Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
975.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urun LG TURKIYE Garantilidir.Brightstar yada Kvk distiribitoru vasitasiyla dagitimi yapilir.Adresinizede gelecek cihazlar bu firmalardan bir tanesine ait olacaktir.Kesinlikle paralel ithalat urunu degildir.Daha onceden alisveris yapan kullanicilarimiz burada tecrubelerini paylasmaktadir.
    Syg.
  • Binbircesitte enpara isini nasil yapacagiz? Bkmexpress var mi sitede. Mobil oldugumdan bakamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • Elimde kredi kartı sayfanızda bekliyorum.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Yok böyle teşvik.
    Ben Türküm!
  • Binbircesit..Com kullanıcısına yanıt
    2 tane g2 alacağım donanıma özel yanında ekran jelatini verebilirmisiniz dedim ona bile hayır dediler.Forum sayesinde baya bir satış yaptınız buna karşılık her gün fiyatları artırarak biz forum kullanıcılarına geri dönüş yaptığınız için teşekkürler...

E peki kampanya süresince fiyatı neden arttırıyorsun?
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    enpara ile alınabiliyor mu acaba?

Orijinalden alıntı: xweser

Elimde kredi kartı sayfanızda bekliyorum.

hocam ne güldüm ya

neyse şaka bi yana sordum ben güya stok maliyetlerine göre hareket ediyoruz dedi sonra forum sayesnde bi çok satış yaptnz kaldıki daha çok alacak kiişi bekliyor o fiyattan görünce almaktan vazgeçti dedim,cvp olarak ürün müdürümüz dolar kuruyla alakalı olduğunu söyledi haklısınız dedi.bende sizin reklamınız referansınız oluyor oradaki insanlar dedim ama bakalım göreceğiz ne kadar bi kurumsallık anlayışı var.

• Nexus 5'in piyasaya girmesi ile birlikte distribütör garantili ürünlerin fiyatları 1200-1250 TL civarına gerilediğinde kart, çek vb. kombinasyonlar ile daha uyguna getirebilme temennisiyle bekliyorum. Şu an 1330-1400 TL arasında oynuyor gördüğüm kadarıyla.
  • 2 gün garanti süremi yemişler Yuvarladılar heralde..
    Zaten cumartesi saat 16 da verdiğim siparişide hemen kargolamayı başarmışlardı, hatta şüphelendim baya aşağıdaki mailimi gönderdim sizlerinde haber beklediğini bildiğim için sitenin adınıda kullandım.
    Şükür sorunsuz cihazıma ulaştım darısı başınıza

quote:

Merhabalar aşağıdaki görüşmemi sizinle dün yaptım ama henüz bir cevap alamadığım için bu kaynaktan tekrar yazmak istiyorum.
    7363520 nolu siparişim sisteminizde gönderildi olarak görülmesine rağmen henüz tarafıma kargo bilgileri gönderilmemiştir.
    Tarafınıza canlı destek ve telefon aracılığıyla ulaşmış olmama rağmen bana bu bilgiler hala ulaştırılmamıştır.

Bu durum tarafınıza olan güvenimi ne yazıkdır ki sarsmakdadır. Ayrıca şuan bu ürünü sizden almak isteyen ve benim görüşlerimi bekleyen donanımhaber.com üyeleri içinde hayal kırıklığı olacakdır.

Sizlerden ricam ürünüm kargoya haftasonu olması yada herhangi bir sebeple verilmediyse bile alışverişim hakkında sadece bilgilendirilmektir, ki üzülerek söylüyorum bu tutumda devam ederseniz ücret iadesi talep etmek durumda kalacağım.

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahme_t -- 7 Kasım 2013; 3:38:39 >

• Binbircesit..Com kullanıcısına yanıt
    Enpara sorumuza cevap alamadık. BKM Express veya banka kartı ödemesi imkanı da sağlayabilirseniz size de avantaj sağlayacaktır. Bu konudaki isteğimize cevap verebilirseniz seviniriz. Syg.

Orijinalden alıntı: Nétwork

Nexus 5'in piyasaya girmesi ile birlikte distribütör garantili ürünlerin fiyatları 1200-1250 TL civarına gerilediğinde kart, çek vb. kombinasyonlar ile daha uyguna getirebilme temennisiyle bekliyorum. Şu an 1330-1400 TL arasında oynuyor gördüğüm kadarıyla.

ne zaman gelecek ki nexus 5 ? bekle bekle nereye kadar
  • binbircesit.com dan bende bir adet aldım ve ürün geldi. Aynen ahmet arkadasın dedigi gibi LG mührü var garanti belgesinde. Dün 2 adet daha almak için sayfayı açtığımda aynen sizin karsılastıgınız gibi 1362 gibi bir rakamla karsılastım ve şu an daha uygun olan bir siteden siparis vermek üzere arasatırıyorum. Binbircesit.com u da düne kadar bilmiyordum ve güven oluştuğu için burdan tekrar siparis vermek istedim. Ancak nasılsa satılıyor mantığıyla fiyatın yükseltimesi sebebiyle daha uygun rakamlı başka bir sitenin benim gözümde binbircesit.com dan bir farkı yok...

Orijinalden alıntı: undefined2

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Nexus 5'in piyasaya girmesi ile birlikte distribütör garantili ürünlerin fiyatları 1200-1250 TL civarına gerilediğinde kart, çek vb. kombinasyonlar ile daha uyguna getirebilme temennisiyle bekliyorum. Şu an 1330-1400 TL arasında oynuyor gördüğüm kadarıyla.

ne zaman gelecek ki nexus 5 ? bekle bekle nereye kadar

Saturn Almanya 25 Kasım için ön sipariş alıyor. Tr'ye de anca Aralıkta girer diye düşünüyorum.

• binbircesit de fiyat 1.404,20 TL olmus saka gibi. kendileri kaybededer bize sitemi yok :)
    Xbox One X,Huawei P9 Pro,Yoga 500
  • Peşin, nakit daha pahalı, bunların ticari zihniyetine hak vermek mümkün değil.
    Herkesi kredi kartına bulaştırmak istiyorlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.