Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizlerin de laptobunda benzer sorunlar var mı bilmiyorm ama benm sistem derecelendirmem düştü :( 5.8 den 4.9a düştü recovery yaptıktan sonra oldu nasıl düzeltebilirim?

***LG A510*** KULLANICILARI
  • laptopu servise veriyorum arkadaşlar buda tecproya yazdığım sorun listesi bu sefer kesin değişecek gibi görünüyor değişmeden almam zaten

dvd rom bazen kilitleniyor açma düğmesine basıldığında açılmıyor.Açıldığında ise geri kapanmıyor.
    klavyedeki tuşlar basmıyor
    touchpad takılma yapıyor bazen çalışmıyor mause yi hiçbir şekilde kontrol edemiyorsunuz
    recovery yapıldığı halde takılmalar kilitlenmeler devam ediyor bazen durup dururken kilitlendiğinde hiçbir zaman reset atmadan düzeltemiyorsunuz
    mavi ekran hataları alıyorum.
    ekran kendi kendine kararıyor ve pc kitleniyor önceleri bu sorunlardan dolayı servise yolladığımda hiçbir şekilde sonuç alamadım aynı sorunlar devam ediyo cihazın kesinlikle değişimini istiyorum onarım istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mclks

arkadaşlar sizlerin de laptobunda benzer sorunlar var mı bilmiyorm ama benm sistem derecelendirmem düştü :( 5.8 den 4.9a düştü recovery yaptıktan sonra oldu nasıl düzeltebilirim?

Güncel ekran kartı driver'ını kur. LG Update programından update'leri yap. Daha sonra herhangi biryerden DirectX 11 indirip kur. Sonra tekrar derecelendirme yap düzelir.

Berkcan artık değiştirirler senin ismi görünce Şaka bir yana bence değişim ya da para iadesi alman gerekli artık bu saatten sonra. Şansına bozulmaya en müsait makine sana düşmüş Benimkinin maşallahı var hala. Nazar değmesin Battlefield 3 çıkacak aman

• lg a510 uae13t kullanıyorum. servise gönderdim 20 gün olacak nerdeyse hala göndermiyolar 3 kez aradım yapılıyo diyolar. neyse geldikten sonra 2 gb daha ram eklemeyi düşünüyorum ama laptop umdaki ram 2+2 mi yoksa sadece bi tane 4 gb mı bunu nerden anlarım ve hangi marka model önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

arkadaşlar sizlerin de laptobunda benzer sorunlar var mı bilmiyorm ama benm sistem derecelendirmem düştü :( 5.8 den 4.9a düştü recovery yaptıktan sonra oldu nasıl düzeltebilirim?

Güncel ekran kartı driver'ını kur. LG Update programından update'leri yap. Daha sonra herhangi biryerden DirectX 11 indirip kur. Sonra tekrar derecelendirme yap düzelir.

Berkcan artık değiştirirler senin ismi görünce Şaka bir yana bence değişim ya da para iadesi alman gerekli artık bu saatten sonra. Şansına bozulmaya en müsait makine sana düşmüş Benimkinin maşallahı var hala. Nazar değmesin Battlefield 3 çıkacak aman

değişim olmadan geri almam o makinayı zaten ya değişecek ya para iadesi dediğin gibi

• quote:

quote:

kardeşim dediklerini yaotım daha sonra ne olsa beğenirsin 4.9->4.8 oldu 6.5 -> 6.3 oldu dalga mı geçiyor bu derecelendirme benmle anlamadım gitti :S

• quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

lg a510 uae13t kullanıyorum. servise gönderdim 20 gün olacak nerdeyse hala göndermiyolar 3 kez aradım yapılıyo diyolar. neyse geldikten sonra 2 gb daha ram eklemeyi düşünüyorum ama laptop umdaki ram 2+2 mi yoksa sadece bi tane 4 gb mı bunu nerden anlarım ve hangi marka model önerirsiniz?

alt taraftaki MEMORY yazan kapağı açmanız lazım, korkmayın garantisi bozulmaz.

2 tane 2 gb diye hatırlıyorum.

eğer öyleyse birini çıkarıp 4 gb takmak zorunda kalırsınız.

kingston marka ram almanızı tavsiye edebilirim.

ancak şu da var ki, üzerindeki ram ile aynı marka olmasında yarar var...
  • quote:

lg a510 uae13t kullanıyorum. servise gönderdim 20 gün olacak nerdeyse hala göndermiyolar 3 kez aradım yapılıyo diyolar. neyse geldikten sonra 2 gb daha ram eklemeyi düşünüyorum ama laptop umdaki ram 2+2 mi yoksa sadece bi tane 4 gb mı bunu nerden anlarım ve hangi marka model önerirsiniz?

• ben 1000 lira verdim lg mi fakat sıfır ayarındaydı ortalkama 6-7 aylık masa üstünde harici klavyeyle kullanmıştım satma nedenim ihtiyaçtı yoksa satmazdım altına termaltake soğutucuda koymuştum cillop gibi olmuştu:)
  • arkadaşlar bende de konuda bahsedilen sorunlar çıkmaya başladı tuşların kilitlenmesi ve mavi ekran gibi. vatandan almıştım bilgisayarı oraya mı vereyim yoksa direk servisemi götüreyim. ankaradayım pekde bilmirum aslında
  • arkadaşlar a510 un wireless güncellemesi var mı? modemle aramda yaklaşık iki oda var ama sadece 3. seviyede çekiyo. aynı evde daha uzak olan arkadaşın odasında nerdeyse full çekiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

quote:

bilgi için tşk ederim :)

• up up
  • burada olu toprağı var resmen uplama bosuna :)
  • Buralar şendi çiçekliydi bi aralar
  • quote:

Buralar şendi çiçekliydi bi aralar

dostum senin desire s ne oldu alabildinmi birde imzandaki kulaklıktan memnunmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

quote:

Buralar şendi çiçekliydi bi aralar

dostum senin desire s ne oldu alabildinmi birde imzandaki kulaklıktan memnunmusun

Berkcan kardeşim S'i tutturduk da Desire olmadı. Nexus S aldım Avusturya'dan. Çok güzel telefonmuş valla . Kulaklık piyasadaki en ucuz kaliteli kulaklık. FPS seviyorsan ayak sesi kasarım diyorsan tam senlik. Tiz seslerde inanılmaz başarılı. Müzik dinlerken de doyurucu olarak bass veriyor ama tiz sesler gerçekten çok net. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 15 Ekim 2011; 13:19:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

burada olu toprağı var resmen uplama bosuna :)

Berkcan benzer problemler bende de var. Tecpro İstanbul'a götürüp kendi elimle verdim. Isınma ve klavyedeki problemleri dile getirdim, 19 iş günü ellerinde kaldı alet. Hiçbir şey yapılmadan bir sorunu yoktur diye geri verildi. Geri geldi daha beter oldu. Bir browserı 70 C'de çalıştırıyor. Netbook kulansam daha iyi. Maksimum oyun oynama sürem ilk açılışta 10 dk. sonra her açılışta 2-3 dk'da kapanıyor. LG'yi aramaktan müşteri hizmetleri bıktı. En son yeniden yollayın dediler. Okul var iş var bilgisayar lazım, bilgisayar verin dedim teknik servis süresi boyunca, bakacağız dediler.

Son test sonuçlarımı, LG International dahi yolladım. İlgileneceğiz maili geldi fakat, henüz onlardan çözüme yönelik bir cevap almış değilim. Bu kadar problemden sonra LG'nin ortak çalıştığı markalardan bile tiksinir oldum. 2 aydır beni sürüm sürüm süründürdüler. Bu sefer de bir çözüm sunmazlarsa tüketici hakları mahkemesine gidip dava açacağım.

• benımde 15 gün oldu durum olarak hala parça bekliyor yazıyor ben klavyede bazı tuslar basmadığından verdim parça bekliyor yazıdıgına göre yeni klavye takıcaklar ama kaç gün oldu bi parça gelmesi bu kadar zormu yaniiii valla sinir oldum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

benımde 15 gün oldu durum olarak hala parça bekliyor yazıyor ben klavyede bazı tuslar basmadığından verdim parça bekliyor yazıdıgına göre yeni klavye takıcaklar ama kaç gün oldu bi parça gelmesi bu kadar zormu yaniiii valla sinir oldum bende

Kaan klavye pinleri çok gevşek bir yapıda. Söküp tekrar takınca düzeliyor ama biraz zaman geçtikten sonra bazen basmama sorunu devam edebiliyor. Umarım sağlam olarak gelir bilgisayarın.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.