Şimdi Ara

===> LG G2 TEKNİK KONU <=== (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (8 Mobil) - 6 Masaüstü8 Mobil
5 sn
9.429
Cevap
131
Favori
468.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende stock rom yukluyken de yapmiyordu bu dediginiz şeyi. Telefonu arada resetliyor musunuz? Cok uygulama yuklu mu? Arka planda telefonu kasacak uygulama sayisi cok mu? Bunlardan dolayi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: Alfa Lima Whiskey

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar pardus rom yüklemeden önce lg backup programıyla yedek almıştım.ama pardus romda lg backup programı yok.lbf uzantılı yedeğimim telefona geri yüklemek için ne yapabilirim

Ne yaptınız, nasıl yükleniyormuş?

birçok yerde sordum ama bilen çıkmadı.o yüzden başka bir roma geçtim öyle yükledim.

Uygulama yi yukleyip yedekten donebilirdiniz daha once gorsem link atardim hocam neyse artik baska sefere

• slm,

daha önce offline yöntemle 10 f yüklemiştim, bir daha da LG Pc Suite ile işim olmadı. bugün güncellme varmı diye bakmak istedim ama program nete bağlanamıyor. bunu nasıl eski haline getiririm ??

tşr
  • quote:

Orijinalden alıntı: reci007

quote:

Orijinalden alıntı: cengawer42

merhaba arkadaşlar
    yeni bir g2 kullanıcısı olarak bir kaç sorum olacaktı (aradım ama net bir sonuç bulamadım) telefonuma ait yazılım ve donanım bilgilerini ekledim
    1. sorum: bazı arkadaşlar benim telefon modelim 311 vb modellerden bahsediyor bu nedir? ve benim telefonum hangi modeldir nasıl öğrenebilirim?
    2. sorum: telefonum paralel ithalat. türkçe dili seçince bir iki programda korece yazılar kaldı. bende bunu düzeltmek adına burada belirtilen açıklamalarla başka bir stock rom yükledim. sorunum halloldu. ancak davnload moda alınca telefonda rooted yazıyor. halbuki ben hiç root işlemi yapmadım. bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? stock rom yüklemekle root ne alaka anlamadım.
    3.sorum: benim telefonuma uygun knock kode destekli rom hangisi? şuan yüklediğim romda yok .
    4.sorum: bütün yöntemleri ve bağlantıları(youtubede konu ile ilgili video bırakmadım) denenmeme rağmen neden kablosuz depolamayı kullanamıyorum? yazılımsal bir sorunmu ? nasıl bağlantı kurabilirim.

kafam şu anda çorba gibi

dilimin döndüğünce cevaplayayım.

1. telefon seri numarası telefon üzerindeki arka kapakta bir bant şeklinde vardır yahut kutu üzerinde de vardır. 311 sonrası için radyo çalışmıyor deniliyor. tam bilmiyorum

2. o korece programlar G2 nin kore versiyonunda sadece koreye özgü programlar içindir.yani türkiye sürümünde bu programlar olmadığı için korece görünüyordur
    yine bildiğim kadarıyla rom yüklediğinz zaman rooted olayını kaldırmış bulunuyorsunuz. yani unroot yapmanın en temiz yolu

3. knock kode kitkat ile geliyor sanırım. kitkat lı bir rom mu yüklediniz

4. kablosuz depolamada //168....... gibi olan ip adresini tarayıcıya değil file explorer gibi dosya yöneticisine gireceksiniz. yani windowsta herhangi bir klasöz açın ve klosör yoluna yazın bu ip adresini

diğer soruların hepsini çözdüm
    asıl sorun ofline olarak stok rom yüklediğimiz cihazda download moda aldığımızda neden ROOTED şeklinde bir uyarı çıktığı ve bundan nasıl kurtulacağımız.

birde bilgi olsun. 4.4.2 her sürümünde knok kode yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Bende stock rom yukluyken de yapmiyordu bu dediginiz şeyi. Telefonu arada resetliyor musunuz? Cok uygulama yuklu mu? Arka planda telefonu kasacak uygulama sayisi cok mu? Bunlardan dolayi olabilir.

Summani arkadasim.oncelikle ilgilendigin icin tesekkurler..telefona fazla uygulama indirmedim.facebook,whatsapp ve twitter yukledim.bunun haricinde indirilen yok.bu sorundan dolayi 1 sefer fab.ayarlarina geri dondurdum belki faydasi olue diye.

• 2g baglantıda XDA nın masaüstü sayfaları DH nin mobil sürümünden çok daha hızlı açılıyor.Sinir oluyorum ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

quote:

Orijinalden alıntı: icais

Arkadaşlar imdat!

Cihazı çok seviyorum ama bu aralar şarjı hiç gitmiyor, Bit çok gereksiz uygulamayı da kaldırdım ama boşta dursa bile 4-5 saatte %45 e iniyor.

Senk açık
    Arka planda toplamda 7 mail adresi
    Facebook
    Whatsapp
    Ebay var. Diğerleri pek arka plan kullanmıyor.

Bu değerler normalmi? Eğer değilse ne yapılması gerekir

geliştirici den işlem sınırını 3 e düşür hergün mutlaka düzenli telefonu kapat aç ekran ışığın 55i geçmesin gerçi bgün okuduğum haberde 3000 mahta yalan çıktı :) yaılım işin esas olanıymış s5 full ekranda 8saat 45 dk 3li internet ve flac dinletiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum bir yerde okudum başka biryerdede 10saat 3 g diyordu yaılımla alakalı diyordu , lg bence kendi yazılımlarını kaldırmalı telefondan ve hafifletmeli

Telefondan memnunum tek sorun bu şarj olayıydı bakalım arka plan uygulamasını 3 e düşürdüm

• Arkadaslar indirdigim duvar kagidi tek ekrana sigmiyor,yarisi diger sayfada kaliyor.nasil ayarlayabilirim?bi de siz duvar kagitlarini nereden indiriyosunuz?

• an itibariyle türkiye için de kitkat gelmiştir hayırlı olsun
  • Merhaba arkadaşlar 309k serili 16 gb lg g2 alacamda bu serilerde herhangibir sorun var mı bi bilginiz var acaba ?
  • arkadaşlar almanya vodafone romu kullanıyorum. Bildirim ve SMS ile titreşimi çalıştıramadım bir türlü. Aramada çalışıyor ama. Yardımınızı bekliyorum.
  • hknzkll H kullanıcısına yanıt
    Yine düzelmez de kasarsa servisle görüşün isterseniz. Veya kendi başınıza stock rom flashlayın. Garantiden de çıkmaz öyle :)
  • Arkadaşlar 309K cihaza sahip olup 16gb lık olan arkadaşlar türkiye garantili lg cihazdan güncelleme alan varmı lg pc suite üzerinden ben hep bakınıyorum fakat hala 10c de kaldık
  • merhaba host dosyasını değiştirdiğimde normal web upgrate dediğimde internet bağlantını kontrol et diye uyarı veriyor ve ikinci ekran açılmıyor ne yapmam lazım. bu arada telefonum 4.4.2 kitkat fakat 1.5 ay önce güncellendi ota üzerinden şimdi türkiye romunu yüklemek için uğraşıyorm ama olmuyor yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2310

ben usb kablosu ile dosya yöneticisinin icine sarkı atıyorum 200 tane filan ama atarken bilgisayarda bazı dosyalar yüklenmeyebilir veya görünmeye bilir yazıyor ve attığım 200 şarkının 140'ını dinleyebiliyorum yani görebiliyorum bunun cözümü yok mu ??? Birde güncelleme 4.4.2 ne zaman gelir ?

Edit: Birde ben yüksek seste müzik dinlemeyi seven birisiyim ve g2'nin sesi bana yeterli gelmedi müzik sesini yükseltmenin yolu var mı ? Daha iyi bir kulaklık almak veya pc'de olduğu gibi audio yöneticisi yüklemek olabilir mi ?

arkadaşlar soruma cevap alamadım lütfen es gecmeyin !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefai77

merhaba host dosyasını değiştirdiğimde normal web upgrate dediğimde internet bağlantını kontrol et diye uyarı veriyor ve ikinci ekran açılmıyor ne yapmam lazım. bu arada telefonum 4.4.2 kitkat fakat 1.5 ay önce güncellendi ota üzerinden şimdi türkiye romunu yüklemek için uğraşıyorm ama olmuyor yardımcı olabilir misiniz?

Offline rom yükleme yöntemi ile yüklemeniz gerekiyor. Birçok konunun 1. sayfalarında ve arkadaşların imzalarında var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ben usb kablosu ile dosya yöneticisinin icine sarkı atıyorum 200 tane filan ama atarken bilgisayarda bazı dosyalar yüklenmeyebilir veya görünmeye bilir yazıyor ve attığım 200 şarkının 140'ını dinleyebiliyorum yani görebiliyorum bunun cözümü yok mu ??? Birde güncelleme 4.4.2 ne zaman gelir ?

Edit: Birde ben yüksek seste müzik dinlemeyi seven birisiyim ve g2'nin sesi bana yeterli gelmedi müzik sesini yükseltmenin yolu var mı ? Daha iyi bir kulaklık almak veya pc'de olduğu gibi audio yöneticisi yüklemek olabilir mi ?

arkadaşlar soruma cevap alamadım lütfen es gecmeyin !!!

Ses ile ilgili olarak bazı modlar vardı. 1. sayfada olması lazım. Burada yoksa ana konuda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: nogreyincolor

herkese selam, telefonum yavas degil ama buralar niye bu kadar dolu ve nasil azaltabilirim diye dusunmekten kendimi alamiyorum. bu arada butun gereksiz uygulamalarimi sildim. ozellikle system storega fena halde takigim. ne yapmam gerek selamlar.

===> LG G2 TEKNİK KONU <===

Ben herhangi bir doluluk göremedim. Telefonunuz olması gerektiği gibi. Takıldığınız Storage'in ne kadara inmesini bekliyorsunuz ve bundaki kıstasınız nedir yazarsanız, belki daha fazla yardımcı olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: reci007

an itibariyle türkiye için de kitkat gelmiştir hayırlı olsun

Bende henüz hiçbirşey yok.
  • Arkadaslar ben telefona kitkati yuklemistim ilk ciktiginda.almnaya vodafine olarak.simdi telefonu normale tekrar turkiye ronuna dondirmek istiyorum.yani turkiyeye guncelleme geldiginde bende gozukmesini istiyorum.ne yapmam gerekiyor bunun icin.

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.