Şimdi Ara

Lg G2 mi ? Sony Xperia Z1 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haziran ayında bir telefon alacağım. 1500-1600 tl bütçem var. g2 alırsam teknosa(1500 tl), vatan computer(1500 tl) gibi yerlerden gidip alacağım.(16 gb lığını) Z1 alırsamhttp://www.bizdeuygun.com/ dan alacağım. bizdeuygunda z1 1488 tl, g2 (16 gb) 1168 tl, g2 (32 gb) 1269 tl. Ancak bizdeuygundaki cihazlar ithalatçı firma garantili. Bir de bizdeuygun.com a güvenmelimiyim ? Kullanım amaçlarımı iki telefon da karşılıyor. Ama ben en iyisini istiyorum. z1 kamera olarak beni kendine çekiyor. Ayrıca kasası da g2 ye göre daha iyi. Su çeçirmezliğide unutmamak gerek. lg g2 ise ekran olarak (parlaklık, calılık vb.) ön planda. Ve g2 nin içinde birçok küçük ama yararlı fonksiyonlar var. Bunlar galiba z1 de yok. Kamera benim için önemli. Daha önemlisi fotoğrafları pc ye attığımda bozulup değişmemeli. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Zor bir karar. Bence bir mağazaya gidip elinde incelersen daha iyi karar verirsin. Bana kalırsa z1 şuanki durumda :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben g2 aldım. Tavsiye ederim. Ama mağazaya gidip elinle incele hamisi içine sinerse onu al. Buralar Sony fanboyu kayniyor. Kullanmadıkları telefonu övüp dururlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende böyle düşünüyorum. en iyisi gidip incelemek
  • g2
  • Ikside uzmez g2 daha f.p telefondur,ama sd kart ve saglamlik acisindan aradaki farki oderim dersen Z1,ben 3 aydir g2 den gayet memnunum.

• Distributor garantili fiyatlarda (vatan, bimeks, mediamarkt, teknosa) arada yaklasik 500 TL fark var. Islemci-RAM-Isletim sistemi-GPU birebir ayni.

z1, kamera-saglamlik-kasa estetigi-SD kart avantajlariyla onplana cikiyor. Deger diyorsaniz, dusunulebilir, ya da 32GB'lik G3'u alip guzel bir kilif almaniz da baska bir alternatif olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z1

• g2 havada karada

z1 ekrandan kaybediyor.
  • G2
    Al kesınlıkle
  • Kullanıcısı olarak söylüyorum.
    Z1 ekranı cidden kötü ama su geçirmez özelliğine bağlı olarak.
    G2 var arkadaşta ekranı cidden iyi.

Z1 sadece ekrandan kaybediyor su geçirmeme özelliği kasa yapısı vs z1 derim

• Kasa sağlamlık olarak z1 daha iyi.Estetik olarak g2.Kamerada z1 daha iyi.Ekran kalitesinde g2 daha iyi.Ben olsam bizdeuygundan 1168e alırdım g2yi.Tabi aradaki farkı öderim dersen z1 daha üstün.
  • Bana göre ikiside eşit. Z1 suya dayanıklı g2 tasarım daha güzel. Z1 ekranı kötü g2 plastik. Bir yerde ikisinide incele hangisi kafana yatarsa onu al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 nin z1 den üstün sadece 2 yönü var çerçeve,ekran.
    Diğer her şey için z1.
    n11 daha güvenilir

• ekran hariç diğer herseyde z1 daha önde. yukardaki arkadas sony fanboyları dolar demıs ama hız saglamlık kamera su gecırmezlık sd kart destegı her yonden z1 g2 den ustun. o bunu kabullenemeyınce mıllete fanboy dıyor
  • xperia z1 .Kaliteyi ucuza alamazsın.
  • Z1

• Beklersen G3 al yoksa G2 tabikide.
  • z1 in leş ekranına bakmayı kabul ediyorsan buyur al.
  • z1 çok dayanıklı telefon , neye göre kullanacağına bağlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.