Şimdi Ara

Anakartım üzerinde Yeşil Işık yanıp sönüyor ama kasa çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İncehesap üzerinden bir toplama tavsiye sistem aldım. Dün teslim aldım. Montajlı gelmişti, montajını kontrol ettim bir sorun yok gibiydi. Ekran kartını takıp kasayı çalıştırdığımda Anakartımda yeşil ışık yanıp sönüyor ve kasanın içindeki bileşenler çalışmıyor. Sorun sizce ne olabilir? Ben power supply diye düşündüm ama doğru takılmış gibi gözüküyor ama emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci

Anakart

1 x Asus Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart

Ekran Kartı

1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC GDDR7 192Bit (OC 12GB-V) 12GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Bellek

1 x Kingston Beast KF556C36BBEK2-32TR 32GB (2x16) DDR5 5600Mhz CL36 Siyah Gaming RAM (Bellek)

SSD

1 x Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk

Kasa

1 x James Donkey Stark S800 4xARGB Temperli Cam ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa

PSU

1 x James Donkey JDP850 APFC 12CM 850W Bronze 80+ ATX 3.1 PCI-E 5.1 Power Supply

İşlemci Soğutucu

1 x Bitfenix E1 Air Cooler ARGB Black 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu

• Kasaya Windows 10 yüklü olan flash belleğimi taktım. PSU kablosunu çıkarıp tekrar taktım; takar takmaz kasanın güç tuşunu basılı tuttum 10 saniye kadar sonrasında BIOS açıldı ve Windows 10 kurabildim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.