Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu televizyona blu tv uygulaması yükleme şansımız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onunkaresi -- 24 Mart 2018; 17:57:18 >
  • konuyu tekrar hortlatacağım fakat yıllardır keyifle kullandığım 50inch 670s imi şu an bulunduğum şehire taşınmadan önce askılık ile duvarda kullanmıştım, şu an büfe üzerinde ayak ile kullanmak istiyorum fakat eski ayakları kayıp, internette araştırıyorum fakat bulamadım,

bu tvye uygun ayaklık elinde olup satmak isteyen veya şurdan bulabilirsin diyen var mı acaba ?
  • Tv yi duvara asma zamanı bizim içinde geldi. Malum çocukar büyüyor. Aklıma takılan bir sorun var.

Bağlantı noktaları özellikle power kablo girişi ve kablolu ağ bağlantı girişi tam tv nin arkasında Hdmi girişini yandaki girişleri kullanarak halletsem bile tv duvara asınca diğerleri sorun çıkartacakmış gibi geliyor. Bu konuda çözümü olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem82

Tv yi duvara asma zamanı bizim içinde geldi. Malum çocukar büyüyor. Aklıma takılan bir sorun var.

Bağlantı noktaları özellikle power kablo girişi ve kablolu ağ bağlantı girişi tam tv nin arkasında Hdmi girişini yandaki girişleri kullanarak halletsem bile tv duvara asınca diğerleri sorun çıkartacakmış gibi geliyor. Bu konuda çözümü olan var mı?
    hocam
    power kablosu sıkıntı olmuyor. ağ kablosu ve diğer kablolarıda duvara takmadan önce hallederseniz sıkıntı yaşamazsınız.
    birde alacağınız aparatın. duvarla ara mesafesinin biraz fazla olmasına dikkat edin. fazla olursa elinizi sokup herşeyi halledersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

hocam
    power kablosu sıkıntı olmuyor. ağ kablosu ve diğer kablolarıda duvara takmadan önce hallederseniz sıkıntı yaşamazsınız.
    birde alacağınız aparatın. duvarla ara mesafesinin biraz fazla olmasına dikkat edin. fazla olursa elinizi sokup herşeyi halledersiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam cevap için teşekkürler.

Benim Tv 50” bu aparatın ara mesafesi fazla olan önerebileceğin marka model aparat var mı?

Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: herdem82

Hocam cevap için teşekkürler.

Benim Tv 50” bu aparatın ara mesafesi fazla olan önerebileceğin marka model aparat var mı?

Tekrar teşekkürler

Alıntıları Göster
    hocam benim tv aparatı bir önceki tv yi alınca hediye gelmişti 60 inçe kadar taşıdığı için takmıştı servis direkt aynı aparata
    bu arada benim tv de 50 inç.
    duvara baya yakın bendeki aparat sıkıntı olabiliyor. alırken duvar mesafesinede dikkat edin diye uyarıda bulunmak istedim hocam.
    marka model malesef bilgim yok.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 👍🏻

• merhaba. ayak bulabildiniz mi? ben de arıyorum
  • arkadaşlar merhaba bu tv ye usb den kanal listesi atabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkoran

merhaba. ayak bulabildiniz mi? ben de arıyorum
    maalesef bulamadım
  • arkadaşlar merhaba; 2 gün önce tv ye digiturk play yükledim onunla mı ilgisi var bilmiyorum ama tv ne kablolu ne de kablosuz olarak internete bağlanıyor, resim ekledim . resimdeki hatayı veriyor . fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı . modem tv yi görüyor bağlantı ışığı yanıyor . yardımcı olun lütfen .
  • Bu televizyonda netflix kullanan var mı ?

Mesela internetten film açınca bir süre oynatıp daha sonra kapatıyor ya( sanırım belleği yetmiyordu) böyle sorunlar netflix uygulamasında da geçerli mi yoksa sorunsuz çalışıyor mu acaba

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Netflix uygulamasını sorunsuz kullanıyorum. Filmden atma vs yapmıyor.

• okimos kullanıcısına yanıt
    Bir uygulama ile ilgisi olacağını sanmıyorum.

Bi de modemi sifirlamayi deneyin. Cihaza ip vermiyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Bu televizyonda netflix kullanan var mı ?

Mesela internetten film açınca bir süre oynatıp daha sonra kapatıyor ya( sanırım belleği yetmiyordu) böyle sorunlar netflix uygulamasında da geçerli mi yoksa sorunsuz çalışıyor mu acaba
    Hangi uygulamayı açsam illaki donma yapıyor. hafızası bir gıdımlık zaten. siz netflixi telefona yükleyin.daha sonra miracast ile TV ekranına yansıtın öyle yapıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light.blue -- 1 Eylül 2018; 15:10:48 >
  • @isoomail sorunsuz kullandığını belirtmiş siz niye sorun çıkıyor acaba hocam? Mesela dediğiniz doğru internetten film açınca sıkıntı oluyor bir süre sonra atıyor ama mesela youtube uygulamasından bir film açtığım zaman atma yapmıyordu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

@isoomail sorunsuz kullandığını belirtmiş siz niye sorun çıkıyor acaba hocam? Mesela dediğiniz doğru internetten film açınca sıkıntı oluyor bir süre sonra atıyor ama mesela youtube uygulamasından bir film açtığım zaman atma yapmıyordu bende
    Youtube uygulamasında atmıyor ama donuyor. kablosuz net mi çekmiyor nedir anlamadım. digiturkplay uygulaması zaten kullanışsız.saçma sapan süs amaçlı smart TV yapmışlar.ben genelde samsung telefondan TV ye ekran yansıtma yapıp izlerim sorun olmuyor.
  • Evet kullanışsız smart özellikleri. Ben evdekilerle için basitçe film izleyecektir bişey arıyorum yani deneyeceğim başka çare yok. Olur yine atma gibi sorun yaparsa başka çare bakacağız.

Zaten 4 yıllık tv değişme vakti geliyor eldekini ne yapıcaz o sorun :)

• Bende tv yi aldığıma pişmanım. Benim en büyük şikayet yansıtma :)

YouTube bende izlerken hiç takılmıyor. İleriye alma, ya da video atlama yapınca takılıyor.

Adana çevresinden iseyen varsa bende satabilirim.

• masallah bendeki canavar gibi kendi uygulama menüsündeki programlardan calıstırdığım sürece hic bir sıkıntı yaşamadım.netflix youtube süper hatta ip tv kullanıyorum daha bir şikayetim olmadı.inetrnet bağlantınız vede modeminiz iyi ise bir sorun çıkaracağını sanmıyorum 60ph modeli var son derece memnunum.ip tv üzerenden izlediğim 3 d filmler bile süper
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.