Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (7 Mobil) - 1 Masaüstü7 Mobil
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
975.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti kagidi kullanim kilavuzu nun sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: enigmaa37

arkadaslar lg türkiye garantili bir g2 aldım fakat kutunun ıcınden garanti belgesi cıkmadı sizde durum nedir?

jelatinli kutunun üzerinde ne garantisi yazıyor hocam bende brigstar yazıyor jelatini açamadım iade ederim diye

Orijinalden alıntı: i87

Garanti kagidi kullanim kilavuzu nun sonunda

hızlı başlangıc kılavuzu arkadasında herhangi imzalı bır belge yok kı

Orijinalden alıntı: i87

Garanti kagidi kullanim kilavuzu nun sonunda

hızlı başlangıc kılavuzu arkadasında herhangi imzalı bır belge yok kı
  • Ben parelel ithalat fiyatı 1399 tl iken aldım.Bence ESS, TEKNOEKSPER' e göre daha köklü (hızlıal ve gold'un kendi yetkili servis ağı) olduğunu düşünüyorum.Teknoeksperi ilk kez duyuyorum.İnşallah iyi bir firmadır ve hiç ihtiyaç duymam.
    MAIN SYSTEM: LCD : TOSHİBA 46SV685D / PROJEKSİYON: LG PA70G / AVR : PİONEER VSX 924 /BLURAY PLAYER : DUNE HD PRO 4K / Front : KEF IQ5 / Center : JBL ES 25C / Surround : QUADRAL MAXI330 / SUB: MAGNAT BETA 25 AMPLİ:YAMAHA A-S 1100 /SPEAKERS: TANNOY DC6SE / DAC: TEAC UD-501 / / SAT : NETA6400HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif4393

Ben parelel ithalat fiyatı 1399 tl iken aldım.Bence ESS, TEKNOEKSPER' e göre daha köklü (hızlıal ve gold'un kendi yetkili servis ağı) olduğunu düşünüyorum.Teknoeksperi ilk kez duyuyorum.İnşallah iyi bir firmadır ve hiç ihtiyaç duymam.
    Brightstar, KVK Telpa gibi normal yetkili distribütör, sonradan çıkan bakanlık onaylı resmi ithalatçılardan ( tahtakalecilerden)değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 7 Kasım 2013; 18:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif4393

Ben parelel ithalat fiyatı 1399 tl iken aldım.Bence ESS, TEKNOEKSPER' e göre daha köklü (hızlıal ve gold'un kendi yetkili servis ağı) olduğunu düşünüyorum.Teknoeksperi ilk kez duyuyorum.İnşallah iyi bir firmadır ve hiç ihtiyaç duymam.

toplam ram 1800mb gozukuyor sızde durum nedir?

Orijinalden alıntı: celenlee

Brightstar, KVK Telpa gibi normal yetkili distribütör, sonradan çıkan bakanlık onaylı resmi ithalatçılardan ( tahtakalecilerden)değil.

açayım mı hocam ne diyorsun şimdi içime kurt düştü az para vermedik sonuçta brighstarın sitesinde lg markası olmaması kafamı karıştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam fikir vermesi açısından söylersek 512 mb ram li telefonların ram miktarı 384 mb gözükür aradaki 128 lık farkı gpu kullanır(grafik ram...)
    Az önce bende encard la binbirçelitten 1327,74 ten sipariş verdim. Umarım sorunla karşılaşmam.

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Az önce bende encard la binbirçelitten 1327,74 ten sipariş verdim. Umarım sorunla karşılaşmam.

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar ,
    Adını hiç duymadığınız internet siteleri üzerinden alışveriş yapacağınız zaman mutlaka şikayetvar.com gibi sitelerden araştırma yapın sonra canınızın sıkılmaması için ilk başta araştırmanızı yapın.Mesela ben biraz önce yaptım ve siparişi verme aşamasından geri döndüm.
    Saygılarımla...

Orijinalden alıntı: Tekos

Merhaba Arkadaşlar ,
    Adını hiç duymadığınız internet siteleri üzerinden alışveriş yapacağınız zaman mutlaka şikayetvar.com gibi sitelerden araştırma yapın sonra canınızın sıkılmaması için ilk başta araştırmanızı yapın.Mesela ben biraz önce yaptım ve siparişi verme aşamasından geri döndüm.
    Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    arkadaslar görev yöneticisinde toplam 1816 mb ram bulunuyor sizlerdede oyle mı ,bu cihaz 2 gb degılmıydı?

Merhaba Arkadaşlar ,
    Saygılarımla...

Neresi burası isim yazda almayı düşünenlerin canı yanmasın, Bu arada şöyle byük tekno marketlerde 1450 buldugum an alıcam kliksa 1550 indirdi ama bende limit 1400-1450 arası küçük telefoncularda 1400 buluyorum ama çekiniyorum malum burası ist. burda adam anasını boyayıp babasına satıyor.

Orijinalden alıntı: medicus07

Hızlıal dan ürün alıp eline geçen var mı

Evet ürünü teslim aldım. LG garantili ve siyah rengi.

Orijinalden alıntı: eggeli

quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

Hızlıal dan ürün alıp eline geçen var mı

Evet ürünü teslim aldım. LG garantili ve siyah rengi.

kutunun bandrolündemi yazıyor LG türkiye diye klavuzda lg türkiye yazıyorda kutunun üzerinde brigstar yazıyor bendede

encard indirimi oluyor mu acaba ENPARA müşteri hizmetlerine sorsaydınız keşke

Orijinalden alıntı: caslann

quote:

encard indirimi oluyor mu acaba ENPARA müşteri hizmetlerine sorsaydınız keşke

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum ama kampanya şartlarında 3d securi şartından başka bir şart yok. O yüzden geçerli olması lazım. Bu arada sitede banka kartıyla alış veriş yok. Ben diğer kredi kartlar seçeneğini seçtim encard bilgilerini girdim kabul etti.

• 1403 tl ye siyah paralel ithalat
    23.46 paramigeriver.com
    15 bkm
    120 axes
    Derken 1240 a geldi ,dun siparis ettim bugun ulasti.harika bir telefonmus gercekten

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Merhaba Arkadaşlar ,
    Saygılarımla...

Neresi burası isim yazda almayı düşünenlerin canı yanmasın, Bu arada şöyle byük tekno marketlerde 1450 buldugum an alıcam kliksa 1550 indirdi ama bende limit 1400-1450 arası küçük telefoncularda 1400 buluyorum ama çekiniyorum malum burası ist. burda adam anasını boyayıp babasına satıyor.

Firma ismini yazmam birebir deneyimlemediğim için yanlış olur. Sadece yazılanları okudum , alacaklar olanlar internetten araştırma yaparsa rahat rahat bu yazılanları görebilirler. Bende 1450tl.den LG Türkiye garantili bulursam gidip alcam.Kliksa'dan alınabilir ama o da worldcard ile 100 tl. indirim yapıyor.Bende de World yok bonus var bakalım ne zaman alcaz ?
    Bu arada migrosta 1450 gibi bir rakam duydum LG tr garantilimi ve doğruluğumu varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 7 Kasım 2013; 20:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swapper

1403 tl ye siyah paralel ithalat
    23.46 paramigeriver.com
    15 bkm
    120 axes
    Derken 1240 a geldi ,dun siparis ettim bugun ulasti.harika bir telefonmus gercekten

arkadaş bişey soracam şimdi benim bkm hesabım var brn en card ımı tanımlasam bkm ye sonra bkm üzerinden alsam bana 15 tl indirim verecek mi yoksa eksatra kod falan mı lazım?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.