< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeanSherlock -- 18 Aralık 2024; 22:26:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeanSherlock -- 18 Aralık 2024; 22:26:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende de aynı durum var tv yi açıyorum 20-25dk sonra görüntü gidiyor ses geliyor sadece bu zsus arızasımı ysus arızasımı. |
|
ysus buldum elinde 1 tane varmış ama benim arızanın kaynağını bilmiyorum. ben başka şehirdeyim satıcı alırsın ama iade almam ona göre diyor başka yerde de olabilir arızan diyor. EBR75455701 YSUS EAX64789501 60R5_YSUS LGE PDP 121029 REV2.1 LG 60PN6506 60PH670S PLAZMA TV İÇİN YSUS KARTI YSUS BOARD https://www.ledtvkarti.com/ebr75455701-ysus-eax64789501-60r5-ysus-lge-pdp-121029-rev2-1-lg-60pn6506-60ph670s-plazma-tv-icin-ysus-karti-ysus-board.html?tag=60ph670s |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 20 Aralık 2024; 21:42:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
çok şükür 60 inçlik olanı hala çalışıyor. sihirli kumanda bozuldu sadece . çin malı bi normal kumanda ile çözdüm. sadece arada tvyi açınca ekran kapanıyor gibi oluyor simsiyah ekran. kapat aç yapınca düzeliyor. umarım sorunsuz devam ederiz. |
|
TV oldukça sıcak çaşılıyor bu yüzden lehimlerin bu duruma gelmiş olmasına şaşırmamalı :) ben sebepsiz yere hortlatıyorum. Başlıklara şöyle bir bakayım dedim zamanında yazmışım bu başlığa. Benim 50" TV köyde hala çalışıyor. Maşallah diyelim tornavida görmedi kendisi :) |
|
Hocam merhaba ben bu arada TV yaptırdım. Şu şekilde oldu. Sorun ysus veya zsus kartı ile ilgili değilmiş. Önce bir başka kart değiştirdiler. Ama arıza düzelmedi. Hatta arızayı daha fazla yapmaya başladı. Sonra ekranı birleşik olan bir başka kart daha varmış panelin alt tarafında. Bu kartı bulduk ve bunu değiştirdik. Bu kart da normalde ekrana bağlı bağlı olarak satılıyormuş ikinci el parçacılarda. Bunu bir şekilde işte temin ettik. Şu an için TV’de bir problem bulunmuyor. Güncel durumda 7000 TL’ye maloldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |