Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

su dokunmatik sorunu cozebilen var mi
    knock on da calismiyor
    kodlari denedim olmadi

Aynısı arkadaşımıza aldığımız ls980de oldu. Maalesef çözümü yok. Ekran değişimi gerekir. Dikkat edin ls980 ekranları ayrı oluyor. Trdeki ekranlar olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★

su dokunmatik sorunu cozebilen var mi
    knock on da calismiyor
    kodlari denedim olmadi

Aynısı arkadaşımıza aldığımız ls980de oldu. Maalesef çözümü yok. Ekran değişimi gerekir. Dikkat edin ls980 ekranları ayrı oluyor. Trdeki ekranlar olmaz.

Off hocam aynısı bugün benim ls980e oldu ya napabilirim diye yazacaktım aynen oradaki satır çalışmıyor ve knock on ile açılmıyor. Kodlar neler ben de deneyim bir de ekrani kac paraya getirtebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece dokunmatik yoksa lcd ile birlikte mi degistirmemiz gerekiyor

• http://www.amazon.com/White-Optimus-Screen-Digitizer-Assembly/dp/B00HQFD1F8

51 dolar. Telefoncuya da 50 lira falan el emeği verirsiniz. 200 lira civarı tutar.
    Bu arada komple ekran modülü değişiyor evet

• Bu arada d802/805 ekranları hariç hepsi birbirine uyuyor. D800/1/3 ve LS/VS980 ekranları aynı.

• Hey allahım ya durup dururken oldu sabah hiçbir sorun yoktu. Hocam xda forumda biri bu sorunu ls980de yaşamış ve zvdye guncelleyerek düzeltmiş bizimki de bu şekilde duzelebilir mi? @`Raikonen`

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Hey allahım ya durup dururken oldu sabah hiçbir sorun yoktu. Hocam xda forumda biri bu sorunu ls980de yaşamış ve zvdye guncelleyerek düzeltmiş bizimki de bu şekilde duzelebilir mi? @`Raikonen`

Sizin yazılım sürümünüz nedir şu an? ZVD tot kurmayı deneyebilirsiniz.

• quote:

quote:

Hey allahım ya durup dururken oldu sabah hiçbir sorun yoktu. Hocam xda forumda biri bu sorunu ls980de yaşamış ve zvdye guncelleyerek düzeltmiş bizimki de bu şekilde duzelebilir mi? @`Raikonen`

Zve hocam ekran iyice kafayı yedi kendi kendine basıyor falan

• quote:

quote:

quote:

Zve hocam ekran iyice kafayı yedi kendi kendine basıyor falan

Evet kendi kendine her yere dokunur falan biliyorum. İsterseniz zvd tot dosyasını konunun sonundaki anlatımla kurabilirsiniz.

• Zvd tot dosyası yokmuş. Konunun sonundaki zvc'yi kurun.

• Ekranı bozulan arkadaşlar geçmiş olsun. Herhangi bir şey yaptıktan sonra mı bozuldu yoksa kendiliginden mi oldu

• Durup dururken oldu hocam gece hiçbir sey yoktu sabah kalktım bozulmuş. Bir ara telefonun üzerine yatmisim ama bununla alakasi yoktur sanırım

• Çok ilginç bir şey farkettim hani bu ekran sorununda knock on ile uyuyor fakat uyanmiyor ya uyandirirken hizlica 2 kez dokunmayip biraz yavasca 2 kez dokununca açılıyor ekran yani 1 kez vur cok az bekle tekrar vur açılıyor hocam sen de dener misin @LonelyAlchemist

• quote:

Çok ilginç bir şey farkettim hani bu ekran sorununda knock on ile uyuyor fakat uyanmiyor ya uyandirirken hizlica 2 kez dokunmayip biraz yavasca 2 kez dokununca açılıyor ekran yani 1 kez vur cok az bekle tekrar vur açılıyor hocam sen de dener misin @LonelyAlchemist

Zaten knock on sorun degil onemli olan dokunmatikteki ölü bölge sorunu yoksa knock on bir sekilde calisiyor hocam. Isterseniz yurtdisindan ekran getirtin. Telefoncular takar getirdiginiz ekrani. Ama dikkat edin isinin ehli biri olsun.

• quote:

Çok ilginç bir şey farkettim hani bu ekran sorununda knock on ile uyuyor fakat uyanmiyor ya uyandirirken hizlica 2 kez dokunmayip biraz yavasca 2 kez dokununca açılıyor ekran yani 1 kez vur cok az bekle tekrar vur açılıyor hocam sen de dener misin @LonelyAlchemist

Olmuyor:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Zaten knock on sorun degil onemli olan dokunmatikteki ölü bölge sorunu yoksa knock on bir sekilde calisiyor hocam. Isterseniz yurtdisindan ekran getirtin. Telefoncular takar getirdiginiz ekrani. Ama dikkat edin isinin ehli biri olsun.

Aynen hocam ya çalışmayan kısım sorun sen kesinlikle donanimsal mi diyorsun bu arizaya? Ekran getirip taktirmak hem çok maliyetli hem de simdi yapan düzgün yapamaz falan açıkçası g2nin sorunlarından gına geldi artık değiştirmeyi düşünüyorum gerçekten sorunlu bir telefon

• Ls980 icin stock lollipop yok mu arkadaşlar?

Bir de vk 5.0 kursak cloudy 3.3 e sorunsuz gecebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Ls980 icin stock lollipop yok mu arkadaşlar?

Evet direkt sorunsuz gecebilirsiniz. Ama diger romlardan gecmeyin telefon brick oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Aynen hocam ya çalışmayan kısım sorun sen kesinlikle donanimsal mi diyorsun bu arizaya? Ekran getirip taktirmak hem çok maliyetli hem de simdi yapan düzgün yapamaz falan açıkçası g2nin sorunlarından gına geldi artık değiştirmeyi düşünüyorum gerçekten sorunlu bir telefon

Zvc tot kurdunuz mu? Deneyin yine olmazsa donanimsaldir cok buyuk ihtimalle. Ya da rootlayip cloudy rom kurun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

Ls980 icin stock lollipop yok mu arkadaşlar?

Evet direkt sorunsuz gecebilirsiniz. Ama diger romlardan gecmeyin telefon brick oluyor.

Teşekkürler.
    Xposed installer android 5 ile uyumlu degil mi?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.