Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon sinyali çok düşük tek diş çekiyor.3g 2g aldım fark yok. Dedim bulunduğum yerde sıkıntı vardır. Farklı noktalara gittim.Durum yine aynı bende rg'a geri döndüm.Onun dışında slimkat mükemmel.
  • Slim kat dan ekran görüntüsü atacak arkadaş var mı

Şöyle güzel modlamış falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Telefon sinyali çok düşük tek diş çekiyor.3g 2g aldım fark yok. Dedim bulunduğum yerde sıkıntı vardır. Farklı noktalara gittim.Durum yine aynı bende rg'a geri döndüm.Onun dışında slimkat mükemmel.

Xda offical paylasimini yapan eleman icon gostergesinden kaynaklaniyor gibi dedi. Simdlik ben duruyorum.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

sinyal durumu normalde full çektiğinde 84/90 dBm şeklinde olurdu. Sanırım kaynak kodlarında kaydırma yaptılar ondan böyle milyarlı bir çekim gücüne ulaşmış gözüküyor :)

@@Legend. Ekran goruntulerini aliyorum istek uzerine ;)

Ekleme: Sade bir android kullanıcı olduğum için ekran görüntüleri de sade biraz.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 14 Ocak 2014; 15:40:14 >

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum.

Güzel görüntüler alt barı beğendim. Ancak biraz problemli sanırım beta diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Teşekkürler dostum.

Aslında sinyal çekim gösterimindeki hata dışında bir hata ile karşıaltım desem yalan olur.
    Çekim mi görüntü mü diye test ettim 3G hızını maşallah canavar çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Teşekkürler dostum.

Aslında sinyal çekim gösterimindeki hata dışında bir hata ile karşıaltım desem yalan olur.
    Çekim mi görüntü mü diye test ettim 3G hızını maşallah canavar çıktı.

Alıntıları Göster
    Aynen maşallah

Hangi GSM

@d4hi

• quote:

Aynen maşallah

Hangi GSM

@d4hi

Avea oparotor.Çift taışıyıcılı internet sistemine geçtik dediklerinde 25mbit'e kadar görmüştüm. İşin garip tarafı nexus 4 ile de test yaptım 8mbit gördü en fazla:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Aynen maşallah

Hangi GSM

@d4hi

Avea oparotor.Çift taışıyıcılı internet sistemine geçtik dediklerinde 25mbit'e kadar görmüştüm. İşin garip tarafı nexus 4 ile de test yaptım 8mbit gördü en fazla:)

Alıntıları Göster

20. ROM a ulaştık, emeği geçen herkese teşekkürler.

________________________________________________________________________________

Carbon ROM için kurulum ve indirme linkleri ana sayfaya eklendi. (20)
    SlimKat ROM için imza yapıldı ve eklendi.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/5e/38/90/5e389058d28cba263439abf408b7b572.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_84641562/tm.htm][size=1][b][color=#000066]LG G2 ROM/MOD USER[/color][/b][/size][/link][/center]

★★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 14 Ocak 2014; 17:22:09 >

• quote:

________________________________________________________________________________

[center][image]https://store.donanimhaber.com/5e/38/90/5e389058d28cba263439abf408b7b572.png[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_84641562/tm.htm][size=1][b][color=#000066]LG G2 ROM/MOD USER[/color][/b][/size][/link][/center]

★★★★★

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar bu aosp romlara yedeklediğim app. ları bir türlü atamadım ve tekrar tekrar elden kuruyorum . Bunun bir yolu yok galiba. ve ikinci olarak yedeklediğimiz romları telefonda tutmak çok hafıza kaplıyor acaba bunları başka bir yere aktrabiliyor muyuz istediğimiz zaman tekrar almak için

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

merhaba arkadaşlar bu aosp romlara yedeklediğim app. ları bir türlü atamadım ve tekrar tekrar elden kuruyorum . Bunun bir yolu yok galiba. ve ikinci olarak yedeklediğimiz romları telefonda tutmak çok hafıza kaplıyor acaba bunları başka bir yere aktrabiliyor muyuz istediğimiz zaman tekrar almak için

Alıntıları Göster
    TitaniumBackUp ile alınan yedekler aosp Romlar da çalışmayabiliyor. Ancak hell fire slimkat gibi romlarda çalıştıran arkadaşlar olmuş. Ancak cyanogenmod ile ilgili bir şey görmedim. Aldığın backupları bilgisayara taşıyabilirsin.

@bgunduz26

• quote:

TitaniumBackUp ile alınan yedekler aosp Romlar da çalışmayabiliyor. Ancak hell fire slimkat gibi romlarda çalıştıran arkadaşlar olmuş. Ancak cyanogenmod ile ilgili bir şey görmedim. Aldığın backupları bilgisayara taşıyabilirsin.

@bgunduz26
    slimkat , hellfire ,mahdi rom ve koyduğunuz butun romları denedim paranoid hariç olmadı sağlık olsun. slim romu çok beğendim ama sebeke tek diş gösteriyor ondan vazgeçtim şimdi yeni koyduğunuz carbon romu deneyceğim . yavaş yavaş öğreneceğiz.
  • quote:

★★★★★

kolay gelsin siz hangi rom u kullanıyorsunuz ve de hangi kernel ile? test amaçlı değil ama en çok hosunuza giden kombinasyonu soruyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: richard dawkins

quote:

★★★★★

kolay gelsin siz hangi rom u kullanıyorsunuz ve de hangi kernel ile? test amaçlı değil ama en çok hosunuza giden kombinasyonu soruyorum:)

Alıntıları Göster
    Ben şu an CyanogenMod kullanıyorum. Kernel kullanmıyorum.

Ancak CM için kerneller var tabiki tercih meselesi o

@richard dawkins

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam yalnız freedom host dosyalarını değiştirdiği için google play e giremiyorsun...
    G2 xposed için kullanırken...
    Uygulamayı full yapın...
    normal ayarlarınızı falan yapın g2 xposed da... telefonu yeniden başlatın ve istediğiniz gibi olmuş ise hosts dosyasını silin
    root etc klasöründen...
    tekrar g2 xposed a girince purchase premium diyecektir ama ayarlar aynı kalacaktır...
    tekrar ayar yapmak isterseniz yeniden freedom layıp burada anlattığım yolları izleyin...

:) kardeşim freedom açık kalıyor arka planda hep çalışıyor. freedom açıkken gir mağazaya çalışıyor her şey. go sms bedava premium oldu kalıcı benim :D freedom açıkken gir mağazayaaaa :) Legend kardeşim frendom değil freedom yanlış yazmışsın bu arada @Legend. :)

• hasanyangel H kullanıcısına yanıt
    hocam host dosyasına müdahale ettiği için pek güvenli gelmiyor bana...
    İşimi görürüm...
    Host dosyasını silerim
    Adaway ile reklamları engeller
    yeniden başlatırım telefonu :)
    tertemiz bir şekilde her yerde gezerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hocam host dosyasına müdahale ettiği için pek güvenli gelmiyor bana...
    İşimi görürüm...
    Host dosyasını silerim
    Adaway ile reklamları engeller
    yeniden başlatırım telefonu :)
    tertemiz bir şekilde her yerde gezerim...
    Öncelikle konu çok özenli çok güzel hazırlanmış tebrik ediyorum Rayglobe rom'u kurdum en stabil gözükenden başlamak istedim. Gerçekten çok bol seçeneği var hatta fazla bol Fazla titiz biri olduğum için çok fazla tekrardan yükledim rom'u. Doğru seçeneği bulana kadar çok uğraştım ama sonunda oldu Gerçekten güzel bir rom yapımcısını da tebrik ediyorum ve tabi ki bu romu bizimle arkadaşı da tebrik ediyorum Fakat bu rom için ayrı bir konu gerekecek bence çünkü rom'u kurarken seçtiğim çoğu şeyin birbirine etkisi var ve ya örnek veriyorum sinyal seviyesini gösteren ikon seçeceksiniz fakat önizleme yapamıyorsunuz sadece ismi var Eğer açıldı ise incelemek lazım açılmadı ise hazırlamaya başlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ataybi1907

Öncelikle konu çok özenli çok güzel hazırlanmış tebrik ediyorum Rayglobe rom'u kurdum en stabil gözükenden başlamak istedim. Gerçekten çok bol seçeneği var hatta fazla bol Fazla titiz biri olduğum için çok fazla tekrardan yükledim rom'u. Doğru seçeneği bulana kadar çok uğraştım ama sonunda oldu Gerçekten güzel bir rom yapımcısını da tebrik ediyorum ve tabi ki bu romu bizimle arkadaşı da tebrik ediyorum Fakat bu rom için ayrı bir konu gerekecek bence çünkü rom'u kurarken seçtiğim çoğu şeyin birbirine etkisi var ve ya örnek veriyorum sinyal seviyesini gösteren ikon seçeceksiniz fakat önizleme yapamıyorsunuz sadece ismi var Eğer açıldı ise incelemek lazım açılmadı ise hazırlamaya başlayabilirim

Alıntıları Göster
    Rayglobe kurulum işleminden sonra sadece görsel öğeleri değiştirmek mümkün recovery den tam install yapmadan.

Cyanogen de deneyin güzel rom

@Ataybi1907

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Bir sorum olacak Çok saçma bir şey yaptım şu an telefonu açamıyorum Full wipe yaptım fakat rom dosyam kayıp yani rom yükleyemiyorum şu an telefona. Telefon açılmadığı için de içine rom atamıyorum. Bir öneriniz var mı ? Format da denedim ama işe yaramadı.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

★★★★★

• GAPPS nedir ne işe yarar?rayglobe 3.2 kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.