Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: caglar19694

quote:

Orijinalden al�nt�: `Raikonen`

quote:

Orijinalden al�nt�: caglar19694

Uyku modlu k�l�f i�in quickcircle yerine quickwindowa nas�l ayarlayabilirim?

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3075410&stc=1&d=1422113720

linkteki dosyay� telefona at�p twrp'den install k�sm�ndan y�kleyin

Çok teşekkür ediyorum. Daha önce görmüştüm o konuyu daha sonra bulamadım kusura bakmayın sizi de uğraştırdım.

Yok hocam ne ugrastirmasi estagfurullah takildiginiz yerleri sorabilirsiniz her zaman.

Selamlar hocam..
    Cloudy 3.3 lolipop yuklu cihazimda ama kamera dan memnun degilim. Bulanik cekiyor.
    Kitkatta iyiydi kamera. Kitkat a da donmek istemiyorum.
    Varmidir bir cozum kamera icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: duayn

quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3075410&stc=1&d=1422113720

Çok teşekkür ediyorum. Daha önce görmüştüm o konuyu daha sonra bulamadım kusura bakmayın sizi de uğraştırdım.

Yok hocam ne ugrastirmasi estagfurullah takildiginiz yerleri sorabilirsiniz her zaman.

Selamlar hocam..
    Cloudy 3.3 lolipop yuklu cihazimda ama kamera dan memnun degilim. Bulanik cekiyor.

bende gayet iyiydi kamera orjinal haliyle. kitkat'a dönmek için de cloudyg2 2.2 romu ve kk baseband dosyasını kurmanız yeterli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duayn

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar hocam..

bende gayet iyiydi kamera orjinal haliyle. kitkat'a dönmek için de cloudyg2 2.2 romu ve kk baseband dosyasını kurmanız yeterli

Anladim hocam.
    Ama lolipop uzerinde kamera icin duzetme soz konusu degil herhalde.

• arkadaşlar bende uygulamadan atma sorunu başladı, instagrama yada clean master'a giriyorum bi kaç saniye sonra kendiliğinden kapanıyor sebebi ne acaba ?
  • kardeşim ben senin anlattığın gibi lollipop yapmıştım, cynaogen mod mu ne o nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

kardeşim ben senin anlattığın gibi lollipop yapmıştım, cynaogen mod mu ne o nasıl yapılıyor?

yarın detaylıca anlatırım.
  • teşekkür ederim hocam zahmet olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

ArKadaslar editorlugune secildigim facebook.. LG G2 FOTO DENEYİMLERİ isimli topluluga katiliminizi,paylasim ve desteklerinizi bekler,tesekkur ederim.

Iyi forumlar..

Burasi reklam alani degil. Mesajiniz sikayet edildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkür ederim hocam zahmet olucak

Resurrection Remix CM 12.1 ROM Dosyası :https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347810894

Lollipop Bootstack (loki) = github.com/lg-devs/bootstacks/raw/master/ls980/lp/bootstack-ls980-LP_ZVG-loki-signed.zip

Gapps 5.1 =https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934550851

1- Öncelikle yeniden başlat kısmından Recovery Mode'a giriş yapıyoruz.

2- Wipe kısmına girip alt oku çekerek wipe yapıyoruz.

3- Install kısmına girip önce Lollipop Bootstack (loki) dosyasını kuruyoruz.

4- Kurduktan sonra twrp'nin ana ekranına dönüyoruz. Tekrar Install'a giriyoruz.

5- Resurrection Remix ROM dosyasını kuruyoruz. Kurulum bittikten sonra tekrar TWRP ana ekrana dönüyoruz.

6- Install kısmından Gapps dosyasını kuruyoruz.

7- Twrp ana ekrandan reboot'a girip system'e giriyoruz ve kurulum tamam.

Dikkat edilmesi gereken mesela önce lollipop bootstack kurdunuz. Kesinlikle telefonu yeniden başlatmayın. Recovery'de kalıp ROM dosyasını kurun. Aşamalar sırasında kesinlikle telefonu yeniden başlatmayın. Sadece alt tuşlardan ana ekrana dönüp yüklemeye devam edin.

• Hocam hücresel ağ hizmeti etkinleştiriliyor dedi 5 dakika sürebilir yazıyor ama yaklaşık 10 dakikadır yapıyor, olağan bir şey mi acaba?
    edit: wifi ağını seçtim yarım saattir bağlantı kontrol ediliyor diye kaldı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcn038 -- 9 Eylül 2015; 20:49:41 >
  • quote:

Hocam hücresel ağ hizmeti etkinleştiriliyor dedi 5 dakika sürebilir yazıyor ama yaklaşık 10 dakikadır yapıyor, olağan bir şey mi acaba?
    edit: wifi ağını seçtim yarım saattir bağlantı kontrol ediliyor diye kaldı :(

hocam bende öyle olmamıştı ya pek fikrim yok o konuda. wipe yapıp tekrar açın romu isterseniz.
  • hocam bi pm gelebilirseniz sorularım olacaktı
  • Arkadaşlar yükledim ama sim kartı görmüyor, bilgisi olan var mı acaba?
  • arkadaşlar telefonda ls980zve yüklü ve sim kartı tanımıyor.
    sorunsuz şekilde hangi 4.4.2 sürümü yüklemeliyim.
    yukarıdaki aşamaların hangilerini sırasıyla yapmalıyım.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retyu

arkadaşlar telefonda ls980zve yüklü ve sim kartı tanımıyor.
    sorunsuz şekilde hangi 4.4.2 sürümü yüklemeliyim.
    yukarıdaki aşamaların hangilerini sırasıyla yapmalıyım.
    teşekkürler.

Roottan baslayip cloudy rom kurulumuna kadar

• Arkadaşlar kolay gelsin. Bi sorunum var. Bu com.adnroid phone islemi durdurdu hatasi almaktayim. Gecen hafta vardi format attim duzeldi.simdi tekrar geldi. Hangi ayarla oynuyorum geliyo bilmiyorum. Cozumj for.attan baska nedir lutfen yardim edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: davalaa

Arkadaşlar kolay gelsin. Bi sorunum var. Bu com.adnroid phone islemi durdurdu hatasi almaktayim. Gecen hafta vardi format attim duzeldi.simdi tekrar geldi. Hangi ayarla oynuyorum geliyo bilmiyorum. Cozumj for.attan baska nedir lutfen yardim edermisiniz

Rom atmak. Bu telefon romsuz sekilde bircok hata iceriyor rom atarsaniz tamamen sikintisiz sekilde kullanabilirsiniz

• Bu eco modda cpu sınırlayın diyor bu nasıl olur. Birde akıllı şarj ne oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Bu eco modda cpu sınırlayın diyor bu nasıl olur. Birde akıllı şarj ne oluyor acaba?

Akilli sarji kapatin. Bir ise yaramiyor ve sarj daha az gidiyor. Eco mod da ayni sekilde bir ise yaramiyor. Goruntude var sadece

• Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.