Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarsalı akşamı Hızlıaldan aldığım 16 gb parelel ithalat siyah renk ürün elime ulaştı.TEKNOEKSPER garantisi altında.TEKNOEKSPER yeni bir firma sanırım inşallah servise ihtiyaç duymam. Cihaz oldukça güzel ölü piksel vb. sorunları yok.Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.Almak isteyenlere Allah daha iyilerini nasibeder inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dadvi

Arkadaşlar kliksa'ya black 32gb gelmiş 1749tll world'e puan var 100tl = 1649 tl'ye geliyor ben aldım düşünün bence 32gb isteyenler kaçırmasın derim.
    Buyrun link'i :http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-32gb-black-akilli-telefon/901912234

Şansa bak 1 ay siyah 32 gb bekledim. 2 gün önce dayanamayıp Teknosa'dan 1799 TL'ye beyaz aldım.

Az önce geldi beyaz telefonum, beyazı da harika telefonun.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

• Ödeme bölme de (2 ayrı worldkart ile 1000+749) olsaymış teknosada 100+50 tl puan ile 1600'e bile gelirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

Orijinalden alıntı: Dadvi

Arkadaşlar kliksa'ya black 32gb gelmiş 1749tll world'e puan var 100tl = 1649 tl'ye geliyor ben aldım düşünün bence 32gb isteyenler kaçırmasın derim.
    Buyrun link'i :http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-32gb-black-akilli-telefon/901912234

Şansa bak 1 ay siyah 32 gb bekledim. 2 gün önce dayanamayıp Teknosa'dan 1799 TL'ye beyaz aldım.

Az önce geldi beyaz telefonum, beyazı da harika telefonun.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim, sizide hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: arif4393

Arkadaşlarsalı akşamı Hızlıaldan aldığım 16 gb parelel ithalat siyah renk ürün elime ulaştı.TEKNOEKSPER garantisi altında.TEKNOEKSPER yeni bir firma sanırım inşallah servise ihtiyaç duymam. Cihaz oldukça güzel ölü piksel vb. sorunları yok.Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.Almak isteyenlere Allah daha iyilerini nasibeder inşallah.

Arkadaşım fiyat bir 1449 bir 1399 oluyor.Garantileri farklı mı merak ettim.Neden derseniz 1399 iken telefonla 2 kere sormama rağmen firma olarak ESS elektronik demişlerdi
    Siz fiyatı kaç iken aldınız. size gelen ürünün firma ismi farklı çünkü
  • Ben de dün akşama kadar her yerde 32lik aradım ama en sonunda dayanamayıp 16lık aldım, bir güzel de kişiseleştirdim radyoyu da açtık şu kliksanın olayına bak, biz ararken yoktu bir gün sonra satışa sundu

Neyse sonuçta iphone 5i bir senedir kullanan biri olarak telefona hayran kaldım, bulut mulut yetircez artık hafızayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Nexus 5'in piyasaya girmesi ile birlikte distribütör garantili ürünlerin fiyatları 1200-1250 TL civarına gerilediğinde kart, çek vb. kombinasyonlar ile daha uyguna getirebilme temennisiyle bekliyorum. Şu an 1330-1400 TL arasında oynuyor gördüğüm kadarıyla.

Ben de bu telefona göz düktim.

Piyasadaki indirim sonrası kampanyalı satış yapan sitelerin

-sanal pos üzerinden parçalı ödeme sitemi sunmasını talep ediyorum
    -n11.com parçalı ödemeye izin verip vermediğini öğrenmek istiyorum (sanırım yok ama forum olarak biraz baskı yapsak belki ikna ederiz ?)

1 hafta içinde elimde 6 adet enpara card olacak (6 farklı finansbank müşterisi!) ,
    parçalı ödeme ile 3000 TL ye kadar %20 indirimli alışveriş yapmak istiyorum.

Ben bu enpara kartını çok seviyorum :D

• birdy2 B kullanıcısına yanıt
    Fiyat güncel stoklar ile tekrardan yenilenmiştir.İlginiz için teşekkür ederiz.
  • Binbircesit..Com kullanıcısına yanıt
    Ben dün 1368'den sipariş verdim iptal edip yeniden sipariş versem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

binbircesit de fiyat 1.404,20 TL olmus saka gibi. kendileri kaybededer bize sitemi yok :)

halal 1368 lira ve 1327 liraya peşin alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binbircesit..Com

kredi kartına taksitle biraz daha uygun fiyatlar yapma imkanınız yok mu, 1350/12'nin oluru yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undefined2 -- 7 Kasım 2013; 16:14:45 >
  • Arkadaşlar neden kimse beyaz istemiyor? Herkes siyah hakkında konuşuyor? Kronik bir problem mi var yoksa zevk meselesinden dolayı mı? Ben de fiyat değişmeden hemen alayım diyorum.

NOT: ACİL CEVAP LAZIM. SAAT 17:00'dan önce sipariş vereyim. Sonra çıkıcam evden ve gece geldiğimde yine bir sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 7 Kasım 2013; 16:40:55 >
  • the_gunner kullanıcısına yanıt
    zevk meselesi benim bildiğim bi sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 7 Kasım 2013; 16:41:51 >
  • the_gunner kullanıcısına yanıt
    Siyah daha şık ama çabuk kirlenip, yıpranır, daha uzun ömürlü olsun istiyorsanız beyaz,gri renkteki telefonları tercih etmek daha mantıklı bir de kişisel zevkler var tabi ki de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binbircesit..Com

Hocam,

Fiyat olarak sitede TEK ÇEKİM 1327 TL yazıyor. Ama ödeme kısmına gelip tek çekimi seçinde 1368 TL Oluyor.

EDİT: SORUN ÇÖZÜLDÜ.

Bir adet BEYAZ 16GB LG G2 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 7 Kasım 2013; 16:55:40 >
  • hızlı al dan almış olduum 1529 TL ye Lg türkiye g2 geldi ancak üzerinde brightstar vodafone garantili yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı ithalatçımı gönderdiler bize? diğer hızlıaldan alan arkadaşlara ne garantisi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomreader2010

hızlı al dan almış olduum 1529 TL ye Lg türkiye g2 geldi ancak üzerinde brightstar vodafone garantili yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı ithalatçımı gönderdiler bize? diğer hızlıaldan alan arkadaşlara ne garantisi geldi

Hayırlı olsun.
    Eminim memnun olan vardır ama Brightstar (teleservice) hakkında pek de hoş şeyler söylenmemiş:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43948111/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

Orijinalden alıntı: tomreader2010

hızlı al dan almış olduum 1529 TL ye Lg türkiye g2 geldi ancak üzerinde brightstar vodafone garantili yazıyor bu konuda bilgisi olan varmı ithalatçımı gönderdiler bize? diğer hızlıaldan alan arkadaşlara ne garantisi geldi

Hayırlı olsun.
    Eminim memnun olan vardır ama Brightstar (teleservice) hakkında pek de hoş şeyler söylenmemiş:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43948111/tm.htm

hocam lg türkiye dediler brigstar çıktı kafamı o karıştırdı brigstar ın sitesinde lg adı bile yok

• 32 GB olanlar 1500 e gerileyene kadar beklemeye devam

Kamera nın yavaşlığı da büyük handikap aslında ama belkide güncelleme ile çözülür
  • arkadaslar lg türkiye garantili bir g2 aldım fakat kutunun ıcınden garanti belgesi cıkmadı sizde durum nedir?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.