Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
974.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktaysar

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin50

http://www.garantilitelefon.com/Lg-LG-G2-D802-16GB-Resmi-Distributor-Garantili%2CPR-2237.html?ref=akakce&v=0.65.9
    arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı güvenilir mi distributor garantili fiyatıda çok uygun

3d secure var enpara geçerli olması lazım 1240 çok iyi fiyat. 32lik dışında düşünüyor olsam alırdım heralde. büyükçekmedeymiş istanbulda olanlar ödemeyi yapıp elden teslim alabilir aslında, ben zeytinburnundayım deveyuku.com bana çok yakın bir kez öyle yapmıştım.
    edit. aklıma gelmişken siteyi ilk kez gördüm güvenilir mi, fason mu almadan araştırılmalı elbette.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g2-16gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg2&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGG2-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelceplgg2%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dlg%255cu0020g3%26fh_refview%3dsearch#linkTaksitIndirim

hepsiburadaya siyah gelmiş belki gün içinde başka yerlerede gelir.

• Bence 16gblık'ları bir nebzede olsa bitirmek için 32gblari sürmüyorlar. 1300lü fiyatları gördüysek 32liklerin 1500 civarı olacağını düşünüyorum. 32gblık Lg türkiye garantili 1450-1500e görürsem hemen alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdir, kargo şubeye gelmiş gözüküyor, tahminim 3 gibi elime ulaşır...

• quote:

http://www.garantilitelefon.com/Lg-LG-G2-D802-16GB-Resmi-Distributor-Garantili%2CPR-2237.html?ref=akakce&v=0.65.9
    arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı güvenilir mi distributor garantili fiyatıda çok uygun

fiyat çok iyi, enpara ile 1239 a geliyor, ama site nedir ben de ilk defa gördüm... :)

bu arada prodeppo.com ile alışverişim de enpara 100 lira iade etti, 1299 a geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangunes

quote:

fiyat çok iyi, enpara ile 1239 a geliyor, ama site nedir ben de ilk defa gördüm... :)

bu arada prodeppo.com ile alışverişim de enpara 100 lira iade etti, 1299 a geldi.

Alıntıları Göster
    1362 olmuş binbirçeşitte dolar gibi mübarek sürekli oynuyor fiyat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

1362 olmuş binbirçeşitte dolar gibi mübarek sürekli oynuyor fiyat :)

en son kaçtı hocam hakkaten ya neye göre oynuyor yükseliyorsa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

1328di bi kaç saat önce
    G2 'nin 32 gblik modeli teknosadan başka bir yerde var mı?
    Binbircesitten dün 14:35te verdigim 16 gb siyah bugün 14:40ta elime ulaştı. Olu piksel ve sensör testlerinde sorun çıkmadı. Işyerinde oldugundan detaylı inceleyemiyirum. Durum budur arkadaslar...

Orijinalden alıntı: kckilic

Selamlar,
    Binbircesitten dün 14:35te verdigim 16 gb siyah bugün 14:40ta elime ulaştı. Olu piksel ve sensör testlerinde sorun çıkmadı. Işyerinde oldugundan detaylı inceleyemiyirum. Durum budur arkadaslar...
    Hızlıal dan ürün alıp eline geçen var mı
    AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX // Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit // Crucial Ballistix 16 (2X8) GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B // Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW 500GB 6900/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk // Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply // Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa// Samsung LC24F396FHMXUF 23.5" 60 Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD VA Monitör // LOGITECH K520 KABLOSUZ KLAVYE ve Logitech M705 Marathon Kablosuz Usb Lazer Mouse
  • kckilic K kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim. LG Türkiye garantiside var galiba sorun olacağını zannetmiyorum.

• kckilic K kullanıcısına yanıt
    http://forum.vodafone.com.tr/t5/Di%C4%9Fer-Pop%C3%BCler-Markalar/Brightstar-Garanti-Sorgulama/td-p/50528/page/82

bu adreste imei numarasından garanti sorgulaması yapıyorlar brightstar için.

Orijinalden alıntı: medicus07

Hızlıal dan ürün alıp eline geçen var mı

Hızlıaldan bende cuma günü aldım. Daha gelmedi pazartesinden beri 12 saat içinde kargo bilgileri girilecektir yazıyor.

Selamlar,

hocam ölü pixel ve sensör testlerini nasıl yapıyorsunuz

Orijinalden alıntı: birtamyus

G2 'nin 32 gblik modeli teknosadan başka bir yerde var mı?

şuan yok ama 100 tane satıcıya sordum, telefonları getiren başarı ya sordum hepsi kasımda gelecek diyor bakalım biraz daha bekleyin 32gb alacaklar acele etmeyin teknosadakinden daha ucuza alırsınız bence...

Orijinalden alıntı: tomreader2010

quote:

Selamlar,

hocam ölü pixel ve sensör testlerini nasıl yapıyorsunuz

selamlar,
    lg teknik konu altında bu ve diğer tüm bilgileri bulabilirsiniz.

telefon durumundayken 3845#*802# yazıp, hd device, lcd test manual test, burada herşeyin testini yapabilirsiniz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.