Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sayenizde başarılı olarak kurulumu gerçekleştirdim, sonunda android 5 im oldu .
  • bu g4 görünümlü romda facebook çalıştırabilen varmı acaba? Bende çalışmıyorda. Açılıyor ve geri kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

bu g4 görünümlü romda facebook çalıştırabilen varmı acaba? Bende çalışmıyorda. Açılıyor ve geri kapanıyor.

Bende normal çalışıyordu. İsterseniz cloudyg2 3.3 romunu kurun. O her şeyiyle vk romdan daha iyi.
  • selam dostlar
    daha önce ls980 lg g2 kullanıyordum. şimdi lg g f lex ls995 kullanma arifesindeyim..
    ls995 ve ls980 stock romdaki problem sim rehberini görmeme bu problemi ls980 dede yaşamıştım rom atınca düzelmişti.
    lg sprint telefonların orjinal yazılımını kullandığımda sim rehberini görmüyor. (sim kartı görüyor.)3.parti yazılımla sim rehberini görebiliyorum.
    fakat işlem yapamıyorum,aramalarda ve kayıtlarda kişi listesi çıkmıyor.
    play store dan farklı dialer proglamlarınıda indirdim değişen bir şey yok.cihaza rom atmadan bu durum düzelirmi.
    bir yöntem aklınıza geliyormu.
    teşekkürler
  • G3 romda herşey güzelde bir kamera kötü bunu iyileştirmenin bir yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

G3 romda herşey güzelde bir kamera kötü bunu iyileştirmenin bir yolu yok mu?

telefonun kamerası genel olarak çok iyi değil zaten
  • arkadaşlar baya bi uğraş sonucu kendi htc sense romumu yaptım. daha doğrusu resurrection remix üzerine komple htc sense modifiyesi yaptım.

romdaki herşey one m9'dan alındı. ana ekran, blinkfeed, htc'nin meşhur saat widgetlarının tümü, kamera, klavye, galeri, müzik çalar, tarayıcı, saat ve daha bir sürü şey htc'nin. performans ve akıcılık ise mükemmel diyebilirim.

bir de playden cm12 için htc sense teması kurdum. ayarlar, alt çubuk üst bildirim paneli vs tamamen sense yapıldı. sense'deki orjinal bildirim ve zil sesleri eklendi. dokunma sesi htc m9'unki ile değiştirildi.

nasıl olmuş sizce? uygulamalar için gereken htc servis paketine kadar yükledim.

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 15 Ağustos 2015; 21:45:29 >

• bir htc hayranı olarak ben beğendim.
    :)
    eline sağlık
  • güzel olmuş hocam :)
  • Ne zaman yayinliycaksiniz baya guzel olmus

• Hocam g4 romu kurmadan önce lg backupdan yedekleme yapayim dedim ama 99a kadar gelip hata veriyor sebep ne olabilir acaba? Bu rom atarken yapacağımız backup da yedekleme işini mi görüyor neleri yedekliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Hocam g4 romu kurmadan önce lg backupdan yedekleme yapayim dedim ama 99a kadar gelip hata veriyor sebep ne olabilir acaba? Bu rom atarken yapacağımız backup da yedekleme işini mi görüyor neleri yedekliyor?

Komple tum sistemi yedekliyor hocam. Sadece resim ve muzikleri yedeklemiyor ama onlar zaten silinmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim konu çok durgun olduğundan size bir konuda danışmak gerek. Elimde LG G Flex sprint ls995 diyr geçen model var. Fakat hotspot yok, sms iletildi bildirimi yok ve en önemlisi birden fazla sms barındıran smsleri tek değil de parça parça yoruyor. İlk mesaja kadarki kısmı yollayıp 2. Mesajı ayrı yolluyor. Şimdi ben bu sprint telefona Türkiye romu kurabilir miyim? Ve IMEI silinir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Arkadaşlar bizim konu çok durgun olduğundan size bir konuda danışmak gerek. Elimde LG G Flex sprint ls995 diyr geçen model var. Fakat hotspot yok, sms iletildi bildirimi yok ve en önemlisi birden fazla sms barındıran smsleri tek değil de parça parça yoruyor. İlk mesaja kadarki kısmı yollayıp 2. Mesajı ayrı yolluyor. Şimdi ben bu sprint telefona Türkiye romu kurabilir miyim? Ve IMEI silinir mi?

Kesinlikle kuramazsiniz imeiden ziyade telefon hard brick olur ve anakart degisimi gerekir.

Onun yerine telefona root ve recovery atip ls995 uyumlu bir custom rom atabilirsiniz bizim yaptigimiz gibi. Sorun duzelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar stok rom kullanan kim var? zvc/zve/zvg her türlü olur. sistemden bir dosya lazım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

arkadaşlar stok rom kullanan kim var? zvc/zve/zvg her türlü olur. sistemden bir dosya lazım da.

Gel gel gel :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

arkadaşlar stok rom kullanan kim var? zvc/zve/zvg her türlü olur. sistemden bir dosya lazım da.

Gel gel gel :)))

ozan abi her yerde hızır gibisin

boot ve down animationları sildim yanlışlıkla da gerekli dosyalar şunlar

system/media/shutdownanimation.zip (sprint falan yazıyor olabilir zip adında emin değilim tam)

system/media/audio/ui klasöründe PowerOn.ogg ve PowerOff.ogg
  • Hocam root ederken lg click rootu açıyorum telefonu bağlıyorum işlem başlıyor %45 olunca telefon resetleniyor ama daha sonra uygulama hata veriyor kimlik hatası mı ne sebebi nedir acaba

• Kamera için xcam diye bir uygulama varmış satın almaya değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Kamera için xcam diye bir uygulama varmış satın almaya değer mi?

cloudy rom kullanıyosanız xcam driverlar kurulu gelir zaten.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.