Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.105
Cevap
4
Favori
176.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallahta artık parça gelmiyorsa yeni lg laptop versinler ya beklemekten sıkıldım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 17 Ekim 2011; 14:07:22 >
  • up up
  • Bugün termal macun uyguladım ve fan temizliği yaptım arkadaşlar. Video çekecektim ama telefonun şarjı %1 di İsteyen olursa ayrıntılı yazarım basit zaten.
  • Bugün teknik servisten haber geldi laptopun hiçbir sorunu yok diye geri yolluyorlarmışgerekli testler yapılmış ve donanımsal hiçbir sorun çıkmamış
    Sanki ben yalan söylüyorum
    Galiba laptop geldiğinde satıp yerine 1000TL ye falan eşdeğer olmasada daha düşük kaliteli bir model alacağım
  • valla vereli 16 1-7 gün oldu servisten gelmedi hala 20 gün süresi var valla o günü geçerse yeni laptop vermek zorundalar en sonunda mail attım bakalım nolacak
  • arkadaşlar lg a 510 i3 model laptobum var, satmayı dusunuyorum. cıhazın hıcbır sorunu yoktur, sadece kasa kapağında çizik vardır o da otobus yolculugunda içerisinde anahtar kalmıs, sallantıdan cızmıs. sızce kaca satmalıyım. bır bucuk sene vatan garantısı var.
  • yeni bios geldimi arkadaşlar
  • laptop bf3 de tam bir hayal kırıklığı daha doğrusu gt425m low da 25 30fps yi anca görebiliyorsunuz fpscilere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

laptop bf3 de tam bir hayal kırıklığı daha doğrusu gt425m low da 25 30fps yi anca görebiliyorsunuz fpscilere duyurulur

Ben low da oynuyorum berkcan 30-40 fps görüyor haritaya göre. Akıcı oynuyorum, grafikler de güzel geliyor yeterli bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

yeni bios geldimi arkadaşlar

Henüz yok, gelmedi.Uzun zaman geçti halbuki..
  • ben biostan fanı kapıyorum artık cunku normal seviyede download yapıyım dedim sesden uyuyamıyorum çok rahatsız ediyor
  • recovery yi silmemiş bir arkadaş buraya lg smart recovery programını upload ede bilirmi 10gb lık bölüm duruyor ama boş olarak gözüküyor 1.5gb lık alan var bide yükleyen arkadaşa şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_06

laptop bf3 de tam bir hayal kırıklığı daha doğrusu gt425m low da 25 30fps yi anca görebiliyorsunuz fpscilere duyurulur

Ben low da oynuyorum berkcan 30-40 fps görüyor haritaya göre. Akıcı oynuyorum, grafikler de güzel geliyor yeterli bana :)

evet haritaya göre değişiyor atıyorum kapalı bi alanda 30 40 fps leri buluyor bende bazı sebeplerden dolayı o jetli sahneye kadar gelebildim ve save gitti yeniden başlıcam :( gerçekten çok güzel bir oyun ama çok iyi pc istiyo zaten low ve medium daki grafikler beni tatmin etmiyor ve bazı sahnelerde low da gene kasmalar yaşanıyor

• Bu arada termal macun 10 derece ısı düşüşü sağladı. Acayip şaşırdım.
  • macunu nasıl uygulayabiliriz yydn resimli anlatma şansın varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

Bu arada termal macun 10 derece ısı düşüşü sağladı. Acayip şaşırdım.

Bende şaşırdım, 10 derece gayet iyiymiş.

quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

macunu nasıl uygulayabiliriz yydn resimli anlatma şansın varmı acaba?

Videolu da olabilir ...

• olursa iyi olurr
  • İşlem bitmiş yeniden video lu anlatım yapmaz sanırım bu arada laptop yine servise gitti 7.falan bu galiba
  • arkadaşlar az önce bilgisayarıma ekran kartı güncellemesi yaptım. yapmadan önce battlefield 3 oyununu system requirements de test etmiştim ve bilgisayarımın çalıştıracağını gösteriyodu. şimdi yine test ettim güncellemeden sonra bu sefer kırmızı yanıyo. yarı yarıya düştü. sizce neden böyle oldu?
  • bu gün bilgisayarı açtığımda ekran siyah geldi. bilgisayar çalışıyodu. hatta ekran parlaklığını düşürünce siyah ekranda belli oluyodu. uyku moduna geçirdim ve tekrar açonca geldi. sorun ekran kartı güncellemesi mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.