Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.106
Cevap
4
Favori
174.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar a510 anakartı arızalandı. Kıbrısta ısıl işlem uygulandı fakat düzelmedi. Daha önce anakart değiştiren yada bir şekilde tedarik eden var mı. Fiyatları hakkında bilgisi olan. Ya da sağlam anakart tamiri yapan bildiğiniz yer varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AydiN_8520

    Bataryası Satılıyor Kardesım 150 TL Civarın'da Sanırım Bende Kullanıyorum. 6 GB Ram'a Cıkardım Kapasıtesını.Klavye Sımdılık Normal Ama Dedıgım Gıbı Urunun Parcaları Satılıyor.
    Hocam bende ram takmak istiyorum hangi rami taktınız link paylaşabilir misiniz ?
  • Son mesaj 19 Kasım 2018'de atılmış ancak, malum ekonomik sebeplerden ötürü yeni bir leptop'a yanaşılmıyor. Elimde LG A510 i3 370m, gt425m modeli var. Daha önce termal macununu değiştirip fanını temizlemiştim. Isınma sorununa bir nebze de olsa çözüm bulabilmek için(Isınma sorunu hala daha devam ediyor). Ancak şuanda şarj olmuyor. Türlü şekillere kabloyu sokarak şarj edildiğini gösteren led ışığı yakabiliyorum. Bilgisayar sorunsuz bir şekilde çalışsa da, bu sorunu çözebilecek imkanım yok. Kocaeli ve çevresinde güvenilir ve bu leptopa ait parçalarının bulunduğu bir servis biliyor musunuz?

  • evrenggtr kullanıcısına yanıt

    Dostum yalnız değilsin.😉 Bende Kocaeli'deyim 10 yılı aşkındır bu emektarlayım. Çok nazını çekmişimdir. Şimdilerde kenarda duruyor arasıra multimedya işleri için kullanıyorum. Pili uzun zamandır bitik. Masraf etmeye değmez. Birçok yedek parçayı netten bulabilirsin. Kocaeli de boşuna arama. Olan da fahiş fiyat istiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bios update yapabilen var mı?

  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.