Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fifa_05

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Ls980 icin stock lollipop yok mu arkadaşlar?

Bir de vk 5.0 kursak cloudy 3.3 e sorunsuz gecebilir miyiz?

Evet direkt sorunsuz gecebilirsiniz. Ama diger romlardan gecmeyin telefon brick oluyor.

Teşekkürler.
    Xposed installer android 5 ile uyumlu degil mi?

Evet ilk kurulumda isaretlerseniz otomatik kuruyor xposedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ls980 icin stock lollipop yok mu arkadaşlar?

Bir de vk 5.0 kursak cloudy 3.3 e sorunsuz gecebilir miyiz?

Evet direkt sorunsuz gecebilirsiniz. Ama diger romlardan gecmeyin telefon brick oluyor.

Teşekkürler.
    Xposed installer android 5 ile uyumlu degil mi?

Evet ilk kurulumda isaretlerseniz otomatik kuruyor xposedi.

Kurulumda sectim ama kurulmadi.
    Biraz arastirdim karışık gibi duruyor.

Sonradan kurmak icin hangi framework u flashlamamiz gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar telefonuma G3 rom yüklü.
    Stok rom bundan daha iyimidir ?
    Gps bazen sorun yaratıyor da o nedenle soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Merhaba arkadaşlar telefonuma G3 rom yüklü.

G3 rom her turlu stok romdan daha ustundur. Stok romda bir suru ozellik kisitlanmis sekilde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Merhaba arkadaşlar telefonuma G3 rom yüklü.

G3 rom her turlu stok romdan daha ustundur. Stok romda bir suru ozellik kisitlanmis sekilde.

Anladım dostum.
    Peki gps kullanırken şöyle bir sorun yaşıyorum sizde de oldu mu hiç ?

Gps hemen uyduları buluyor ancak, hareket ettikçe çok gecikmeli hareket ediyor.
    "hatta söyle, 100mt de bir hareket ediyor. "
    Birde formatlarsam ilk haline geri döner mi yeniden mi kurmam gerekir ?
  • Suanda sim kilitli G3 LS990 modelini kullanan var mi?

• Beyler bu google hizmetleri nene oluyor. sprint güncellemesi indiriyor devamlı mobil veriden bunu nasıl kapatabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Beyler bu google hizmetleri nene oluyor. sprint güncellemesi indiriyor devamlı mobil veriden bunu nasıl kapatabilirim

ya bu telefon orjinal rom ile kullanılmıyor işte kaç kere söyledik. bir çözümü yok sprint'in koyduğu şeylerden kurtulmanın tam olarak. telefona doğru düzgün android 5 kurup kullanın.
  • Arkadaşlar bizim telefona fm radyo yükleyen varmı. Cloudy 3.3 kullanıyorum nasıl yükleyebilirim?

• Hocam peki hangi romu kurmamı önerirsiniz en sorunsuzu hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Suanda sim kilitli G3 LS990 modelini kullanan var mi?

Var

• cloudy 2.2 ye geçecektim.zvc geçip root atıp recovery yükledim.Daha sonra rom dosyası atmak için açtığımda ekran gitti.Kapatıp açamıyorumda ne yapmamı önerirsiniz.
     ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★
    yeniden başlattım böyle oldu ama ekranı kapatıp açınca yine aynısı oluyor.
     ★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★
    Edit:Sorun supersu veya recoveryden kaynaklanıyormuş.Şuanda stock romda sorun yok gibi.Ama bundada simlock var herhalde.Bu cloudye rom yüklemem gerekiyormuş.Zahmet olmassa biri anlatabilir mi?
    Edit2:Sorun AutoREC deymiş.Başka recovery var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _em-re_ -- 5 Ağustos 2015; 23:26:08 >

• Tüm sorunları halledip kurdum şuanda tek sorun telefon çekmiyor.İmei de aynı?Baseband da yükledim birşey değişmedi.
  • lg g2 sini satmak isteyen varsa talibim. pm atın dönerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _em-re_

Tüm sorunları halledip kurdum şuanda tek sorun telefon çekmiyor.İmei de aynı?Baseband da yükledim birşey değişmedi.

google play'den radio switcher kurun ve açılır menüden gsm only seçin. sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Herkese merhaba.
    4.4.2 yüklü G2 Sprint telefonuma Lolipop 5.0.2 yüklemek istiyorum. Telefonun yazılım güncelleme bölümünden güncellemeleri kontrol ettiğimde 600 mb boyutunda bir güncelleme indirip kurdu ancak telefon açılınca yine 4.4.2 ile açıldı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

600 mb'lık güncelleme lollipop güncellemesi aslında. fakat elimizdeki telefonlarda sim unlock vs amaçlı bazı değişimler olduğundan telefon kurmuyor. kursa bile telefonunuzu kullanamazsınız simlock duruma geçeceği için. lollipop için en uygun yol rom atmak. stok rom da kurabilirsiniz fakat dediğim gibi simlock oluyor.
  • quote:

quote:

Herkese merhaba.
    4.4.2 yüklü G2 Sprint telefonuma Lolipop 5.0.2 yüklemek istiyorum. Telefonun yazılım güncelleme bölümünden güncellemeleri kontrol ettiğimde 600 mb boyutunda bir güncelleme indirip kurdu ancak telefon açılınca yine 4.4.2 ile açıldı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

600 mb'lık güncelleme lollipop güncellemesi aslında. fakat elimizdeki telefonlarda sim unlock vs amaçlı bazı değişimler olduğundan telefon kurmuyor. kursa bile telefonunuzu kullanamazsınız simlock duruma geçeceği için. lollipop için en uygun yol rom atmak. stok rom da kurabilirsiniz fakat dediğim gibi simlock oluyor.

Arkadaşın dediği gibi sürekli 600mb dosya indiriyor, daha önceden telefonumda root vardı ama hard reset sonrası root gitti, one click root yükleyeme çalışıyorum fakat download mode yerine recovery mode olduğundan açmıyor, bu durumda ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

quote:

quote:

Herkese merhaba.

Arkadaşın dediği gibi sürekli 600mb dosya indiriyor, daha önceden telefonumda root vardı ama hard reset sonrası root gitti, one click root yükleyeme çalışıyorum fakat download mode yerine recovery mode olduğundan açmıyor, bu durumda ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz?

download mode yerine recovery mode var diye bişey yok. telefonda ikisi de var. download moda sadece ses arttırmaya basılı tutarak usb'ye bağlayarak girebilirsiniz.

yazılım sürümünüz zve ise konuda en alttaki unbrick yöntemiyle zvc'ye dönüp kingo root ile rootlayabilirsiniz. sonra da rom kurun.

• root işlemini yaptım şuanki yazılım sürümü zve, 1. sayfadaki g4 görünümlü rom recovery moddan direk yüklememde bir sakınca olacak mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

root işlemini yaptım şuanki yazılım sürümü zve, 1. sayfadaki g4 görünümlü rom recovery moddan direk yüklememde bir sakınca olacak mıdır ?

hayır, sadece romu ve zvg radio dosyasını kurmanız yeterli olacaktır. ama size tavsiyem, vk rom ve zvg radio kurduktan sonra telefonu açın ve direkt cloudy 3.3 kurun.

neden direkt cloudy 3.3 kurmuyorum derseniz, direkt kurulunca cloudy 3.3 gerekli dosyalar ve altyapı olmadığı için çalışmıyor. vk rom lollipop romlar için gerekli altyapıyı da telefona kuruyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.