Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pc yi garantiye gönderdiğimde arka tarafın açılmaması için bir bant yapıştırmışlar ama bütün bölümlerin tam ortasında yani kesinlikle onu yırtmadan açarmıyorsunuz nasıl açmam lazım pc nin içini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydiN_8520

quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

bi soru sormuştum sonra ne sorduğumu unuttum bulamıyorum:)

Ben bu parmak izi okuyucusunu sadece bilgisayar açılışında kullanıyorum. Msn olsun facebook olsun buralarda da onu etkinleştirmek için ne yapmak gerekiyor?

Sorun Buydu Galiba :)

Parmak Okuyucusu Aktifken Facebookta Şifreni Girdiğin Zaman Entere Basmadan Önce Parmağını Okutuyorsun Sonra Entere Basıyorsun Tekrar Okutuyorsun..!!! Msn'de'de Aynı Şekilde. Zaten Şifreyi Girdiğiniz Zaman Parmak Okuyucusu Ekrana Çıkıyor.Yapmanız Gereken Parmak Okuyucu Programından FAST USER SWİTCHİNG AND QUİCKLAUNCH Seçeneğini Secmenız Gerekıyor.Ama Açılışta Bıraz PC'de Yavaslama Oluyor.Su An ıcın Benım Secılı Secenek QUİCKLAUNCH(Hızlı Seçeneğinde)

Evet çok teşekkürler:))

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

Arkadaşlar Pc yi garantiye gönderdiğimde arka tarafın açılmaması için bir bant yapıştırmışlar ama bütün bölümlerin tam ortasında yani kesinlikle onu yırtmadan açarmıyorsunuz nasıl açmam lazım pc nin içini?

Bandı Açarsan Büyük İhtimal Garanti Sona Erer.Pc'yi Hangi Servise Gönderdiysen Bir Sor Derim.Kendin Açma Ama Nasıl Bir Bant Onu Bilmek Lazım Garanti Etiketi gibimi Yoksa Servis Adına Yazılmış Bir Bantmı?
  • quote:

quote:

quote:

Ben bu parmak izi okuyucusunu sadece bilgisayar açılışında kullanıyorum. Msn olsun facebook olsun buralarda da onu etkinleştirmek için ne yapmak gerekiyor?

Parmak Okuyucusu Aktifken Facebookta Şifreni Girdiğin Zaman Entere Basmadan Önce Parmağını Okutuyorsun Sonra Entere Basıyorsun Tekrar Okutuyorsun..!!! Msn'de'de Aynı Şekilde. Zaten Şifreyi Girdiğiniz Zaman Parmak Okuyucusu Ekrana Çıkıyor.Yapmanız Gereken Parmak Okuyucu Programından FAST USER SWİTCHİNG AND QUİCKLAUNCH Seçeneğini Secmenız Gerekıyor.Ama Açılışta Bıraz PC'de Yavaslama Oluyor.Su An ıcın Benım Secılı Secenek QUİCKLAUNCH(Hızlı Seçeneğinde)

Rica Ederim Takıldıgın Yerde Ulasabılırsın.Bir'de İE Serisinde Çalışıyor Parmak Okuyucusu Başka Tarayıcılarda Çalışmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica Ederim Takıldıgın Yerde Ulasabılırsın.Bir'de İE Serisinde Çalışıyor Parmak Okuyucusu Başka Tarayıcılarda Çalışmıyor

İE serisi mi? Yani ??

Sanırım siz teknik servistesiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İE serisi mi? Yani ??

Sanırım siz teknik servistesiniz?

Teknik Servisteyim AMA Denizlideyim (Bilgisayar Konusunda Deneyimim Fazla Onun İçin Herkese Yardımcı Olmaya Çalışıyorum) Takıldıgınız Yerde Ulasabılırsınız...!!! Evet Google Chrome'de Çalışmıyor Mozillada Denemedim Ama Ondada Çalışmayabilir İE 7 8 9 Serisinde Çalışıyor 9'da Windows 7 de Kuruluyor..!!!

• arkdaşlar bi şey daha sormak istiyorum. Bilgisayarı servise yollarken (asırı ısınmadan dolayı) herhangi bi yedekleme yapmalı mıyım . dosyalarıma , programlarıma müdahale olur mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

Arkadaşlar Pc yi garantiye gönderdiğimde arka tarafın açılmaması için bir bant yapıştırmışlar ama bütün bölümlerin tam ortasında yani kesinlikle onu yırtmadan açarmıyorsunuz nasıl açmam lazım pc nin içini?

Bandı Açarsan Büyük İhtimal Garanti Sona Erer.Pc'yi Hangi Servise Gönderdiysen Bir Sor Derim.Kendin Açma Ama Nasıl Bir Bant Onu Bilmek Lazım Garanti Etiketi gibimi Yoksa Servis Adına Yazılmış Bir Bantmı?

ARKADASLAR O BANT GARANTİ BANDIDIDIR ACMAYIN ZATEN UZERNDE BELİRTMESİ GEREKİYOR BNDE R400 MODELİ VARDI ONCE ONDADA AYNISI VARDI YIRTMAYINIZ DİYODU SEVİSEDE NE SORCAN BN İÇİNİ ACACAM DİCEN O ZATEN GARANTI KAPSAMINA GİRMİYOR BNCE HİÇ UGRASMA DEGMEZ YIRTILIR FLAN BOSU BOSUNA CİHAZ GARANTİ DISI KALIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaan907

arkdaşlar bi şey daha sormak istiyorum. Bilgisayarı servise yollarken (asırı ısınmadan dolayı) herhangi bi yedekleme yapmalı mıyım . dosyalarıma , programlarıma müdahale olur mu ?

Dosya proğramlara bisey olmaz yedeklemene gerek yok ama cok onemli biseyse yedekle normalde sisteme herhangi bir müdahale yapılmıyor.Ayrıca arızasını belirten kğıda not düş onemli bilgilerim var die.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaan907

merhaba arkadaşlar lg a510 uae-13t var bende daha 7 ay dolmadı ben alalı bu bilgisayarı ama aylardır ısınma problemi canımı sıkıyor.

everest ultimate edition programını yükledim ısı
     ***LG A510*** KULLANICILARI

resimdeki gibi. aslında servise yollayacaktım ama bilg hep lazımdı bana vazgeçemedim.su sıralar verebilirim sizce vermelimiyim sorun var mıdır çözülebilir mi yoksa bi soğutucu mu almalıyım.almalıysam önerebileceğiniz uygun ama iyi bi soğutucu var mı?. bir de bilgisayarı pilsiz fişte kullanıyorum yanlış bi seçim mi ?
    Teşekkürler.

arkadaşlar pc yi hala veremedim tamire . malum ders seçimi falan var su aralar lazım :S

bi elektirk süpürgesiyle çektim anında fark etti :D bi sürü toz çıktı içinden . su anki ısı değerleri su sekilde .
     ***LG A510*** KULLANICILARI

sanırım artık pek sorun yok . ama genel bi temizlik için yine de göndereceğim en kısa zamnda.
    bi soğutucu da alırsam hiç dert tasa kalmaz herhal .

• uygun laptop soğutucu var mıdır piyasada yoksa adaptörle 12lik ve 8lik fanlarla kendimiz mi yapmamız gerekli?
    tüm sayfaları okudum ama link paylaşımı forum kuralları gereği olmamış, eğer varsa linki msj olarak atabilir misiniz?
  • merhaba arkadaşlar bende LG A510-UAE13T modelini almayı düşünüyorum 900 tl gibi bi fiyata sizce fiyat uygunmudur...( acil...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadeem

merhaba arkadaşlar bende LG A510-UAE13T modelini almayı düşünüyorum 900 tl gibi bi fiyata sizce fiyat uygunmudur...( acil...)

900 tl ye hemde 13t
    onda bı sorun vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

merhaba arkadaşlar bende LG A510-UAE13T modelini almayı düşünüyorum 900 tl gibi bi fiyata sizce fiyat uygunmudur...( acil...)

900 tl ye hemde 13t
    onda bı sorun vardır

kaçıncı el o acaba? bide o bilgisayarda bi sorun vardır.aşırı ısınma gibi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 20 Eylül 2011; 9:35:32 >
  • 2. el bilgisayar sorunu yok dedi satan arkadaş garantiside dewam ediyo cihazın ayrıca...
  • ne sorunu olacak pahalı bile satıyo cihazı kendi 12 tl cihazımı satmaya kalkıştım kaç defa 700 800 e anca dayanır
  • valla bi notebook bulamadım 1 haftadır buradada arkadaşlardan yardım istedim fakat pek bi sonuç alamadım hala arayış içindeyim... bütçemde çok fazla olmadığı için zorlanıyorum sanırım... neyse bulucaz elbet
  • quote:

2. el bilgisayar sorunu yok dedi satan arkadaş garantiside dewam ediyo cihazın ayrıca...

Veya satan arkadaş çok cömerttir:)

Mesela beni bugün aradılar 1200 tl talep ettim dizüstüm için..
  • kadem ben satıyorum hiç bi sorunu yok garantisi dvm etmekte istersen konusuruz ilgilenırsen pm atabilirsin
  • arkadaşlar bilgisayarımı 11 gün önce tecpro istanbul servisine gönderdim ne zama gelir gönderen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.