Bildirim
LG G2 KIRMIZI IŞIK YANIYOR AÇILMIYOR ACİL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bilgisayara taktığınızda Aygıt Yöneticisinde ne olarak görünüyor cihaz?
Kırmızı LED genelde bataryada sorun olduğunu gösterir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aygıt yöneticisinde göremedim lg pc suite de bulamıyor hocam _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vleon
Aygıt yöneticisinde göremedim lg pc suite de bulamıyor hocam
Aygıt yöneticisi açıkken bağladığınızda aygıt yöneticisindeki liste bir anlığına gidip geliyor mu peki?
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
Orijinalden alıntı: vleon
Aygıt yöneticisinde göremedim lg pc suite de bulamıyor hocam
Aygıt yöneticisi açıkken bağladığınızda aygıt yöneticisindeki liste bir anlığına gidip geliyor mu peki?
Lge mobile phone olarak gözüküyor şuan fakat ünlem var üstünde sorunu çöze tıklıyorum yeniden yüklemeye çalışıyor çözemiyor ekran zaten açılmıyor hocam_____________________________ -
sorun çözüldümü_ _____________________________ -
Çözüm : İlk konuyu açan arkadaşın sorununun aynısını bende yaşadım. Tüm araştırmalarım sonucu bataryanın arızalı olduğuna kanaat getirdim. 44 tlye batarya aldım ve değiştirdim sorunum çözüldü. Aynı sorunu yaşayanlara duyurulur
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: reyuna
Çözüm : İlk konuyu açan arkadaşın sorununun aynısını bende yaşadım. Tüm araştırmalarım sonucu bataryanın arızalı olduğuna kanaat getirdim. 44 tlye batarya aldım ve değiştirdim sorunum çözüldü. Aynı sorunu yaşayanlara duyurulur
Yeni batarya kac saat ekran suresiveriyor
Evet sorunu uzun süre power tuşuna basılı tutarak çözdüm kapandıktan sonra yeniden başlattım donanımsal bir şeyi yoktu yani ara sıra böyle takılmalar olabilir. _____________________________ -
Yeni batarya ile de denedim ama halen Telefon açılmıyor şarja taktığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor ne yapmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı