Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Ya pc e bağlayıp flashtool ile yazılım yükleyeceksin.

- Ya da OTG kablon var ise USB belleğe rom at ve RECOVERY den yükle ..

Konuyu falan boşver sen bence

@Ataybi1907

• Azil48 kullanıcısına yanıt
    Gapps = Google Uygulamalarının ingilizce kısaltılmış halidir.

AOSP romlar için kullanılır. Stok romlar için kullanılmaz. Yani rayglobe için kullanılmaz. Çünkü içerisinde gömülü GAPPS ler.
    Ama cyanogen gibi AOSP romlar olmadığı için sonradan yüklenmekte
  • peki romun stok mu yoksa aosp rom olduğunu nasıl anlarız?aralarındaki ne gibi farklar var?
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    STOK olan Google tarafından , üreticiler tarafına veriliyor ve üreticiler kendi uygulamalarını ekliyor görsellik katıyor ve telefon fabrikadan o şekilde çıkıyor STOK ROM oluyor.

AOSP olan ise Android kodları ile geliştiriciler tarafından üretilmiş romlar. Android açık kaynaklı olduğu için programala dili bilenler bu ROM ları üretiyorlar.

AOSP = Android Open Source Project

Farkı anlamak için romları tanıman lazım. Romların özelliklerine bakman lazım.

Örnek

Rayglobe AOSP rom değil.
    Cyanogen AOSP rom.
    Flex AOSP rom değil.
    Slim rom Cyanogen tabanlı AOSP rom

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Yok flash yapamıyorum çünkü bilgisayarım telefonu görmüyor malesef
  • Ataybi1907 kullanıcısına yanıt
    Ana sayfada bootloop hatasına bakın çözümü yazıyor.

Otg kablo var mı?
    Malesef yok En kötü ihtimalle yarın gidip bir otg kablo alacağım Hem lazımdı da zaten
    Anasayfadaki bootloop a bak
    Flash için xda de bir konu bulmuştum ve orada download moddan bahsedilmediği için fark etmedim. Şimdi bootloob çözümünde gördüm download mod'u ve hallettim Eski telefonum HTC Desire Z de root yapmak 4-5 saatini alırdı ama roottan sonra her şey çok basitti. Burada tam tersi Teşekkürler yardım için
  • bu konuya bir de rom anketi açılmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Gapps = Google Uygulamalarının ingilizce kısaltılmış halidir.

AOSP romlar için kullanılır. Stok romlar için kullanılmaz. Yani rayglobe için kullanılmaz. Çünkü içerisinde gömülü GAPPS ler.
    Ama cyanogen gibi AOSP romlar olmadığı için sonradan yüklenmekte

Gapps için şunu söyleyim Google uygulamaları lisanslı olduğu için cm ve benzeri romlara gömülü verilemiyor kendi alt yapılarında da barındırmazlar 3. kişilerin sitelerine yönlendirme atarlar ama uygulamaları kendileri hazırlarlar :)

Detaylı bilgi

http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps

• Freedom uygulaması harikaymış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Evet dostum rom sürümü ne ise GAPPS lerde ona uygun olmalı

Kusura bakma falan yok dostum bu konu neden var herkes sorsun, bilgi çoğalsın ve problemler azalsın diye

@tron1234

ben rayglobe 4.4.2 gappsleri kuruyorum 5 defa denedim sorun olmadı ama bazen android durdurdu hatası veriyor neyapacağımı şaşaırdım :) LG G2 Pardus HD RoM yüklüyorum şuan

• LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

MIUI için yayınlanan video.

Çok az kaldı cihazlarımıza gelmesine

TIKLA İZLE

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyintat

Freedom uygulaması harikaymış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hocam freedom yüzünden google play'e giremeyenler var dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Legend. MIUI ayrı bir dünya androidde. Eski cihazımda 5/6 gün kullanmıştım görsdel ve kullanım olarak android ile ios arasında bir his veriyor.

Forumda MIUI kullanan ve türkçeleştiren bir arkadaş var @dexxter nickli kullanmak isteyenler türkçe dil yaması için çıktığında rica ederlerse yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. web siteside mevcut miuiturk.com
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Hocam freedom içerisinde seçeneklerden stop derlerse girebilirler.. Freedom dns bilgilerini değiştirdiği için girilemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Galaxy Nexus telefonumda resmi MIUI desteği vardı.Ve resmi olmasına rağmen hiç iyi değildi.Valla moralinizi bozmak gibi olmasında ben MIUI v4 ten sonra cozuttuklarını düşünüyorum.İnşallah G2 ye iyi bir iş çıkarabilirler.Ama sanmıyorum.
    Play Store daki MiHome launcher larına adam gibi İngilizce desteği bile veremiyor.Yarısı Çince.Beni pek ümitlendirmiyor açıkçası.
  • Beyler 4.4.2 olan bir rom kurmak istiyorum. Yalnız kamera nexus kamerası gibi olmamalı. 13 MP ois destekli olmalı. Onun dışındakilerin pek önemi yok. Hangisini kurayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Hocam Galaxy Nexus telefonumda resmi MIUI desteği vardı.Ve resmi olmasına rağmen hiç iyi değildi.Valla moralinizi bozmak gibi olmasında ben MIUI v4 ten sonra cozuttuklarını düşünüyorum.İnşallah G2 ye iyi bir iş çıkarabilirler.Ama sanmıyorum.
    Play Store daki MiHome launcher larına adam gibi İngilizce desteği bile veremiyor.Yarısı Çince.Beni pek ümitlendirmiyor açıkçası.

Hocam seni bi yerden hatirliyor gibiyim ideos x5 forumu olabilir mi yoksa nick benzerliği mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.