Şimdi Ara

LG'den Uzak Durun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar mümkünse Lg cep telefonlarından uzak durun..
    Yaşadıklarımı sikayetvar.com sitesinede yazmıştım oradan alıntı yapıyorum..

"LG G3 model telefonum ekranın kendi kendine kapanıp açılması sebebiyle İzmir Bornova Vatan Bilgisayar arcılığıyla İstanbul Perpa Teknik sevisine 23.05.2016 tarihinde teslim edildi. 20 iş günü dolmasına rağmen yeni telefonum halen gelmedi. 16.06.2016 tarihinde teknik servis değişim formunu Lg merkezinize göndermiş olmasına rağmen halen daha yeni telefon bana teslim edilmedi.

21.06.2016 tarihinde müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede bana ancak 1 hafta sonrasında yeni telefonun çıkışı yapılabileceği söylendi. Zaten 20 iş günün geçmiş 1 ay olmuş daha neyi bekliyorsunuz?

23.06.2016 tarihinde müşteri temsilcisiyle tekrar görüştüm ve stoklarda LG G3 modeli olmadığını söyledi. Ben buna inanmıyorum. Koskoca LG'nin stoklarında LG G3 veya LG G4 olmaması saçma ve hiç inandırıcı değil. Telefonum teknik servise teslim edileli 30 iş gününü geçti. Markanız dan soğutmayın. Lütfen daha fazla beni mağdur etmeyin."

Evet arkadaşlar bugün olmuş halen daha telefonum bana teslim edilmedi. Teknik servisi ve müşteri hizmetleri bu kadar berbat ve vasat olan bir firma daha görmedim. Aklı olan varsa bir daha Lg firmasında akıllı telefon almaz. Size tavsiyem sizde almayın.

6 gün önce gittim kendime 2799 Tl'ye Samsung Galaxy S7 aldım şimdilik çok memnum cihaz harika. Gelecek olan Lg G3 değişim cihazınıda satacağım. Herkese iyi Bayramlar..

Şu sorunlar olmasa LG telefonları harika, buna kimse itiraz etmez.
    Servise işiniz zamanız düşmüş tüm kullanıcıların telefonları patladı gerek bootloop gerek ghost screen, ortalama 45 günde teslim edildi telefonlar tabi burda sizi bağlayan birşey yok tamamen LG'nin stok problemi.

Ama bunları bile bile defalarca MH aramasaydınz keşke. 21 gün mü oldu doğru mahkemeye, seve seve verecekler paranızı. Siz zararda olacaksınız şimdi.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • _____________________________
    bish bash bosh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulkose

Evet arkadaşlar mümkünse Lg cep telefonlarından uzak durun..

"LG G3 model telefonum ekranın kendi kendine kapanıp açılması sebebiyle İzmir Bornova Vatan Bilgisayar arcılığıyla İstanbul Perpa Teknik sevisine 23.05.2016 tarihinde teslim edildi. 20 iş günü dolmasına rağmen yeni telefonum halen gelmedi. 16.06.2016 tarihinde teknik servis değişim formunu Lg merkezinize göndermiş olmasına rağmen halen daha yeni telefon bana teslim edilmedi.

21.06.2016 tarihinde müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede bana ancak 1 hafta sonrasında yeni telefonun çıkışı yapılabileceği söylendi. Zaten 20 iş günün geçmiş 1 ay olmuş daha neyi bekliyorsunuz?

23.06.2016 tarihinde müşteri temsilcisiyle tekrar görüştüm ve stoklarda LG G3 modeli olmadığını söyledi. Ben buna inanmıyorum. Koskoca LG'nin stoklarında LG G3 veya LG G4 olmaması saçma ve hiç inandırıcı değil. Telefonum teknik servise teslim edileli 30 iş gününü geçti. Markanız dan soğutmayın. Lütfen daha fazla beni mağdur etmeyin."

Evet arkadaşlar bugün olmuş halen daha telefonum bana teslim edilmedi. Teknik servisi ve müşteri hizmetleri bu kadar berbat ve vasat olan bir firma daha görmedim. Aklı olan varsa bir daha Lg firmasında akıllı telefon almaz. Size tavsiyem sizde almayın.

6 gün önce gittim kendime 2799 Tl'ye Samsung Galaxy S7 aldım şimdilik çok memnum cihaz harika. Gelecek olan Lg G3 değişim cihazınıda satacağım. Herkese iyi Bayramlar..

aynı sorunu ben de yaşıyorum. LG G3 ün anakartı yanmış. telefonumu 01.06.2016 da servise teslim ettim. 24. iş gününde ses çıkmayınca da servise gittim bana cihazın parça beklediğini söylediler. parça beklediğini ben de biliyorum dedim ne kadar zaman geçmiş bir kontrol edermisiniz dedim. Aaaaaa 20 iş gününü doldurmuş bugün sizin cihazı yenisiyle değiştirme talebinde bulunacağız dediler. yani ben gitmesem daha dünyadan haberleri yok. böyle sorumsuz bir servis görmedim ben. Bu arada Adana da yaşıyorum. Reşatbey de ki servise teslim etmiştim. Bugün 07.07.2016 ve hala en ufak bir ses yok servisten. bakalım şu bayram tatili bitsin neler olacak. tüketici heyetine de başvurdum zaten. başvurduğum dilekçeyi de LG servisine mail olarak attım. nasıl bir cvp gelecek onlardan çok merak ediyorum. Bu arada unutmadan istanbul LG servisini aradım yani merkezi bana söyledikleri cvp şu oldu. " beyefendi elimizde ne G3 ne G4 ne de G5 var. gelince size haber verilecektir biz de yurtdışından cihazların gelmesini bekliyoruz dediler. Al bir de burdan yak...

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

niye 400 lira fazla verdiniz

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7-B

Vatan bilgisayarın odeabank kredi kampanyasıyla aldım. Peşin param yoktu. Kargo beklemekde istemedim açıkçası. Aciliyeti vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 7 Temmuz 2016; 22:29:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: srknyr

quote:

Evet arkadaşlar mümkünse Lg cep telefonlarından uzak durun..

aynı sorunu ben de yaşıyorum. LG G3 ün anakartı yanmış. telefonumu 01.06.2016 da servise teslim ettim. 24. iş gününde ses çıkmayınca da servise gittim bana cihazın parça beklediğini söylediler. parça beklediğini ben de biliyorum dedim ne kadar zaman geçmiş bir kontrol edermisiniz dedim. Aaaaaa 20 iş gününü doldurmuş bugün sizin cihazı yenisiyle değiştirme talebinde bulunacağız dediler. yani ben gitmesem daha dünyadan haberleri yok. böyle sorumsuz bir servis görmedim ben. Bu arada Adana da yaşıyorum. Reşatbey de ki servise teslim etmiştim. Bugün 07.07.2016 ve hala en ufak bir ses yok servisten. bakalım şu bayram tatili bitsin neler olacak. tüketici heyetine de başvurdum zaten. başvurduğum dilekçeyi de LG servisine mail olarak attım. nasıl bir cvp gelecek onlardan çok merak ediyorum. Bu arada unutmadan istanbul LG servisini aradım yani merkezi bana söyledikleri cvp şu oldu. " beyefendi elimizde ne G3 ne G4 ne de G5 var. gelince size haber verilecektir biz de yurtdışından cihazların gelmesini bekliyoruz dediler. Al bir de burdan yak...

Ben sadece müşteri hizmetlerini aramakla yetinmedim. Lg'nin internet sitesinden e-mail attım. Twitter'dan yazdım. Twitter üzerinden dönüş yapıyorlar bu arada. Şikayetvar.com a yazdım. Ve bugün telefonum vatan bilgisayara geldi gittim aldım. Sıfır cihaz geldi. Telefoncul ara satacağım bakalım kaç TL verecekler..

• Arkadaşlar bugün telefonum vatan bilgisayara geldi sonunda. Sıfır kutusunda cihaz gönderdiler. Telefonculara satacağım. Sizce kaç TL verirler? 21 Eylül'e kadar garantisi var.

Daha Fazla Göster
  • bende şikayetvar a ben de yazdım ve bir kişinin tavsiyesiyle koredeki LG yetkililerine bile mail attım ingilizce olarak ama hiçbir geri dönüş olmadı. Bir tek Twitter ı denemedim onu da bu gece denerim artık... dile kolay ya 1 haziranda teslim ettim servise telefonumu...

Orijinalden alıntı: srknyr

bende şikayetvar a ben de yazdım ve bir kişinin tavsiyesiyle koredeki LG yetkililerine bile mail attım ingilizce olarak ama hiçbir geri dönüş olmadı. Bir tek Twitter ı denemedim onu da bu gece denerim artık... dile kolay ya 1 haziranda teslim ettim servise telefonumu...

İnşallah daha fazla beklemesin. Biran önce gelir cihazın umarım. LG'nin teknik servis ve satış sonrası hizmeti çok kötü. Böyle yaptıkça çok fazla müşteri kaybedenler..

Arkadaşlar bugün telefonum vatan bilgisayara geldi sonunda. Sıfır kutusunda cihaz gönderdiler. Telefonculara satacağım. Sizce kaç TL verirler? 21 Eylül'e kadar garantisi var.

telefoncu para vermez direk sahibindene verin ilanı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.