Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (736. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hoş geldiniz, cihaz henüz çok yeni olduğundan kanımca en sağlıklı cevabı bir şekilde LG yetkililerinden alabilirsiniz :) Elbette, ABD'den almış ve halihazırda kullanan
    birisi de cevap verebilir...
    Bir fikir vermesi açısından, ülkemizde satılan modelin kutusunda çoğu avrupa ülkesinin ismi yer almasına rağmen Fransa için uıygun olmadığı belirtilmiş, zira orada farklı bir GSM alt
    yapısı var.
    Rom yükleyerek uygun hale getirilebilir mi, donanımsal bir fark ya da kilit var mıdır bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calendar

Mecidiyeköy de Gülbağ tarafında Eski Ali Sami Yen' in karşı tarafında anacadde üzerindeki Murat Muhallebicisinin hemen arkasında Akbank ın yanında 3GE bilişim var..

Daha sonra internette ilanını da buldum..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g2-d802-16gb-beyaz-141678484/detay/

Benim aldığım yer Erhan bey bana sattı cihazıda benim cihazımda da hiç bir problem yok iyi bir satıcı fiyatıda çok uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

Arkadaşlar bende dün aldım 16gb modelini. Ekran gerçekten harika telefon hızlı fakat geçişler de çok takılma var. Hiç güncelleme falan var mı yakınlarda gelecekmi bilgisi olan var mı. Mesajlar bölümünde bile hafif takılma var çağrı kayıtlarında keza yine öyle telefonu kotulemek içinyyazmıyorum çok beğendim ama bence bir güncelleme lazım hemen. Akıcılık nerdeyse yok daha önceki telefonum galaxy nexus idi belki ondan gözüme çok takılıyor geçişler özellikle

Bu anlattığınız problemler hiç kimsede yok ve henüz güncelleme almadık.Fabrika ayarlarına dönerseniz probleminiz kalmıyacaktır.
  • Arkadaşlar ayarlardan uygulamalar bölümüne girdiğinizde bendeki gibi tüy kutup ayısı ve küçük prens gibi uygulamalar varmı varsada nedir bunlar cihaz üzerinde nerede ne işe yarar bilenler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Merhaba hoş geldiniz, cihaz henüz çok yeni olduğundan kanımca en sağlıklı cevabı bir şekilde LG yetkililerinden alabilirsiniz :) Elbette, ABD'den almış ve halihazırda kullanan
    birisi de cevap verebilir...
    Bir fikir vermesi açısından, ülkemizde satılan modelin kutusunda çoğu avrupa ülkesinin ismi yer almasına rağmen Fransa için uıygun olmadığı belirtilmiş, zira orada farklı bir GSM alt
    yapısı var.
    Rom yükleyerek uygun hale getirilebilir mi, donanımsal bir fark ya da kilit var mıdır bilemiyorum.

ilginiz için çok teşekkür ederim, zamanında s3'ün T mobile versiyonundan çok çekmiş biri olarak yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum; bir yetkiliye danışmak en iyisi evet :)
  • tylan kullanıcısına yanıt
    Live wallpaper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Arkadaşlar ayarlardan uygulamalar bölümüne girdiğinizde bendeki gibi tüy kutup ayısı ve küçük prens gibi uygulamalar varmı varsada nedir bunlar cihaz üzerinde nerede ne işe yarar bilenler var mı?

Onlar canlı duvar kağıtları, bir işe yapamıyorlar sil gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Yalnız şunu merak ediyorum; dün chatin_62 hocamın dediği gibi yeni başlık silinip sadece burayı bırakırlar mı?

Kendisi 4X başlığında böyle bir durumun yaşandığını söylemişti.

Bırakırlar mı dediğiniz kimler? Yöneticiler mi? Bir konu durduk yere silinmez, hele çok sayfalı konular silinirken 3-4 kere düşünülür. Durduk yere silinmemiştir. Konu hakkında bilgi sahibi değilim. Açacağımız konu rehber niteliğinde teknik konuları içereceğinden silineceğini sanmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Beyler buradaki gibi touch screen problemi yaşayan var mı?
    Eğer bu sorun yaygın görülen birşeyse bu telefonu almaktan vazgeçebilirim.

http://www.youtube.com/watch?v=PFnUNrrKDb0
    http://www.youtube.com/watch?v=SLnRZyKAL1M

Hiç rastlamadım ben benim telefonda. Ama benzer bi kaç video gördüm youtuba'da.

Sanırım konuya biraz daha açıklama getirmem gerekiyor. Biraz yanlış anlaşılmış. Hem belki bu konuda birşey de yapabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_66724328/f_//tm.htm#66724328 linki, normal LG 4XHD Ana konumuzdu. Daha sonra konuyu toparlamak adınahttp://forum.donanimhaber.com/m_77174033/f_//tm.htm#77174033 linkindeki konu açıldı. İlk mesaj düzenlendi. Postacık arkadaşımız ile ben de bu sayfadaki mesajlarımıza önemli gördüğümüz mesajlarımızı toparlayıp gerekince de güncelleyerek güncel tutmaya çalıştık. Zaten sayfayı açtığınızda konuyu açan Nexus arkadaşımızın mesajından birkaç mesaj sonra bu mesajları görebilirsiniz. Yukarda anlattığım şey de buydu zaten. Konuyu açan kişi güncellemese bile, hemen altındaki mesajlarda diğer arkadaşlar gerekli güncellemeleri yapabilirler.
    Ancak aynı şey için 2 farklı konu açılmış gibi algılanarak (ki aslına bakılırsa da doğru bir algı), forum kurallarına uygun olarak ta ilk açılan konu açık tutularak, daha sonra açılmış olan konu kilitlendi. Böylece çorbaya dönmüş olan ve ilk sayfası güncellenmeyen konu açık kaldı, diğer güncellenen konu kapandı.
    Bunu konuda da dile getirdim. 1-2 kişi daha yanımda oldu ama forum üyelerimizin ezici bir çoğunluğu zaten armut piş ağzıma düş mantığını benimsediğinden oralı olmadılar. Ben de daha üzerine düşmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

Arkadaslar yardim lutfen.
    Rehberimde bakinca mesela ahmette resim var , ara diyorum yada o beni arayinca ekranda resmi cikmiyor. Bir kisiye defalarca resim ekledim sildim tekrar ekledim ama olmuyor arayan kisinin resmi gorunmuyor ararken. Ne yapmam lazim?

Resimleri gmail hesabınızdaki kişiler sekmesinden eklemeyi deneyin.

Gmail e tarayicidan girip yapmam lazim degilmi? Ama gmailimde kayitli olan kisilerin resimleri olanlarda cikmiyor, rehberimde fotograflar gorunuyor ama arama oldugu zaman cikmiyor. Galeriden kisiye resim ekle ozelligini yapmislar ama aramada gorunmuyor cok garip. Mantigima cok ters geldi.

• beyler deneme fırsatım olmadı..

Telefon için ince uclu stylus bulamadım acaba bu galaxy note serisinin stylus kalemleri olurmu bu g2 ye ?
  • quote:

quote:

quote:

Rehberimde bakinca mesela ahmette resim var , ara diyorum yada o beni arayinca ekranda resmi cikmiyor. Bir kisiye defalarca resim ekledim sildim tekrar ekledim ama olmuyor arayan kisinin resmi gorunmuyor ararken. Ne yapmam lazim?

Gmail e tarayicidan girip yapmam lazim degilmi? Ama gmailimde kayitli olan kisilerin resimleri olanlarda cikmiyor, rehberimde fotograflar gorunuyor ama arama oldugu zaman cikmiyor. Galeriden kisiye resim ekle ozelligini yapmislar ama aramada gorunmuyor cok garip. Mantigima cok ters geldi.

Rehbere girip ayarlarından gösterilecek kişilerde sadece telefonmu seçili.Diğerlerindede tik varsa kaldırıp deneyin.sim kartta is
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Arkadaşlar bende dün aldım 16gb modelini. Ekran gerçekten harika telefon hızlı fakat geçişler de çok takılma var. Hiç güncelleme falan var mı yakınlarda gelecekmi bilgisi olan var mı. Mesajlar bölümünde bile hafif takılma var çağrı kayıtlarında keza yine öyle telefonu kotulemek içinyyazmıyorum çok beğendim ama bence bir güncelleme lazım hemen. Akıcılık nerdeyse yok daha önceki telefonum galaxy nexus idi belki ondan gözüme çok takılıyor geçişler özellikle

Bu anlattığınız problemler hiç kimsede yok ve henüz güncelleme almadık.Fabrika ayarlarına dönerseniz probleminiz kalmıyacaktır.

Hocam bakın demin xda da buldum orada tartışılmış eleman ayrı bir konuda birisinin alıntısini yazmış orada çok basit yerlerde bve küçük oyunlarda bile takilmalarin olduğundan bahsetmiş ve bir yöntem yazmış
    XDA Developers
    [Q] Few issues with G2- HELP!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2503433

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rehbere girip ayarlarından gösterilecek kişilerde sadece telefonmu seçili.Diğerlerindede tik varsa kaldırıp deneyin.sim kartta is

Sadece benim gmail hesabim secili.daha once android kullandigim icin rehberim hep gmailde.

• kamera neden çift fokuslama yapmaya çalışıyor ? (bi derinlemesine birde zıttı yönde) genelde geceleri oluyor.S2'de bile yoktu böyle birşey

birde birşey farkettim akşam video çekerken cam gibiydi fakat birden odağı bozdu bir daha da odaklayamadı.

XDA Developers
    [MOD][PORT] Jishnu's Camera™ V3.5B | F50 [4K Ultra - Chroma Flash]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900

dediğim sorunu buradaki mod ile fixlemişler sanırım deneyeceğim.xda geliştiricileri olmasa s..tık vallahi
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bakın demin xda da buldum orada tartışılmış eleman ayrı bir konuda birisinin alıntısini yazmış orada çok basit yerlerde bve küçük oyunlarda bile takilmalarin olduğundan bahsetmiş ve bir yöntem yazmış

Orda yazandan zaten anlamam,yani İngilizcem yok ama 3-4 senedir android kullanıyorum ve ben size tecrübeme dayanarak önerdim.Ama siz xda dakini okuyun ona göre çözüm bulun.
    Benim demek istediğim bu kullandığımız yazılımda herhangibir takılma problemi söz konusu değil.Burdada enaz 100 kişi bu telefonu kullanıyor ve bu tür problemler yok.
    Format atmak o kadarmı zor.isterseniz denersiniz eğer çözüm olmazsa başka çarelere bakarsınız.Format sonrası hiç uygulama yüklemeden deneyin.

NOT:Ordaki yöntemi deneyin o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 29 Ekim 2013; 22:45:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece benim gmail hesabim secili.daha once android kullandigim icin rehberim hep gmailde.

Siz bilirsiniz o zaman.
  • Arkadaşlar telefonu en uygun fiyata nerden alabiliriz.(Güvenilir site)
    Sizce almak için tam zamanı mı?Yoksa biraz daha beklenmeli mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz bilirsiniz o zaman.

Neyi ben bilirim anlamadim. Sorunuza cevap verdim.

• quote:

quote:

quote:

3845#*802# girin
    High Temperature Property OFF bulun ON yapın
    reset atın

birde böyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

kamera neden çift fokuslama yapmaya çalışıyor ? (bi derinlemesine birde zıttı yönde) genelde geceleri oluyor.S2'de bile yoktu böyle birşey

birde birşey farkettim akşam video çekerken cam gibiydi fakat birden odağı bozdu bir daha da odaklayamadı.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900

dediğim sorunu buradaki mod ile fixlemişler sanırım deneyeceğim.xda geliştiricileri olmasa s..tık vallahi

En buyuk sorun bu gece fps dusmesı oluyor heraketlı cısımler sankı agır cekım yapılmıs gıbı hareket edıyor bıde sureklı fokuslamaya calısıyor cıhaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.