Şimdi Ara

LG 47LG7000 LCD TV Kullanan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hem tv hemde pc de kullanmak için lcd tv bakiyorum
    40x3500 ve 40w4500 arasında kalmıştımki bugunde bu modeli gordum ekran boyutu özellik olarak ta bu ürünlere göre iyi gibi bu ürün hakkında internet üzerinde bir bilgi de bulamadım sizlerin görüşlerini almak istedim yorumlar için teşekürler şimdi

• Çok fala kullanan çıkacağını zannetmiyorum daha çok yeni bir televizyon.. Özelliklerini falanda mı bulamadın...
    İnternet de var aslında..
  • Bi ara fiyat ve özelliklerinin cazipliğinden ötürü 40LG7000 ile bende bilgiler edinmek istedim.Kimseden tık cıkmadı sanırım kullanan cok nadir henüz bu modeli.Sanıyorum 1 hafta önce medimarkt a gitmiştim.SONY 40W4000 le 40LG7000 yanyana ve HD yayın vardı.40W4000 de görüntü cok naturel ve akıcı iken, 40LG7000 100Hz olmasına rağmen,hızlı geçişlerde gölgelenmeler,kişilerin yüzlerine sanki fondöten sürülü gibi dogal olmayan görüntüleri mevcut olunca bu tv den uzaklaşıp SONY geri dönüşüm yaptım.Lakin siz yinede 47LG7000 nin yayın kalitesini görmenizi dilerim.40X3500&40W4500 daha cok tercih ediceginizi sanıyorum....Esenkalın
  • bir mağazaya gidip tv yi çalışırken izlemen en sağlıklısıdır. Önce görüntü kalitesine bakıp daha sonra özelliklerine bakman en doğrusu olur. Başkasının harika dediği bir tv nin görüntüsü senin hoşuna gitmeyebilir.
  • sony varken sony alınır
  • arkadaşlar yeni konu açmamak için buradan yazıyorum.

nisan ayı içinde LCD tv alacağım inşallah.

Sony 46W4500 modelinde karar kılmıştım. ama LG nin 47LG7000 modeli kafamı karıştırıyor.

özellik olarak LG nin biraz daha artıları var. ayrıca aşağıdaki sitede güzel puanlar almış. hatta Sony 46W4500 den iyi puanları var.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/08/31/LG-47LG7000-47in-LCD-TV/p4

geçen hafta iki tv yi digiturkün HD yayınlı National Geo. kanalı açıkken karşılaştırma olanağım oldu.

renkler bana LG de daha canlı geldi. ayarları ile oynamadım. belki standart ayarlardır.
    bir sahne çok dikkatimi çekti. kanat çırpan bir kuş ve üstünden damlacıklar halinde hızlı birşekilde akan bir su sahnesi vardı. iki Tv de 100 hz olmasına rağmen LG de görüntü daha başarılıydı. sanki hiç karelenme sorunu yokmuş gibiydi. Tv nin dibine kadar girdim. sonuçta bundan daha hareketli ve farklı renklerin bir arada olduğu bir sahneyi zor yakalardım. su malum renksiz ama akarken biraz köpüklü aktığı için bazen içinden beyaz renkler geçiyor. suyun arkasında yeşermiş bir kaya var ve beyaz köpükler bulunmadığı zaman suyun arkasından net bir şekilde görülebiliyor. aynı ortamda bir de kuş var. kanatları kahverengi ve arada sırada kaya ile su arasına giriyor. bu renk geçisinde de bir sorun yoktu. 2 mt kadar geriye gittim. görüntü çok net geldi.

ama W4500 de bunları söylemem biraz zor. 2-3 mt de çok farkedilmiyordu ama yakın mesafede karelenmeyi anlayabildim. aynı anda LG yide seyrederek acaba Sony de karelenmelerin bulunduğu anlarda LG de sorun var mı diye baktım ama sorun yoktu. (bu arada iki Tv ninde bağlantı şakli aynı Component)

mağazada Sd yayını test etme şansım olmadı.

aranızda LG7000 modelini daha detaylı incelemiş biri var mı?

tv almama az kaldı yardımcı olursanız sevinirim...

• Bende Sony ile LG arasında kaldım ama LG aldım. Yarın gelcek bakalım pişman olmam umarım aradaki fiyak farkı cok fazlaydı ve herkez birtek teknosada bir eleman dışında herkes LG dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.