Nokia g-240w-c Gpon Modem var hiç bir türlü iğne ile reset atılmıyor.
192.168.1.254 olarak atanmış ama şifreyi kabul etmiyor. Vodadmin parolayı da kabul etmiyor. reset yapılmıyor modeme. normal açık denedim olmadı. kapalı 20 sn kaldırmadan açarak tekrar 20 sn basılı tuttum yine olmadı. nasıl resetleyebiliriz.
Programın settings den config locations dosyasını yanlışlıkla ağdaki diğer pc ortak belgeler klasörünü gösterdim. pc de bunu C ye attı ama program içinde ağdaki diğer pc olarak görüyor.
Artık asla değiştirmeye izin vermiyor.
sorun çözülmüştür.
Usb anten ağda aktif olmuyor.
Win 10 x64 son sürümdeyim.
Ayarlar ağ bağlantıları bölümünde Uçak Modu hiç yok. uçak modu aktif kalmış bir türlü uçak modundan çıkamıyorum.
internet teki tüm ayarları yaptım fakat aktif olmuyor bir türlü.
Dün çalışan Tp-Link TL-WN321G usb anten artık çalışmıyor. (Başka pc de hatta win 7 çalışıyor)
Bakım programları ve hatırlamadığım services.msc ayarlarını değiştirdikten sonra çalışmıyor.
Driver ını tekrar kurdum olmadı. Services.msc de ilgili olduğunu düşündüğüm bir çok hizmeti default yaptım ama olmuyor.
Sistem geri yükleme kapalı ve format at amam.
Apartman kapı kilidi ses sorunu
Kilit 2 dilli olduğu için kapıyı yavaşlatınca kapatmıyor mecbur hızlı olarak ayarlıyorum haliyle ses yapıyor. Hidrolik kolunu biraz daha gerersem gücünü arttırmış olur muyum böylece biraz daha yavaş ama sessizce kapanmasına olanak sağlar mıyım
Yada kilidin üst dilini (içeri kaçan) yumuşatma şansım var mı.
Arkadaşlar merhaba bilgi, görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Güç düğmesine basmadan önce anakartın led ışıkları felan yanıyor.
Güç düğmesine basıyorum psu nun fanı ve direk psu ya bağlı kasa fanları dönüyor led ışıkları yanıyor.
Ama 2 tane anakarta bağlı cpu fan ve ekran kartı fanı dönmüyor monitöre görüntü gelmiyor bios a dahi giremiyorum.
Sonra enerjiyi kesip 10 dk bekliyorum gayet normal çalışıyor. PC açıldıktan sonra hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. Saatlerce yüksek grafik ayarlarında Forza Horzion 5 oynuyorum ısınma bile olmuyor .
#Ekran kartını çıkartıp onboard bağladım.
#Ram leri tek tek denedim.
#Slot yuvaları ve donanım dişlerini ve komple kasayı temizledim.
#Kondansötör lere baktım şişen yok.
#Bios pilini yeniledim.
#Bios u sıfırladım (clear cmos) yaptım yeniden bios upgrade yaptım.
#Bios ayarlarından boot, csm felan değiştirdim.
Yıllardır sorunsuz kullandığım sistemdi. Hiç bir ayar vs oynamadım pc normal çalışırken oldu bu sorun.
Anakart: Asus Z87 Plus
İşlemci : İntel i4770K
Disk : Adata NVMe PCIe M.2 SSD (gpt)
Gpu : Zotac gtx 1050ti
Ram : 16 GB Gskill 8x2
Psu : Corsair RM750i 750W 80+Gold
Bios : Fastboot:Açık/ CSM:Disabled/ Secure Boot: Uefi
2 pin Fanı 4 pin PWM cpu Fana çevirme.
Fanlarda CFM mi MM H2O mu Önemlidir
|
12 cm cpu fanı arıza ve tavsiye
Siemens HB514FBR0T ve Siemens HB010FBR1T
|
Zte ZXHN H298A modem bağlantısı
|
Anakart: Asus Z87 Plus İşlemci: İntel 4770K Disk : Adata NVMe PCIe M.2 SSD (gpt) Gpu : Zotac gtx 1050ti Ram : 16 GB Gskill 8x2 Psu : Corsair RM750i 750W 80+Gold Wimdows: 10 pro 21H2 19044.1415 Bios : Fastboot:Açık/ CSM:Disabled/ Secure Boot: Uefi |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 355
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 9.447 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware