Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5643. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
482
Favori
3.851.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56415642564356445645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkında hayırlısı inşallah memnun kalırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde elime bir g2 geçti hoş telefon ancak wifi bozuk birde cihaz kulaklık imgesinde kalmış arama yaparken ne ahiZe ne microfon çalışmıyor lg neden bu kadar sorunlu telefonlar üretmiş hayret
    Edit:
    Mesajı yazdıktan 4 gün sonra telefon açılmaz oldu ne lg yazısı geliyor ne şarj için pil işareti ne efsaneymiş be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 24 Şubat 2020; 14:7:41 >
  • Kimin nasıl kullandığını bilmediğiniz ikinci el bir ürün başlı başına risktir. Sorun yaşanması gayet normal.

Telefon ilk çıktığında alanlardan birisi olarak kesinlikle efsane telefonlardan bir tanesidir diyebilirim. Maalesef son yaşadığım aramalarda ses iletilmemesi ve gelmemesi sorunu nedeni ile kendisine artık veda ediyorum. conf dosyasını editlemekten tut, lineage os 17.1 unofficial rom temiz kuruluma kadar ne varsa denedim ama bir türlü sorun düzelmedi. İşin ilginci görüşmeyi hoparlöre alınca hem sesim karşı tarafa gidiyor hem de karşı tarafı rahatça duyabiliyorum. Donanımsal, tuaf bir durum olduğu kanaatindeyim. Ama artık uğraşmak istemediğimden xiaomi`ye çekiş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 24 Şubat 2020; 20:6:49 >
  • 6.5 yıl oldu, ios telefonumda markette pahalı oyun varsa apk’sını yükleyip oynuyorum. Ondan pek yorulmuyor telefon. Herhangi bir oyunda kastığını da görmedim. Bilmiyorum daha kaç sene gideceğim bu telefonla ama 10-15 sene kullanabilirsem rekor kırabilirim. Satsam para etmiyor zaten

Herkes gitse bile ben burda kalacağım ve arada yazacağım

• Android 5 kullaniyorum daha ne kadar goturur rom atsam banka uygulamalri guvwnlik nasil olur yeni telefon almayi dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twrp ile alınan orjinal yazılımın backup'ını geri yükleme işlemi.
    *
  • Ben lineage os kullanıyorum, güvenip güvenmemek ve bankacılık uygulamalarını yüklemek size kalmış, bunu bilmek zor ama android 5 in senelerdir güvenlik güncellemesi almadığı da ortada. Ancak rom cidden fark yaratıyor telefonda.
  • lineage 16 var ben kullanıyorum memnumum, final sürümü yayınlandı xda dan bakıp ındırebılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pqrst

Ben lineage os kullanıyorum, güvenip güvenmemek ve bankacılık uygulamalarını yüklemek size kalmış, bunu bilmek zor ama android 5 in senelerdir güvenlik güncellemesi almadığı da ortada. Ancak rom cidden fark yaratıyor telefonda.
    Custom rom ile bankacılık uygulaması kullanıyor musunuz?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum , lineage os open-source oldugu ve surekli resmi guncelleme aldigi icin sorun olacagini düşünmüyorum.

• quote:

Kullanıyorum , lineage os open-source oldugu ve surekli resmi guncelleme aldigi icin sorun olacagini düşünmüyorum.
    Romu indirdiğiniz linki atar mısınız?

*linkte unofficial yaziyor ama daha sonradan official surum geldi konuda zaten o surumun linki var bilginiz olsun.

https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-lineageos-16-0-unofficial-d800-d801-t3837570/amp/

• quote:

*linkte unofficial yaziyor ama daha sonradan official surum geldi konuda zaten o surumun linki var bilginiz olsun.

https://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-lineageos-16-0-unofficial-d800-d801-t3837570/amp/
    Romu yüklemeyi deneyeyim hocam teşekkürler. Yapamazsam rahatsız ederim ama :)

Tabi seve seve yardimci olurum :)

• Tesekkurler hocam

• *G2'ye kurulumu basit bir rom. Google Edition 5.0.2

• pqrst P kullanıcısına yanıt
    Romu kurmak kolay mı hocam? Bazı cihazlar sikintili ve zorluk çıkartıyorlar. Sony ve samsung gibi ise kurmayı denerim birazdan

• Valla g2 nazarında daha önce sorun yaşamadım rom kurarken, daha önce Samsung wondera kuruyordum ondan bir farkı yok. Bu romda sadece rom dosyasını flashliyorsunuz bitiyor gapps vs. İcinde geliyor.

Bu rom xda forumda var mı hocam

Telefon üzerinden mi flashliyoruz programa gerek yok dimi? Suan romu indirdim 400mb kusur boyutunda ve ayrica gerekli olan programlar ile root ve flash twrb islemin yapacagim

• 
Sayfa: önceki 56415642564356445645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.