Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (4363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
479
Favori
3.854.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
92 oy
Sayfa: önceki 43614362436343644365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T-Dog

Çay olan resim cafe de yakın çekim Otomatik
    Diğer duvar resimleri ortalama 3 metre öteden ışıksız ortam da (sadece birkaç metre ötede elektrik direği var etkisi çok değil) flashlı ve iso ayarlıdır bir tanesi iso 800 öteki iso 400 olarak ayarlandı. Parlaklıkta bir kademe arttırıldı.

LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

Vallahi harika cekmissiniz hocam ben bir turlu bu kalitede resimler cekemedim karanlik ortamda birde sizin ayarlari deneyecegim..

Gecen gunde yazmistim ayrica, benim kulak hoparlorunden konusurken karsi tarafin sesinden cizirti geliyor bazen, yazilimla duzelirmi sizce bu sorun? Daha once okudugum kadari ile g2 nin kronik sorunlarindanmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: {sC}

Şu toplu mesajlardaki 20 kişi sınırının bir çözümü var mıdır arkadaşlar

g2 veya g3 tweakbox ile 100 e çıkar
  • Arkadaşlar daha önce hiç konuşulduğuna rastlamadım konuşulduysa da gözümden kaçmış kusura bakmayın bir sorum olacak.Malum günümüzde olmadık yerlerde virüs olabiliyor şimdiye kadar hiç telefonumda anti-virüs tarzı program kullanmadım sizce gerekli mi?Gerekliyse hangi programı önerirsiniz?

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

Şu güncellemeleri o kadar abartmayın. Geçen sene de kitkat kitkat dediniz. Bir şey sandık. Sonra gelince de jellybeane nasıl dönerim? konuları havada uçuştu. Lollipop'u da beğenmemiş gördüğüm kadarıyla kullananlar. Fazla büyütmeyin. Elinizdeki telefonun durumu belli. Güncelleme gelince Iphone 6'ya dönüşmeyecek telefonunuz.

Iphone 6 ya donusurse atarim bu telefonu cope zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yakamoz0618

Arkadaşlar bugün vatandan g2 yi aldım. Gerçekten içime en iyi sinen telefon oldu. 2000 tl ye kadar tlf arıyodum 32 gb lık G2 gönlümü fethetti. Yalnız akşam evde çektiğim fotolar neredeyse 3-5 mp lik gibi, beğenmedim fotosunu ayarla düzeliyormu bilemiyorum. Bilenlerin yardım edeceğini ümit ediyorum. Vatanda buna uygun kılf yoktu ancak balıkçıoğlu nda bulursunuz dediler şaşırdım biraz. Ankarada kaliteli kılıf ve cam filimlerini nerede bulabilirim önerileriniz varmı. Teşekkürler.

Biraz kaba oluyor telefon ama spigen oneririm.telefon tank gibi oluyor.ekranada kenarlardan bosluk birakmayan bi temperli cam takin hic bisey olmaz telefona.

Orijinalden alıntı: dogankasap

Arkadaşlar daha önce hiç konuşulduğuna rastlamadım konuşulduysa da gözümden kaçmış kusura bakmayın bir sorum olacak.Malum günümüzde olmadık yerlerde virüs olabiliyor şimdiye kadar hiç telefonumda anti-virüs tarzı program kullanmadım sizce gerekli mi?Gerekliyse hangi programı önerirsiniz?

sadece marketten ve de orijinal program kullanırsanız virüs derdiniz olmaz, google sürekli kontrol ediyor. ama crackli apk filan, heryerden indirdiğiniz dosyaları kurarsanız virüs te gelir herşey gelir. onun sorumluluğu size ait. kaç yıldır android kullanıyorum,(windows ta aynı şekilde), hiç virüs derdim olmadı.

• extreme257 E kullanıcısına yanıt
    Vestelin vergi olayı yüzünden yurtdışından getirilen yeni serilerin fiyatı 50-100 TL zamlı olarak satılabilir.

Orijinalden alıntı: Udyr.

quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

Şu güncellemeleri o kadar abartmayın. Geçen sene de kitkat kitkat dediniz. Bir şey sandık. Sonra gelince de jellybeane nasıl dönerim? konuları havada uçuştu. Lollipop'u da beğenmemiş gördüğüm kadarıyla kullananlar. Fazla büyütmeyin. Elinizdeki telefonun durumu belli. Güncelleme gelince Iphone 6'ya dönüşmeyecek telefonunuz.

Iphone 6 ya donusurse atarim bu telefonu cope zaten.

haklısın elmizdeki telefonun durumu belli iphone 6 eline su bile dökemez.
    apple camiasında alınmayacak cihazlar arasında 1 numara telefonları ( fiyatı malz kalite.. vıdıvıdı işte)
    android camiasında alınmayacak cihazlar arasında 1 numara tabletleri.
    apple ilk önce ios 7 ve ios 8 rezaletini halletsin.
    şahsi fikrim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Çay olan resim cafe de yakın çekim Otomatik
    Diğer duvar resimleri ortalama 3 metre öteden ışıksız ortam da (sadece birkaç metre ötede elektrik direği var etkisi çok değil) flashlı ve iso ayarlıdır bir tanesi iso 800 öteki iso 400 olarak ayarlandı. Parlaklıkta bir kademe arttırıldı.

LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU LG G2 ANA KONU

Vallahi harika cekmissiniz hocam ben bir turlu bu kalitede resimler cekemedim karanlik ortamda birde sizin ayarlari deneyecegim..

Gecen gunde yazmistim ayrica, benim kulak hoparlorunden konusurken karsi tarafin sesinden cizirti geliyor bazen, yazilimla duzelirmi sizce bu sorun? Daha once okudugum kadari ile g2 nin kronik sorunlarindanmis.

O sorun hakkında birşey diyemeyeceğim neden diyeceksiniz kimi arkadaşlarımla çok güzel konuşurken aynı arkadaşlarımla farklı ortam da düzgün konuşamıyorum bazen aynı ortamda kimisi ile iyi konuşurken öteki ile konuşamıyorum yarın 128 kbitlik vodafone sim deneyeceğim, yine sıkıntılar devam ederse garantiye yollarım telefonsuz kalsam bile çünkü aynı telefonu 32 kbitlik hem türkcell hem vodafone ile denedim.

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Ben de başka bir soru sorayım...

12 Aralık İzmir LG yetkili servise cihazımı teslim ediş tarihim. 6 Ocak salı günü 20 iş günü süresi dolacak ve hala parça bekleniyor görünüyor. Para iadesi alan var mı daha önce LG'den. İşi tüketici mahkemesine sürüyorlar mı yoksa sorunsuz para iadesi yapıyorlar mı ? Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Bu konu defalarca anlatıldı konu içinde arattırma yaparsanız bulacaksınız aradığınız cevapları

• İyi günler arkadaşlar, dünden beri telefonum çekmiyor. Turkcell kullanıyorum simi cikartip tekrar taktım temassızlık degil sorun ve düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
     LG G2 ANA KONU
    ram cl 36 7800 mhz
    asus z790 apex encore
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • İyi günler arkadaşlar, dünden beri telefonum çekmiyor. Turkcell kullanıyorum simi cikartip tekrar taktım temassızlık degil sorun ve düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
     LG G2 ANA KONU
    14900k all core 6,0 ghz
    ram cl 36 7800 mhz
    asus z790 apex encore
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • internet paylaşımı & ağlar kısmındaki mobil şebekelere giremiyorum kapalı orası sanki telefon uçuş modundaymış gibi.

bı TIM e gıtme sansınız varsa gıdın kartta bı sorun mu var deyın onlar kontrol eder
    asus rog 3080
    corsair rm850
  • başka bir sim deneme imkanım yok ancak yarın ilk iş bi time ugrayayim teşekkürler!

Orijinalden alıntı: Koreaatom

quote:

quote:

Ben de başka bir soru sorayım...

12 Aralık İzmir LG yetkili servise cihazımı teslim ediş tarihim. 6 Ocak salı günü 20 iş günü süresi dolacak ve hala parça bekleniyor görünüyor. Para iadesi alan var mı daha önce LG'den. İşi tüketici mahkemesine sürüyorlar mı yoksa sorunsuz para iadesi yapıyorlar mı ? Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Bu konu defalarca anlatıldı konu içinde arattırma yaparsanız bulacaksınız aradığınız cevapları

Gördüğüm kadarıyla ilginç yanıtlar var...

Değişim kararı alıp bir sürü telefonla 10.günde yeni cihazını bekleyen...

Değişim kararı alıp yeni cihaz alan....

Para iadesi isteyip tüketici hakem heyetinde 1-2-3 ay neyse, sabreden....

Salı günü zor bir gün olacak sanırım. Aslında 32 GB G3 verirlerse cihaz değişimini kabul edebilirim belki ama o da kaç güne gelecek ya da kabul edecekler mi belirsiz...

Para iadesi için uğraştıracaklar sanırım...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.