Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasım oncelikle yardım için tskr ederim f11 cıkmıyor bazen cıkıyor ondada recoverye girmeden hata veriyor birde bu recovery bolumu tam 10 gb mi bnimkinde lgrecovery diebi bolumvar orda 10 gblik blumden 1.7 gb bos bunun harıcınde birde recoveriy bolumu var bu bolumdede 1.5 gb den 1.18 bos yanı ikitane recovery bolumu var ayrı ayrı sanırım burda bir karısıklıkvar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

Sevgili berkcan_06, satın şu LG laptopunuzu da kurtulun öyleyse. Hep şikayet hep şikayet. Ben de 9 aydır UAE 13T kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım.

sata bilsem satıcam ama satılmıyor malesef tanıdık yok internetten satmaya çalışıyorum oda olmuyor bu arada bendeki sorunlar sende çıksaydı ya servisle kavga eder para iadesi yaptırmıştın yada şimdiye kadar çoktan satmıştın

Ne kadar istiyorsunuz? Biz müşteri bulalım bari...

1000tl istiyorum bulursanız ne mutlu bana

Bilgisayarınızı bu kadar kötüledikten sonra o fiyata zor satarsınız...

• Dipnot: LG A510 Serisinde HDD 5400 R Ama Memnun Değilim Diyenler 7200 R Taksınlar Rahat Etsinler. (110-150 TL Çok Değil Yani)-Ayrıca Recovery İle Felan Uğraşmayın Her Geçen Gün Yeni Yeni İşletim Sistemleri Çıkıyor Mecbur Format Atıcaksınız Yani Recovery Gereksiz Bir Bölüm 10 GB Boşuna Yer Kaplıyor Silin Bence Ama PC Konusunda Bilgisi Zayıf Olanlar Silmesin Bunuda Hatırlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AydiN_8520 -- 28 Ağustos 2011; 14:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydiN_8520

Dipnot: LG A510 Serisinde HDD 5400 R Ama Memnun Değilim Diyenler 7200 R Taksınlar Rahat Etsinler. (110-150 TL Çok Değil Yani)-Ayrıca Recovery İle Felan Uğraşmayın Her Geçen Gün Yeni Yeni İşletim Sistemleri Çıkıyor Mecbur Format Atıcaksınız Yani Recovery Gereksiz Bir Bölüm 10 GB Boşuna Yer Kaplıyor Silin Bence Ama PC Konusunda Bilgisi Zayıf Olanlar Silmesin Bunuda Hatırlatayım

Hdd'ten daha memnun olmayını ben görmedim ama
    Recovery bize hem zaman kazandırıyor hemde daha pratik, misal evden uzakta bir yerdesin o an sistemin çöktü acil format atmak zorundasın hemen pc'yi boot edip f11'den direkt sistemi tekrar yüklüyorsun ve işlerin yarıda kalmamış oluyor.
    Ama recovery'i sildin diyelim sistemi nasıl yükleyeceksin dvdleri sürekli yanındamı taşıyacaksın bu seferde???
    neye dayanarak recovery bölümünü silmemizi söylüyorsun anlamadım doğrusu
    İşletim sistemide öyle basit değildir bırak her geçen günü Yeni bir işletim sisteminin yazılması çıkması v.s yıllar alıyor.
    Lütfen bilmediğimiz anlamadığımız konularda insanları Yanlış Yönlendirmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

Dipnot: LG A510 Serisinde HDD 5400 R Ama Memnun Değilim Diyenler 7200 R Taksınlar Rahat Etsinler. (110-150 TL Çok Değil Yani)-Ayrıca Recovery İle Felan Uğraşmayın Her Geçen Gün Yeni Yeni İşletim Sistemleri Çıkıyor Mecbur Format Atıcaksınız Yani Recovery Gereksiz Bir Bölüm 10 GB Boşuna Yer Kaplıyor Silin Bence Ama PC Konusunda Bilgisi Zayıf Olanlar Silmesin Bunuda Hatırlatayım

Hdd'ten daha memnun olmayını ben görmedim ama
    Recovery bize hem zaman kazandırıyor hemde daha pratik, misal evden uzakta bir yerdesin o an sistemin çöktü acil format atmak zorundasın hemen pc'yi boot edip f11'den direkt sistemi tekrar yüklüyorsun ve işlerin yarıda kalmamış oluyor.
    Ama recovery'i sildin diyelim sistemi nasıl yükleyeceksin dvdleri sürekli yanındamı taşıyacaksın bu seferde???
    neye dayanarak recovery bölümünü silmemizi söylüyorsun anlamadım doğrusu
    İşletim sistemide öyle basit değildir bırak her geçen günü Yeni bir işletim sisteminin yazılması çıkması v.s yıllar alıyor.
    Lütfen bilmediğimiz anlamadığımız konularda insanları Yanlış Yönlendirmeyelim

+1

Recovery kadar kolaylık sağlayan bir olay daha yok. Antalya'ya geldim tatile bilgisayar açılmadı. CD'ler yanımda yok. Gidip bir yerlerden format CD'si de bulamayacağım. Basıyorum F11'e mis gibi atıyorum formatımı.

• Benim Bilgisayar Konusunda Şu Son 2 Yorum Yazan Arkadaslarımdan Fazla Bılgım Vardır Emın Ol :)
    1.Si İşletim Sistemi Hergun Farklı Dızaynlarda Cıkıyor Mesela Modıfıyelı 7Ler Wındows 8Ler Vs Gibi Benım Gıbı Bılgısayar Uzerıne Meslegınız Varsa Bunları Bılmenız Gereklı
    2.Si Artık 16 GB'lik USB Flash Dıskler Mevcut İçerisine USB'den Çalışan 7 Atıyorsun Veya Kendınız Yapmasını Bılıyorsanız Boot Edıp Icıne PC'nın Tum Drıverlerını Yukleyıp Sorunsuzca Kuruyorsunuz
    3.Sü Kimseye Yalnıs Bılgı Vs Vermıyorum Zaten Dıp Notta Belırttım Bılgısayar Konusunda Bılıgısı Olmayanlar Sılmesın Dedım Anlayan Anlamıstır Zaten.
    4.Sü İşletım Sıstemlerı Sadece Mıcrosoftun Sıtesınde Yayınlanan Degıldır.Sonucta Burdakı %80 Kişi Cracklı Yazılım Kullanıyordur.Mesela Windows7 Her Gun Bır Guncelleme Cıkarıyor Dusunun 20 Gun Format Atmadınız Ne Oluyor Guncellemeler Şişiyor Sonra Hepsını Update Yapıyorsunuz PC Doluyor.Ne Gerek Var? Kurarım Mesela Agustos Guncelleme Entegrelı 7 Rahat Ederım.Ugrasmam Ne Olur Benım 45 Dkmı Alır. Ben Kendım Icın Soyluyorum Önemseyen Arkadaslarımda Benım Uyguladıklarımı Uygulayabılırler.
    5.Si Bende Kac İşletim Sıstemı Var Dersen Bini Geçik Windows 7,XP,Ubuntu Vs DvD'Leri Mevcut Bılgısayar Konusuna Deger Veren Bır Insan Olarak Arsıvım Genıs Cok Sukur
    A) Sonucta Laptop'u Cantasıyla Tasıyorsunuz Degılmı? Evet
    B) Laptop Cantanızda Yeterınce Göz Var Degılmı? Evet
    C) İçerisine Bir Guncel Wındows 7 Ultımate DvD'si Koyarsınız Ve Drıver Program CD'Sı Yada Bılgısayarın Yazılım CD'lerını Koyarsınız Anlık Durumda Sıkılmadan Format Atarsınız Gunumuz Teknolojısınde Drıver Derdı Yok Bulamadım Derdıde Yok Boyle Derdı Olan Bana PM Atsın Her Turlu Yazılım Mevcut Sorunsuzca Ozelden Temın Ederım
    D)Recovery Sılın Dememdekı Kasıt Sonucta Recovery Tek Guncellemelık Yanı Fabrıka Cıkıslı Drıverlerı Fabrıka Cıkıslı Kalkıpta Bunları Guncelleyıp HDD'yı Şişirmektense Sıfır Kurulum Her Zaman PC Icın Saglıklıdır..!!! Saygılarımla Eksık Yalnıs Hata Varsa Noktasından Sonra Sız Koyun..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AydiN_8520 -- 28 Ağustos 2011; 23:25:17 >

• quote:

Benim Bilgisayar Konusunda Şu Son 2 Yorum Yazan Arkadaslarımdan Fazla Bılgım Vardır Emın Ol :)
    1.Si İşletim Sistemi Hergun Farklı Dızaynlarda Cıkıyor Mesela Modıfıyelı 7Ler Wındows 8Ler Vs Gibi Benım Gıbı Bılgısayar Uzerıne Meslegınız Varsa Bunları Bılmenız Gereklı
    2.Si Artık 16 GB'lik USB Flash Dıskler Mevcut İçerisine USB'den Çalışan 7 Atıyorsun Veya Kendınız Yapmasını Bılıyorsanız Boot Edıp Icıne PC'nın Tum Drıverlerını Yukleyıp Sorunsuzca Kuruyorsunuz
    3.Sü Kimseye Yalnıs Bılgı Vs Vermıyorum Zaten Dıp Notta Belırttım Bılgısayar Konusunda Bılıgısı Olmayanlar Sılmesın Dedım Anlayan Anlamıstır Zaten.
    4.Sü İşletım Sıstemlerı Sadece Mıcrosoftun Sıtesınde Yayınlanan Degıldır.Sonucta Burdakı %80 Kişi Cracklı Yazılım Kullanıyordur.Mesela Windows7 Her Gun Bır Guncelleme Cıkarıyor Dusunun 20 Gun Format Atmadınız Ne Oluyor Guncellemeler Şişiyor Sonra Hepsını Update Yapıyorsunuz PC Doluyor.Ne Gerek Var? Kurarım Mesela Agustos Guncelleme Entegrelı 7 Rahat Ederım.Ugrasmam Ne Olur Benım 45 Dkmı Alır. Ben Kendım Icın Soyluyorum Önemseyen Arkadaslarımda Benım Uyguladıklarımı Uygulayabılırler.
    5.Si Bende Kac İşletim Sıstemı Var Dersen Bini Geçik Windows 7,XP,Ubuntu Vs DvD'Leri Mevcut Bılgısayar Konusuna Deger Veren Bır Insan Olarak Arsıvım Genıs Cok Sukur
    C) İçerisine Bir Guncel Wındows 7 Ultımate DvD'si Koyarsınız Ve Drıver Program CD'Sı Yada Bılgısayarın Yazılım CD'lerını Koyarsınız Anlık Durumda Sıkılmadan Format Atarsınız Gunumuz Teknolojısınde Drıver Derdı Yok Bulamadım Derdıde Yok Boyle Derdı Olan Bana PM Atsın Her Turlu Yazılım Mevcut Sorunsuzca Ozelden Temın Ederım
    D)Recovery Sılın Dememdekı Kasıt Sonucta Recovery Tek Guncellemelık Yanı Fabrıka Cıkıslı Drıverlerı Fabrıka Cıkıslı Kalkıpta Bunları Guncelleyıp HDD'yı Şişirmektense Sıfır Kurulum Her Zaman PC Icın Saglıklıdır..!!! Saygılarımla Eksık Yalnıs Hata Varsa Noktasından Sonra Sız Koyun..!!!

Bastan sona haklisin guncellemeler programlar driver lar ayarlar hepsi fabrika cikisli ve bunlari guncellemek update etmek gercekten sifirdan kurulum yapmaktan daha sikici yukarida yorum yapan arkadas kendisi cok iyi anladigi icin ona gore tum yorum yapanlar hicbirsey bilmiyo ve zaten ne yazildiginida anlamiyo malesef hergun yeni bir isletim sistemi vs cikiyo demenlede beta cikan windowslardan vs bahsediyorsun galiba dedigin gibi yeni birsey cikinca vs zaten silinecek o 10 gb lik alan hic grk yok yani tabi bnm yorumum bu

• merhaba arkadaşlar lg a510 uae-13t var bende daha 7 ay dolmadı ben alalı bu bilgisayarı ama aylardır ısınma problemi canımı sıkıyor.

everest ultimate edition programını yükledim ısı
     ***LG A510*** KULLANICILARI

resimdeki gibi. aslında servise yollayacaktım ama bilg hep lazımdı bana vazgeçemedim.su sıralar verebilirim sizce vermelimiyim sorun var mıdır çözülebilir mi yoksa bi soğutucu mu almalıyım.almalıysam önerebileceğiniz uygun ama iyi bi soğutucu var mı?. bir de bilgisayarı pilsiz fişte kullanıyorum yanlış bi seçim mi ?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaan907

merhaba arkadaşlar lg a510 uae-13t var bende daha 7 ay dolmadı ben alalı bu bilgisayarı ama aylardır ısınma problemi canımı sıkıyor.

everest ultimate edition programını yükledim ısı
     ***LG A510*** KULLANICILARI

resimdeki gibi. aslında servise yollayacaktım ama bilg hep lazımdı bana vazgeçemedim.su sıralar verebilirim sizce vermelimiyim sorun var mıdır çözülebilir mi yoksa bi soğutucu mu almalıyım.almalıysam önerebileceğiniz uygun ama iyi bi soğutucu var mı?. bir de bilgisayarı pilsiz fişte kullanıyorum yanlış bi seçim mi ?
    Teşekkürler.

kardes gecmıs olsun yaa,,,
    ısılar eger bosta ıken boyle ıse gercekten cok fazla
    benım bosta ıken cok sukur 38 45 arası gezınıyo
    servıse versen ıyı olur dıye dusunuyorum
    yada en dogrusu satman,,,

• evet ağir bi uygulama açmadım nette geziniyorum sadece. bi kaç saattir açık pc. ama perfonmasından memnunum önceden kapandığı oldu çok ısınmaktan dolayı ama son zamanlarda yağmıyo(gerçi oyun oynamayı kestim). satmak istemem ya alıstım sevdim bilgisayarımı bi tek ısınması sorun yaratıyo. bi de sesi cızırtı yapıyo ona bi çözüm var mı onu da serviste belirteyim mi. madem ki öyle önerdin veririm servise artık.Vatan dan almıstım onlar ilgilenir sanırım.
  • Arkadasım vatan bilgisayar la flan ugrasma direkt istanbuldaki tecproya gonder Ankara dakine göderme sakın.Bu arada cızırtı nasıl bi cızırtı süreklimi yapıyo yoksa ses tükseltincemi driver güncellemeyi denedinmi.
  • tecpro nedir. benm bilgisayarın garantisi devam ediyo ama.

evt ses yükseltince oluyodu ama çok yükseltmiyorm zaten her zaman full den az kullanırım sesi ama son zamanlarda düşül ayarda film izlerken sarkı dinlerken de hoş olmayan sesler çıkıyo.güncelleme yapmadım bilgim de yok.

sey ben sanrım alt seviye kullanıcı oldm .s
  • quote:

Benim Bilgisayar Konusunda Şu Son 2 Yorum Yazan Arkadaslarımdan Fazla Bılgım Vardır Emın Ol :)

Bilgisayar konusunda benden daha fazla bilginiz olduğu kanısına nerden vardınız çok merak ediyorum ???
    Bir işletim sistemini modifiye edip lisanssız olarak illegal yollarla kullanmak satmak yada internet ortamında paylaşıma sunmak farkl,
    Bir firmanın sıfırdan kendisinin yazıp lisanslı olarak kullanıma sunması farklı bir olaydır.
    Ayrıca önceki mesajda öyle bir yazmışsınızki bilmeyen zannedecekki microsoft yada diğer şirketler hergün sistem yazıp nette yayınlıyor

Siz illegal yolu seçmişseniz herkes size ayak uydurmak zorunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 1 Eylül 2011; 8:36:52 >

• Bu Olayın İllegal Ya da Legalle Alakası Yok.Sana Bir Örnek Office 2007 Lisanslı CD Var Elimde Ama Ben Bunu Office 2010'da Kullanamıyorum Neden? Microsoftun Saçmalığı.Ha Çok Zenginim Microsoftu Beslerim Dersen ki Açıklamandanda Diyorsun Anlamına Geliyor O Zaman Bir Şey Diyemem.Bu Arada Bana Ayak Uydurun Demiyorum Ama Uydurun.Çünkü Her Geçen Gün Yeni Sürümler Yeni Güncellemeler Çıktıkca O Recovery'den Nefret Edeceksiniz 2.Alternatif Olarak Recovery Çok Önemli Diyorsanız 30 GB Eski HDD'Ler Var Alın Ghost İle Yedekleyın Bosuna HDD'de Yer Tutmasın Mesela XP Nesli Kapandı Bi Çok Yeni Güncellemeleri Kullanamıyorsun İE 9 Messenger Live Vs Zaten 2012 Ocak Ayında Windows 8 TR Sürümü Çıkıyor Şu An İNG Full Sürüm Mevcut Office 2015 Çıkıyor Bunların Hangisine Para Verip Alıcaksın,Ben Pc'mi Her Gün Güncel Tutarım O Konuda Titizim Tek Eski Sürüm Bulamassın Bilgisayarımda Ve Modifiye Edilmiş CD'Leri'de Denerim Bu Zevk Meselesi Classic Windows 7 Görünümünden Sıkılanlar Bunu Yapıyordur Genelde Seni Bilmem Şurda 1000 Yorum Varsa 990'ı İllegal Kullanıyordur ..!!! (Bilgisayar Konusunda Senden Üstün Oldugum Kanısına Yorumlarını Okuyarak Vardım Her Turlude Iddıalıyım).Tartışmak Gereksiz Ama Tartısılcaksa Tartısırız Forum Kurallarını Ihlal Etmeden Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AydiN_8520 -- 1 Eylül 2011; 9:33:45 >

• quote:

Bu Olayın İllegal Ya da Legalle Alakası Yok.Sana Bir Örnek Office 2007 Lisanslı CD Var Elimde Ama Ben Bunu Office 2010'da Kullanamıyorum Neden? Microsoftun Saçmalığı.Ha Çok Zenginim Microsoftu Beslerim Dersen ki Açıklamandanda Diyorsun Anlamına Geliyor O Zaman Bir Şey Diyemem.Bu Arada Bana Ayak Uydurun Demiyorum Ama Uydurun.Çünkü Her Geçen Gün Yeni Sürümler Yeni Güncellemeler Çıktıkca O Recovery'den Nefret Edeceksiniz 2.Alternatif Olarak Recovery Çok Önemli Diyorsanız 30 GB Eski HDD'Ler Var Alın Ghost İle Yedekleyın Bosuna HDD'de Yer Tutmasın Mesela XP Nesli Kapandı Bi Çok Yeni Güncellemeleri Kullanamıyorsun İE 9 Messenger Live Vs Zaten 2012 Ocak Ayında Windows 8 TR Sürümü Çıkıyor Şu An İNG Full Sürüm Mevcut Office 2015 Çıkıyor Bunların Hangisine Para Verip Alıcaksın,Ben Pc'mi Her Gün Güncel Tutarım O Konuda Titizim Tek Eski Sürüm Bulamassın Bilgisayarımda Ve Modifiye Edilmiş CD'Leri'de Denerim Bu Zevk Meselesi Classic Windows 7 Görünümünden Sıkılanlar Bunu Yapıyordur Genelde Seni Bilmem Şurda 1000 Yorum Varsa 990'ı İllegal Kullanıyordur ..!!! (Bilgisayar Konusunda Senden Üstün Oldugum Kanısına Yorumlarını Okuyarak Vardım Her Turlude Iddıalıyım).Tartışmak Gereksiz Ama Tartısılcaksa Tartısırız Forum Kurallarını Ihlal Etmeden Saygılar

Windows 8'in kullanılabilir sürümü 2012 Ocak'ta mı çıkacak

• Şu An İçin Öyle Görünüyor Ama İNG Sürümü Mevcut Microsoftun Resmi Sitesinde TR Dil Paketi'de Mevcuttu En Son İndirdiğimde
  • bi soru sormuştum sonra ne sorduğumu unuttum bulamıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

bi soru sormuştum sonra ne sorduğumu unuttum bulamıyorum:)

Ben bu parmak izi okuyucusunu sadece bilgisayar açılışında kullanıyorum. Msn olsun facebook olsun buralarda da onu etkinleştirmek için ne yapmak gerekiyor?

Sorun Buydu Galiba :)

Parmak Okuyucusu Aktifken Facebookta Şifreni Girdiğin Zaman Entere Basmadan Önce Parmağını Okutuyorsun Sonra Entere Basıyorsun Tekrar Okutuyorsun..!!! Msn'de'de Aynı Şekilde. Zaten Şifreyi Girdiğiniz Zaman Parmak Okuyucusu Ekrana Çıkıyor.Yapmanız Gereken Parmak Okuyucu Programından FAST USER SWİTCHİNG AND QUİCKLAUNCH Seçeneğini Secmenız Gerekıyor.Ama Açılışta Bıraz PC'de Yavaslama Oluyor.Su An ıcın Benım Secılı Secenek QUİCKLAUNCH(Hızlı Seçeneğinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AydiN_8520 -- 1 Eylül 2011; 16:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaan907

tecpro nedir. benm bilgisayarın garantisi devam ediyo ama.

evt ses yükseltince oluyodu ama çok yükseltmiyorm zaten her zaman full den az kullanırım sesi ama son zamanlarda düşül ayarda film izlerken sarkı dinlerken de hoş olmayan sesler çıkıyo.güncelleme yapmadım bilgim de yok.

sey ben sanrım alt seviye kullanıcı oldm .s

Arkadasım tecpro bilgi tek lg nin anlasmalı oldugu bir şirkettir tani garantili chazlara Tecpro bilgi teknolojileri bakıyor,yurtiçi kargoyla göndere bilirsin.sesiçin ise once bir sürücüleri güncelle ama ses yükselince oluyo diosun büyük ihtimal donanımsal problem olabilir.Isınma probleminin yanı sra belirtirsin hoparlor cızırtı yapıyor die kafanı karıstıran bse varsa burdan yada pm atabilirsin sevis konusunda biraz deneyimim oldu.

• Hoparlörden Cıkan Cızırtı Vs Boş İş Arkadaşlar.Bu Kucuk Seylere Takmayın Kafanızı.Malumunuz Sonucta Bır Laptoptan Bahsedıyoruz Ses Sıstemınden Bahsetmıyoruz? Sızın Bılgısayarda Dıkkat Edecegınız Husular Isınma Problemı Varmı?Varsa Bellı Bır Sıcaklıktan Sonra Kendısını Resetlıyormu?(Resetlemıyorsa Korkmayın),İşlemcı Hızı Nasıl Verımlı mi?Pc'de Yavaslama Oluyormu?(Parmak Okuyucusu Aktıfse Bu Yavaslama Mevcuttur Korkmayın),Tus Takımları Hepsı Calısıyormu?.Bunlara Dıkkat Edın.Gerısı Muhım Degıl..!!! (LG Sonucta Bır Dijital Görüntü Cihazları,Dijital Medya Ve Dünyanın Önde Gelen CDMA/GSM Ahizesi TV-Plazma Sektorunden Gelmektedır.Bu Malı Kotulemek Bıraz Sacma Olur)
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.