim. Daha sonra hard reset attım. Verilerimi geri yüklemek için telefonu bağladım fakat pc suitte geri yükle kısmı boş.

Sorun çözüldü ;)

Telefonda google oturumunu açınca pc suit yedeklemeleri gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

Peki ayrı ayrı uygulama ile uğraşmak yerine LG Backup ya da Pc Suite ile yedekleyemezmiyim

Bu yöntemlerle yedekleme yapmam durumunda güncelleme yapmadan önce mi güncelleme sonrası mı yedekleme yapmalıyiyapmalıyım?

Titanium Backup ile ayrı ayrı uygulamalarla uğraşmazsınız. Hangi uygulamaların yedeklerini almak istiyorsanız onları işaretler (yada tümünü işaretleyip istemediklerinizi çıkartabilirsiniz de) tek adımda tüm işaretlediklerinizi yedekleyebilirsiniz.
    Titanium haricinde yedekleme yapmadım. Bu nedenle diğer uygulamaların data yedekleyip yedeklemediğinden emin değilim. LG Backup'ın yedeklediğini söylüyorlar. Onu da deneyebilirsiniz. Hatta ben olsam hem Titanium ile hem de LG Backup ile alır kendimi sağlama alırdım.

• quote:

quote:

Ne olur yardım edin.

Sorun çözüldü ;)

Telefonda google oturumunu açınca pc suit yedeklemeleri gördü.

Geçmiş olasun.
    Aslında bu önemli bir bilgi. Demek ki telefonda aynı gmail hesabı açılmadığı sürece PCSuite ile alınan yedekler görülemiyor. Yedek alacak arkadaşlar bunu gözönüne almalılar. 1. Sayfaya yazılabilir.

• bugun telefonu kurcalarken yanlislikla Gelistirici ayarlarini açmışım ama sadece açtım. Hiçbir ayarıyla oynamadım bunun bir sakıncası olur mu telefona ve kapatmanin yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin35

bugun telefonu kurcalarken yanlislikla Gelistirici ayarlarini açmışım ama sadece açtım. Hiçbir ayarıyla oynamadım bunun bir sakıncası olur mu telefona ve kapatmanin yolu var mı?

çok geçmiş olsun. üzüldüm gerçekten.

hiç bir sıkıntı olmaz korkmanıza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengawer42 -- 22 Nisan 2014; 18:37:11 >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Selam,

Aslında bu olayın uygulama ile hiç alakası yok. Sonuçta alt tuşlar fiziksel tuş değil,programlamatik olarak eklenmiş görüntüler sadece. Bir uygulama çalıştığı zaman bunu gizlenir yapmak ise telefon güncellemesi yapan insanların işi. Daha öncelerden bir ekran görüntüsü paylaşılmıştı, yurt dışı rom larından bir tanesinde hangi uygulamalarda alt tuşların kaybolacağını ayarlar kısmından tek tek ekleyebiliyorduk. En azından bu tarz bir şey getirebilirlerdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: token45

Arkadaşlar cihazlarım rootlu root kaldırmadan güncellesek sıkıntı olur mu? Stock romda cihazlar...

1. Sayfada niçin OTA ile yani telefon üzerinden güncelleme yapmamanız gerektiğine dair uzunca bir açıklama var.
    Ancak PC Suite üzerinde Recovery değişmemiş yani orjinal kalmış sadece root yapılmış cihazları güncellemeniz mümkün. Ya bu konuda ya Mod konusunda rootlu olduğu halde PC Suite ile güncelleme yapabildiğini yazan birçok kişi var.
    Belki Recovery değişmiş olanları da yapmak mümkün olabilir. Denemek lazım. Cesareti olanlar deneyebilirler.

Ben pc üzerinden işlem yapamıyorum usb bağlayınca telefon açılıp açılıp kapanıyor, acaba rootu kaldırıp ota üzerinden güncelleme yaparsam bir sorun yaşarmıyım, telefonda stock rom yüklü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasif62

quote:

quote:

Arkadaşlar cihazlarım rootlu root kaldırmadan güncellesek sıkıntı olur mu? Stock romda cihazlar...

1. Sayfada niçin OTA ile yani telefon üzerinden güncelleme yapmamanız gerektiğine dair uzunca bir açıklama var.
    Ancak PC Suite üzerinde Recovery değişmemiş yani orjinal kalmış sadece root yapılmış cihazları güncellemeniz mümkün. Ya bu konuda ya Mod konusunda rootlu olduğu halde PC Suite ile güncelleme yapabildiğini yazan birçok kişi var.
    Belki Recovery değişmiş olanları da yapmak mümkün olabilir. Denemek lazım. Cesareti olanlar deneyebilirler.

Ben pc üzerinden işlem yapamıyorum usb bağlayınca telefon açılıp açılıp kapanıyor, acaba rootu kaldırıp ota üzerinden güncelleme yaparsam bir sorun yaşarmıyım, telefonda stock rom yüklü.

Root kaldırsanız bile hala rootlu olduğunu belirtip otadan güncelleme yapmıyor tavsiyem, rootu kaldırın hard reset atın, download moda alıp lg mobile support tool ile güncelleme yapın tertemiz kurulum olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasif62

quote:

quote:

Root kaldırsanız bile hala rootlu olduğunu belirtip otadan güncelleme yapmıyor tavsiyem, rootu kaldırın hard reset atın, download moda alıp lg mobile support tool ile güncelleme yapın tertemiz kurulum olsun

anladım, cevap için teşekkürler, iş gene pc üzerinden çözülecek, bu usb üzerinden bağlantı yapınca telefonun kapanması sorununu benden başka yaşayan yok sanırım, garantiye mi versem bilmiyorum

• arkadaşlar lg quickwindwda penceredi saati hep gormemiz mumkunmu kapanmasını istemiyorum?
  • kasif62 K kullanıcısına yanıt
    Kitkatı yükleyin bi hocam yükleyebilirseniz aynı sorun devam ederse kesinlikle garantiye gönderin

• Arkadaşlar merhaba.

Kitkat güncellemesini kurdum ardından hard reset attım ve şimdi yedekleri yükledim.
    Ama fotoğraflar kırık yani açılmıyor.
    Fotoğraflar benim için çok önemli yardımınıza ihtiyacım var.

• Merhaba arkadaşlar yarın bir tanıdık vasıtsaı ile 2.el bakıcam 900 tl deniyor gb si bilimiyorum lg g2
    neler sormalıyım telefon hakkında 900 tl bana sakat gibi geldi
  • Selam arkadaşlar ana konuda da sordum ama cevapbalamadım. Ben tlf numa avrupa romu yuklemek istiyorum. Rom u indirdim cihazda root falan yok tr cihazı ve hard format atıldı şimdi nadıl bi yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

• Arkadaşlar merhaba, 4.2.2 stock kernel sürümünü arıyorum da, rom/mod konusundaki link uçmuş, bi yardımcı olabilir misiniz başka nerden bulabilirim?
  • Ben neden Youtube'a uygulama üzerinden giremiyorum? Chrome üzerinden giriyorum.

Abimde General Mobile Discovery var ve şu an aynı wi-fi üzerindeyiz, o uygulama ile girebiliyor ben giremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın bir tanıdık vasıtsaı ile alıcam belki g2 gb si bilmiyorum 900 tl diyolar sakat geldi bana
    neleere dikkat etmeliyim ne sormalyım
    Paylaş
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.