Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.4.2 kitkat dan memnun kalmadım 4.2.2 ye geri dönmek istiyorum bunu ne şekilde yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Hocam pek anlamıyorum ama ben custom rom yükleyeceğim zaman recovery hiç flashlamadım.Signed denilen türden bir kernel vardı ismini hatırlayamadım onu flashlıyordum ardından recovery moda alıp zipi seçiyor ROMu flashlıyordum.Sanırım kernel flashlayınca recovery de mi geliyor beraberinde?

Sanırım bana yazdınız.
    Şimdi 2e 3e kernellere girmeyeceğim. Kısaca yazarsam, Samsunglarda Kernel yükleyince, CWM Recovery de yüklenir. Recovery'ye girdiğinizde zaten hangi recovery yüklü olduğunu görebilirsiniz. Yukarda yada aşağıda CWM Recovery ve versiyonunu yazar. Yada TWRP Recovery ile Kernel yapılmışsa, TWRP Recovery yazar.
    En basitinden, Kerneli yüklediğiniz Recovery ile sonradan girip rom yüklediğiniz Recovery arasındaki değişimi farketmeniz gerekir.

Hocam evet size yazmıştım aynen sizinde söylediğiniz gibi kernel yükleyince cwm'de yüklenmiş oluyor farklı kernellerde farklı recoveryler yükleniyor doğrudur.Yani G2'de custom rom,mod vs. flashlamak için öncelikle cwm recovery yüklemem gerekiyor değilmi?

Evet her cihazda olduğu gibi G2'de de Rom, Mod v.b. zip uzantılı dosyalar yüklenebilmesi için Custom Recovery yükleyeceksiniz. G2 için şu anda 3 tane Custom Recovery vardır. CWM, Philz ve TWRP. Yükleyeceğiniz Rom'a bağlı olarak, bu recoveryler değişebilmektedir. Hangi recovery'yi kullanmanız gerektiği yüklemek istediğiniz Rom'da belirtilmiştir.

Tabi Recovery yüklenebilmesi için öncelikle Root yapmanız gerektiğini de belirteyim. Samsung'taki gibi tek dosya yükleyerek hem Root işlemleri, hem Recovery yüklemesi, her cihazda yapılamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    CWM yüklü doğru ya İlk sayfada da yazıyor halbuki Ne yapmam gerek hocam flashtool mu tek çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

4.4.2 kitkat dan memnun kalmadım 4.2.2 ye geri dönmek istiyorum bunu ne şekilde yapmam lazım?

1. sayfada görebilirsiniz.
    Ayrıca sırf geri dönüş için @Blacktechtonix arkadaşımızın hazırladığı ayrı bir konu dahi var. Her nekadar orada yazdıklarını onlarca kere konu içinde yazmış olsa da.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 23 Nisan 2014; 13:01:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Merhaba 3- LG FLASH TOOL KULLANARAK OFFLINE STOCK ROM YÜKLEMEK kısmındaki dosyalar güncel mi? Kitkat yükleyemedim, kökleme şüphesi uyarısı aldım. Yani 3- LG FLASH TOOL KULLANARAK OFFLINE STOCK ROM YÜKLEMEK de yazılanları yaparsam Kitkat yüklemiş olacak mıyım?

Kökleme şüphesi demek aslında Root'lama şüphesi demektir. Yani cihazın Root'lu olduğunu belirtiyor.

Normalde Root'lu cihazlarda OTG'den yapılan güncellemelerde bu hata alınır ve güncelleme yapılmaz. Sizin bu hatayı Flash Tool ile almanız çok enteresan. Mümkün değil diye yazacağım ama siz de aldığınızı söylüyorsunuz. Ya bir yanlış anlama yada anlatamama durumu var.

Ayrıca PC Suite ile sadece root yapılan cihazlarını güncelleyen birçok kişi var. Bu yöntemi de deneyebilirsiniz.

Yok pc suite üzerinden güncellemeyi denemedim. Sadece Telefon üzerinden güncellemeyi kontrol ediyordum ve güncelleme geldiğini gördüm ve güncellemek istedim ama bu hatayı aldım. Yarın tekrar Pc suite üzerinden güncelleme deneyeceğim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

• quote:

4.4.2 kitkat dan memnun kalmadım 4.2.2 ye geri dönmek istiyorum bunu ne şekilde yapmam lazım?

Buraya bak derim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_90808430/f_//tm.htm#90808430
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atimi

CWM yüklü doğru ya İlk sayfada da yazıyor halbuki Ne yapmam gerek hocam flashtool mu tek çözüm

Offline yükleme rehberi ile yükleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba 3- LG FLASH TOOL KULLANARAK OFFLINE STOCK ROM YÜKLEMEK kısmındaki dosyalar güncel mi? Kitkat yükleyemedim, kökleme şüphesi uyarısı aldım. Yani 3- LG FLASH TOOL KULLANARAK OFFLINE STOCK ROM YÜKLEMEK de yazılanları yaparsam Kitkat yüklemiş olacak mıyım?

Kökleme şüphesi demek aslında Root'lama şüphesi demektir. Yani cihazın Root'lu olduğunu belirtiyor.

Normalde Root'lu cihazlarda OTG'den yapılan güncellemelerde bu hata alınır ve güncelleme yapılmaz. Sizin bu hatayı Flash Tool ile almanız çok enteresan. Mümkün değil diye yazacağım ama siz de aldığınızı söylüyorsunuz. Ya bir yanlış anlama yada anlatamama durumu var.

Ayrıca PC Suite ile sadece root yapılan cihazlarını güncelleyen birçok kişi var. Bu yöntemi de deneyebilirsiniz.

Yok pc suite üzerinden güncellemeyi denemedim. Sadece Telefon üzerinden güncellemeyi kontrol ediyordum ve güncelleme geldiğini gördüm ve güncellemek istedim ama bu hatayı aldım. Yarın tekrar Pc suite üzerinden güncelleme deneyeceğim. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Yani OTA üzerinden güncellemede root hatasını verdi.
    O zaman herşey normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 23 Nisan 2014; 13:17:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani OTG üzerinden güncellemede root hatasını verdi.
    O zaman herşey normal.

Evet şimdilik normal, yarın tekrar PC suite üzerinden deneyeceğim, sorun olursa tekrar buraya yazarım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atimi

Yani Root'lu ve CWM Recovery yüklü telefonunuz var ve PC Suite ile yükleme yaparken %9'a geldiğinde telefon resetlenip PC Suite hata veriyor.

Eğer doğru anladıysam,
    O zaman bu da demek oluyor ki Custom Recovery yüklü olan cihazlar, hiçbir suretle legal olarak yükseltilemiyor. Ne OTA'dan ne de PC Suite'den.
    Root lu cihazlar ise sadece PC Suite ile legal olarak yükseltilebiliyor.

Öyle görünüyor hocam. Şimdi kdz dosyasını indiriyorum flashtool deneyeceğim. O da olmadı offline flashtool
    Lg g2 mi 4.2.2 de iken lg pc suit ile tam yedek aldım ve sonrasında 4.4.2 ye güncelledim güncelleme sonrasında cihaza hard reset attım ve cihaza tekrar gmaili girdim tekrar yedeği yüklemek için pc suite bağlanıyorum yedek dosyalarını görüyor fakat yedeği telefona yüklemiyor. Nasıl yükleme yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam herkese,,g2 telefonum kapının hemen önündeki access pointe bağlanmıyor 3-4 gündür,,sadece bu bağlantı için geçerli ve ip alınıyor deyip sonunda zayıf bağlantı engellendi diyor.442 güncellemesei aldım hala düzelmedi reset attım yine aynı.full çekmesine rağmen ip alınıyor deyip zayıf bağlantı engellendi yazıyor.bilen biri varmı nedir bu delirecem yoksa...
  • quote:

quote:

1. sayfada görebilirsiniz.
    Ayrıca sırf geri dönüş için @Blacktechtonix arkadaşımızın hazırladığı ayrı bir konu dahi var. Her nekadar orada yazdıklarını onlarca kere konu içinde yazmış olsa da.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450

Geri dönüşlerin olacağı belliydi

bu daha net

http://forum.donanimhaber.com/m_90808430/f_//tm.htm#90808430

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

arkadaşlar telefonda çalışan uygulama yokken 1,1 gb ram yiyor. bu normal mi ?

Kitkat dan sonra benimde 1-1.2 gb arasındaydı , bugün hard reset atmayı düşünüyordum ama ilk kez 1 in altına indi .

• Bende daha güncellemedim telefonu, acaba beklemelimiyim, bazı arkadaşlar sorunlu olduğunu yazıyor. Genel görüş nedir.

Bir anket yaptım katılırsanız sevinirim. Hemde daha benim gibi güncelleme yapmamış arkadaşlara fikir olur.

http://strawpoll.me/1561434
  • Kendi konusuna yazdım ama kimse ilgilenmedi;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83390420&p=326#90933511

Neyi yanlış yapıyorum acaba?

Telefonum 310K serisi 32 Gb... "Spirit Fm Unlocked" programını kurdum. Programı çalıştırıp kulaklığı taktığımda radyo kanallarını buluyor ve rds özelliği olan kanalların mesajlarını da gösteriyor fakat ses bir türlü gelmiyor.

Sonra yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi 3845#*802# tuşlayıp; Device Test> Invidiual Item>FM RADIO TEST aşamalarını gerçekleştirdiğimde(kulaklık takılı şekilde) radyoyu o menüde dinleyebiliyorum. Sonra çıkıp Spirit fm'i açıyorum ama yine dediğim gibi görüntü var ses yok!

Nerede yanlış yapıyorum arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 23 Nisan 2014; 16:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: savas.piskin

Lg g2 mi 4.2.2 de iken lg pc suit ile tam yedek aldım ve sonrasında 4.4.2 ye güncelledim güncelleme sonrasında cihaza hard reset attım ve cihaza tekrar gmaili girdim tekrar yedeği yüklemek için pc suite bağlanıyorum yedek dosyalarını görüyor fakat yedeği telefona yüklemiyor. Nasıl yükleme yapabilirim.

Geri yüklerken aldığınız hataları v.s. yazarsanız daha net yardımcı olabiliriz. En azından deneriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: conradinho

selam herkese,,g2 telefonum kapının hemen önündeki access pointe bağlanmıyor 3-4 gündür,,sadece bu bağlantı için geçerli ve ip alınıyor deyip sonunda zayıf bağlantı engellendi diyor.442 güncellemesei aldım hala düzelmedi reset attım yine aynı.full çekmesine rağmen ip alınıyor deyip zayıf bağlantı engellendi yazıyor.bilen biri varmı nedir bu delirecem yoksa...

Eğer o modeme o telefondan başka herşey bağlanabiliyorsa, o telefondan da bu modem haricinde başka modemlere rahatlıkla bağlanabiliyorsanız;
    Modem ayarlarından kanal ayarını değiştirirseniz hemen bağlanacaktır. Android'lerde yıllardır olan bir durum.

abı pc suıtle alınan yedekler tekrar aynı surume kuruluyor bende hep hata vermıstı. aynı surum olması gerekıyor heralde. yada bı ayar yapılması lazım
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.