Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (735. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
113.144
Cevap
480
Favori
3.853.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de elimden geldiğince yardımcı olurum dostum.Meraklıyım zaten bu tip şeylere.İşim gereği dönemsel olarak ara verdiğim oluyor ama fazla değil.

    Şu an kimsenin gözü root,rom, kernel falan görmüyor.Malum kılıf meselesi, gıcırtı sorunu mevcut.İnsanlar haksız demiyorum bir serzeniş hakkı var herkesin.Şu an için benim onca bir itirazım yok ama dediğiniz gibi bir de stok sorunu da bitince yeni gelecek arkadaşlarıda düşünürsek bu olay daha uzun sürede durulacaktır.

    Mevcut halimiz ile şu başlıkta faydalı olan , Gürol abi ve birkaç arkadaşın desteği ile hazırlanan ilk mesajdan başka okunacak tarafı yok.Olanlarda yüzlerce sayfa arasında bir kaç mesaj.

    Derleyip toparlamak şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 29 Ekim 2013; 20:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eveet arkadslar bende bugun htc one mı satıp lg 32 gb aldım....ilk izlenmlerim cok olumlu ozellkle batarya zaten htc one mı satmamın en basındaki neden batarya....tek canımı sıkan internet browserını masa ustu yapıyorum baska bi tab acınca yada programdan cıkış yapıp girince gene mobile oluyo sanki ben hiç masaustunu işaretlememişim
  • @eyfetop arkadaşım buda benim fotograf çekimim iç mekan çok aşırı ışık yok ortamda

    @-PiToN- arkadaşım milletin abarttığı kadar telefonda sorun yok videoda düşük ışıktan fazla ışıklı ortama geçtinmi frame düşmesi oluyor güncellemeyle giderilecek bi şey fotograf kalitesini millet beğenmiyor çektiğim fotografa bakar yorumlarsınız diğer bir konuda bazı arkadaşlar fazla pimpirikli cihazda sorun olmadığı halde sorun bulmaya çalışıyorlar cihazda tek sorun diyebilceğim arka kapakta boşluk var basınca kasa esniyor ses geliyor onun haricinde bence cihaz gerçekten çok kaliteli güncelleme konusuna gelince cihaz çıkalı 1 ay olmuş millet kendini paralıyor güncelleme vermiyor lg diye biraz sabır size tavsiyem formdaki yorumlar çok aldatıcı yerinde gidip inceleyip karar vermeni tavsiye ederim formda 100 kiş varsa 5 - 10 kişi cihazımda sorun var diyor milletde sanıyorki bu cihazlar hep sorunlu yok öyle bi şey

     LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 29 Ekim 2013; 20:34:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyfetop

    Normal modda cekiyorum hic ayarlarla oynamadan
     LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

    1- Cektigin resimler 10 megapiksel (4160×2340). 13 megapiksel ayarina getirirsen daha net ve detayli cikar. (4160×3120)
    Kamerayi actiginda ayarlar dugmesini goreceksin, ayari oradan yapiliyor.
    2- Bir de oyle onceden cekilen fotograflarla karsilastirma olmaz, ikiniz de cikarirsiniz makineleri, ayni nesne veya manzaranin fotografini cekersiniz, o fotograflari karsilastirmanin bir anlami olur. Adam super gunesli havada fotograf cekmistir, sen aksama dogru cekersin seninki onun yaninda sonuk kalabilir. Isik cok onemli.

    3- Bir de diger arkadasin dedigi gibi gunese karsi cekmeyeceksin, isigi arkana alacaksin.

    4- Kameranin odaklanmasini beklememissin gibi sanki cektigin resimlerde. Gercekten oyle ise odaklanmayi bekle ve odaklayinca mumkun mertebe kamerayı hareket ettirmeden çekmeye çalış.

    Tesaduf bu ya, ben de bugun sabah gittigim bir yerde kamerayi denemek icin senin gibi zeminin fotografini cekmistim. Hava cok guzel gunesliydi. Resmi ekliyorum, bak bakalim begenecekmisin?
     LG G2 ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one gibi 7 aydır piyasada olan stabil bir cihazın kamerasıyla 1 aylık daha hiç güncelleme almamış bir cihazın kamerasını karşılaştırmak gerçekten çok mantıklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorix

    @eyfetop arkadaşım buda benim fotograf çekimim iç mekan çok aşırı ışık yok ortamda

    @-PiToN- arkadaşım milletin abarttığı kadar telefonda sorun yok videoda düşük ışıktan fazla ışıklı ortama geçtinmi frame düşmesi oluyor güncellemeyle giderilecek bi şey fotograf kalitesini millet beğenmiyor çektiğim fotografa bakar yorumlarsınız diğer bir konuda bazı arkadaşlar fazla pimpirikli cihazda sorun olmadığı halde sorun bulmaya çalışıyorlar cihazda tek sorun diyebilceğim arka kapakta boşluk var basınca kasa esniyor ses geliyor onun haricinde bence cihaz gerçekten çok kaliteli güncelleme konusuna gelince cihaz çıkalı 1 ay olmuş millet kendini paralıyor güncelleme vermiyor lg diye biraz sabır size tavsiyem formdaki yorumlar çok aldatıcı yerinde gidip inceleyip karar vermeni tavsiye ederim formda 100 kiş varsa 5 - 10 kişi cihazımda sorun var diyor milletde sanıyorki bu cihazlar hep sorunlu yok öyle bi şey

     LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU


    makro çekimler hep aldatıcıdır fotoğrafçılar iyi bilir ne demek istediğimi fotoğrafın kalitesi makro çekim ile ölçülmez o yüzden bu da aldatıcıdır
  • Tabikide ama sonuçta bu cihazlardaki sensörler çok büyük degil profosyonel makina ayarında çekim beklemek yanlış olur benim burda arkadaşlara göstermek istedigim iç mekanda loş ortamda ayarlarla oynanıp parlatılıp düzgün çekimler alınabilir bu arada 1.metre mesafeden çektim resmi pek makro çekim degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F-138

    arkadaşlar güvenlik kamerası izleyen varmı aranızda ve hangi programı kullanıyorsunuz

    Var, IP CAM viewer.

    OEM marka bir IP kamerasını FOSCAM olarak tanıtıp izliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fataleagle

    Arkadaslar yardim lutfen.
    Rehberimde bakinca mesela ahmette resim var , ara diyorum yada o beni arayinca ekranda resmi cikmiyor. Bir kisiye defalarca resim ekledim sildim tekrar ekledim ama olmuyor arayan kisinin resmi gorunmuyor ararken. Ne yapmam lazim?

    Resimleri gmail hesabınızdaki kişiler sekmesinden eklemeyi deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khoradasein

    Konunun bu hale geleceği belliydi Hocam, naçizane 150 sayfa kadar önce bu konuya dikkat çekmiştim... Konuyu trolleyen ve okumaktan imtina edenler yüzünden bu hale geldi maalesef.

    Bundan sonra da bu şekilde devam edeceği ortada. Başka başlık çözüm olur mu bilemem zira buraya sorduğu bir soruya yanıt alamayınca, bu kadar yazılmışı okuyamam diyerek forumda veya başka bir ortamda arama zahmetine girmeden gidip başlık açıyorlar...
    Okumayan, araştırmayan ve sorgulamayan hazırcı bir toplumuz, işini gören zaten bir daha uğramıyor, bulduğu çözümü paylaşmıyor ve üstüne üstlük bir de işim görüldü başlık silinsin diyor, bu zihniyetle varılabilecek nokta malum...

    Aslında şöyle bir şey de var. Ben mesela sadece Ana yada bazı yardımcı konulara bakıyorum. Diğer şahsen açılmış, belli bir sorunu belirten konulara hiç bakmıyorum bile. Hatta forumda sadece en üstte bulunan Cevaplananlar ve Favoriler linkleri kullanarak buradaki konularda yazılan mesajları okuyor/cevap veriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warrock61

    Arkadaşlar arada görüyorum telefon durduğu yerde 5 çubuktan 4 e bazen 3 e düşüyor gene 5 e çıkıyor 4 e iniyor yani hep sabit değil.

    Hattamı 5 Tl ye o zımba ile kestirdim acaba ondan mı öyle oluyor ben yeni alacaktım adam dedi keselim gerek yok yeni almaya.Kestirdim onu kullanıyom.

    Sizdede böylemi hattını kestirenlerdemi bu oluyor telefon anteninde yada yazılımında sorun mu var acaba ?

    avea mı usta
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calendar

    Merhaba,

    Bugün bende bir LG G2 sahibi olarak aranıza katıldım..

    32 gb lık olanını bekliyordum ama Mecidiyeköy de 1430 TL ye görünce dayanamadım 16 gb lık olanını aldım..
    Fiyat gayet iyi geldi bana.. 2 yıl başarı garantili..

    Eleman kartı kesip telefona koydu bir de hediye ekran koruyucu film koydu on numara oldu...

    Maaşallah çıtırdı tıkırtı falan yok telefonda.. Kasa plastik ama kaliteli..
    Ekran tartışmasız en iyisi..
    Alet çok hızlı..
    Kulaklığı Sennheiser cx300 ile kıyasladım.. Tabiki ona göre alt seviye ama standart bir kullanıcı için gayet yeterli..
    Arka butonlar umduğumdan daha oturaklı ve elim hemen alıştı..
    Kamera gündüz çok iyi, aslında gece de iyi ama biraz ayarlarla ve odaklama ile uğraşmak lazım..

    1200 TL ye "şok indirim" diyerek Samsung S3 satılıyor hala..

    Bu paraya 2 yıl distribütör garantili bu telefon valla süper..

    aldığın yeri paylaşır mısın hocam
  • iPadYardım İ kullanıcısına yanıt
    Telefon kapalı ken Ses Kısma Tuşu ile aynı anda Power tuşuna basılı tut
    LG yazısı geldiğinde tuşları bırakıp hemen tekrar Ses kısma ve Power tuşuna basılı tut
    Recovery yazısı göreceksin Sonra Power tuşuna bas sonra yine Power tuşuna bas
    Telefonun ilk aldığın gün gibi olacak

    benimde oyle olmustu bunu denedim düzeldi
  • Merhabalar. Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve sonunda üye olarak ilk mesajımı buraya atıyorum :) Bir sorum olacak sizlere;

    G2 nin 32 GB. siyah versiyonunu Amerika'dan getirtme imkanım doğdu fakat söz konusu cihaz AT&T 'nin D800 versiyonu. International sürümü d802 billiyosunuz ki. Sorum ise, eğer ben bu d800'ü alırsam güncellemeleri alma konusunda veyahut custom rom bulma vs. gibi hususlarda d802 'nin gerisine düşer ve sıkıntı yaşar mıyım ? Kafamı kurcalayan tek bu konu kaldı çünkü elime sürümü farklı (sanırım yine bir at&t) s3 geçmişti eskiden ve cihazda büyük sıkıntılar yaşamıştım; hiçbir şekilde anabant sürümünü değiştiremiyordum; hepsini geçtim EDGE olarak sadece bağlanabiliyordum. Acaba D800'de aynı sıkıntıları yaşar mıyım?
    Ayrıca 850/1900/2100 UMTS bantları. International d802'de fazladan bir 900 var sadece :) Ama LTE bantları baya farklı; LTE türkiyeye gelince sıkıntı olabilir mi acaba bu da var. Ana güncellemelerde zaman farkı olur mu? birde Türkiye rom'u kuramayacağım sanırım o da d802 ye göre olduğu için. Cyanogen illaki ileride kurmak isterdim çünkü eminim güzel çalışmalar yapılacak bu telefonla ilgili geliştiriciler tarafından; fakat d802 için yapılmış bir romu asla d800'e kuramam sanırım. Bu konularda geniş bilgisi olup beni aydınlatabilen biri olursa çok sevineceğim, iyi akşamlar diliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalshock

    Merhabalar. Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve sonunda üye olarak ilk mesajımı buraya atıyorum :) Bir sorum olacak sizlere;

    G2 nin 32 GB. siyah versiyonunu Amerika'dan getirtme imkanım doğdu fakat söz konusu cihaz AT&T 'nin D800 versiyonu. International sürümü d802 billiyosunuz ki. Sorum ise, eğer ben bu d800'ü alırsam güncellemeleri alma konusunda veyahut custom rom bulma vs. gibi hususlarda d802 'nin gerisine düşer ve sıkıntı yaşar mıyım ? Kafamı kurcalayan tek bu konu kaldı çünkü elime sürümü farklı (sanırım yine bir at&t) s3 geçmişti eskiden ve cihazda büyük sıkıntılar yaşamıştım; hiçbir şekilde anabant sürümünü değiştiremiyordum; hepsini geçtim EDGE olarak sadece bağlanabiliyordum. Acaba D800'de aynı sıkıntıları yaşar mıyım?
    Ayrıca 850/1900/2100 UMTS bantları. International d802'de fazladan bir 900 var sadece :) Ama LTE bantları baya farklı; LTE türkiyeye gelince sıkıntı olabilir mi acaba bu da var. Ana güncellemelerde zaman farkı olur mu? birde Türkiye rom'u kuramayacağım sanırım o da d802 ye göre olduğu için. Cyanogen illaki ileride kurmak isterdim çünkü eminim güzel çalışmalar yapılacak bu telefonla ilgili geliştiriciler tarafından; fakat d802 için yapılmış bir romu asla d800'e kuramam sanırım. Bu konularda geniş bilgisi olup beni aydınlatabilen biri olursa çok sevineceğim, iyi akşamlar diliyorum.

    dün birisi daha konu açmıştı koreden getirecekti bant uyumluluğuna dikkat et şebeke bantları uyumlu değilse sadece kullanamazsın
  • Arkadaşlar bende dün aldım 16gb modelini. Ekran gerçekten harika telefon hızlı fakat geçişler de çok takılma var. Hiç güncelleme falan var mı yakınlarda gelecekmi bilgisi olan var mı. Mesajlar bölümünde bile hafif takılma var çağrı kayıtlarında keza yine öyle telefonu kotulemek içinyyazmıyorum çok beğendim ama bence bir güncelleme lazım hemen. Akıcılık nerdeyse yok daha önceki telefonum galaxy nexus idi belki ondan gözüme çok takılıyor geçişler özellikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

    quote:

    Orijinalden alıntı: metalshock

    Merhabalar. Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve sonunda üye olarak ilk mesajımı buraya atıyorum :) Bir sorum olacak sizlere;

    G2 nin 32 GB. siyah versiyonunu Amerika'dan getirtme imkanım doğdu fakat söz konusu cihaz AT&T 'nin D800 versiyonu. International sürümü d802 billiyosunuz ki. Sorum ise, eğer ben bu d800'ü alırsam güncellemeleri alma konusunda veyahut custom rom bulma vs. gibi hususlarda d802 'nin gerisine düşer ve sıkıntı yaşar mıyım ? Kafamı kurcalayan tek bu konu kaldı çünkü elime sürümü farklı (sanırım yine bir at&t) s3 geçmişti eskiden ve cihazda büyük sıkıntılar yaşamıştım; hiçbir şekilde anabant sürümünü değiştiremiyordum; hepsini geçtim EDGE olarak sadece bağlanabiliyordum. Acaba D800'de aynı sıkıntıları yaşar mıyım?
    Ayrıca 850/1900/2100 UMTS bantları. International d802'de fazladan bir 900 var sadece :) Ama LTE bantları baya farklı; LTE türkiyeye gelince sıkıntı olabilir mi acaba bu da var. Ana güncellemelerde zaman farkı olur mu? birde Türkiye rom'u kuramayacağım sanırım o da d802 ye göre olduğu için. Cyanogen illaki ileride kurmak isterdim çünkü eminim güzel çalışmalar yapılacak bu telefonla ilgili geliştiriciler tarafından; fakat d802 için yapılmış bir romu asla d800'e kuramam sanırım. Bu konularda geniş bilgisi olup beni aydınlatabilen biri olursa çok sevineceğim, iyi akşamlar diliyorum.

    dün birisi daha konu açmıştı koreden getirecekti bant uyumluluğuna dikkat et şebeke bantları uyumlu değilse sadece kullanamazsın


    kullanım konusunda büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum; şebeke bantlarında bir sıkıntı görünmüyor; 2100 desteklediği sürece sıkıntı yok velevki destekliyor ama cihaz hakkındaki diğer kuşkularımı yukarıda dile getirdim ve kafamda soru işareti olan birçok husus var.
  • -PiToN- kullanıcısına yanıt
    bu sorunlar hiç bir şey ya. bu sorunların çoğu da bir çok kişide yok. Git Galaxy S4 başlığına, HTC One başlığına bak ne sorunlar var. Iphone 5'te dahil olmak üzere donanım olarak piyasaya çıkan en sorunsuz cihaz LG G2. Bunun için kullanmana da gerek yok. Kullanan insanlara sorsan anlarsız zaten. Herkesin yaşadığı ayrı ayrı sorunları birleştirirsen hayat boyu telefon alamazsın.
  • sbirdal kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy de Gülbağ tarafında Eski Ali Sami Yen' in karşı tarafında anacadde üzerindeki Murat Muhallebicisinin hemen arkasında Akbank ın yanında 3GE bilişim var..

    Daha sonra internette ilanını da buldum..

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g2-d802-16gb-beyaz-141678484/detay/
  • 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.