Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrthnycn

Arkadaşlar televizyon kuruldu PlayStation'da ilk izlenimlerimden çok memnun kaldım. Sizler için hızlı hızlı birkaç poz çektim. Malesef pek iyi çıkmamış fotolar ama akşam daha özenle güzel fotolar eklerim.

LG 42LS5600 Aldım.

LG 42LS5600 Aldım.

LG 42LS5600 Aldım.

bu oynadığın oyun hangisi kardeş :))) bende bu hafta içi futbol oyunu deniycem bakalım.

• Arkadaslar 2hafta once kadar tasindik
    daha onceki evimiz de grundig markali siyah tuplu bir tv vardi benim ne tv merakim nede babamin fazla tv ile ilgelenmemesi sebebiyle lcd led tvlere gecemedik eski yer en ust kat oldugu ve etrafinda bina olmadigi icin butun kanallari cam gibi gosteriyordu uydu kullanmiyorduk

Simdi burdaki evde ise bazi kanallari gostersede eski performansi yok yani uydu almamiz sart babam uydu alalim diyor ama bende eski bir cihaza uydu alip ne yapalim dedim

Benim aklimda dsmartin 69 tl ye 8mbite kadar sinirsiz + maxi hd paketini alip hem uydu hem her ay 50 tl verdigim 1mbit internet isini cozup

Birde bu 42 veya 37 inc olan modeli almayi dusunuyorum sizce dsmart ve bu tv nasil olur tek kafami kurcalayan 2 yillik. Dsmart +net taahutu dsmart ta sd ve hd yayinlarda sorun olmuyorsa 2 yillik taahhute girmek istemiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winger37
    bu oynadığın oyun hangisi kardeş :))) bende bu hafta içi futbol oyunu deniycem bakalım.

Oyunu denedikten sonra haber verir misin acaba? Bu arada bugün mağazaya gittim incelemeye televizyonda oyun modu var.Ancak oradaki arkadaşla sohbetimde bana özellikleri bunun yarısı olan FullHd ve 100 Hz bile olmayan LCD Sony tv almamın daha doğru olacağını söyledi.Aslında dinlemezdim onu ama söylediği televizyon ellerinde bile yoktu gidip başka mağazadan(firma olarak) alabileceğim televizyonu önerdi bana o yüzden kafamı iyice karıştırdı Gerçi ileriye dönük için bu televizyonu önerdi
  • quote:

Oyunu denedikten sonra haber verir misin acaba? Bu arada bugün mağazaya gittim incelemeye televizyonda oyun modu var.Ancak oradaki arkadaşla sohbetimde bana özellikleri bunun yarısı olan FullHd ve 100 Hz bile olmayan LCD Sony tv almamın daha doğru olacağını söyledi.Aslında dinlemezdim onu ama söylediği televizyon ellerinde bile yoktu gidip başka mağazadan(firma olarak) alabileceğim televizyonu önerdi bana o yüzden kafamı iyice karıştırdı Gerçi ileriye dönük için bu televizyonu önerdi
  • Bende düşünüyordum ama SMART TV özelliği olmayan tv alınmaz diyorlar bende

PANASONIC TX-L42E5E http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900200332

buna karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 10 Temmuz 2012; 23:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

Bende düşünüyordum ama SMART TV özelliği olmayan tv alınmaz diyorlar bende

PANASONIC TX-L42E5E http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900200332

buna karar verdim.

sen alırken kaç paraydı bilmiyorum ama 1300e geliyo şuan ben 5600 ü 1140 a geldi 160 fazla verip 50 hz ve smart farkını almak bence ii ama ben lg istedim triple engine xd var die hayırlı olsun güle güle kullan

• Hayırlı olsunn
  • quote:

buna karar verdim.

Ayrı aparat almanız gerekli internete bağlanmak için haberiniz olsun.Smart özelliği de Samsung,Lg gibi modellerle kıyaslanmazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

buna karar verdim.

Ayrı aparat almanız gerekli internete bağlanmak için haberiniz olsun.Smart özelliği de Samsung,Lg gibi modellerle kıyaslanmazmış

kablo bağlar ayrı aparata gerek yok

• quote:

quote:

100 hz farkı tv izlerken çok farketmezde (zaten TR'de 50hz yayın veriliyor şuan) neden fullhd alma dediğini çözemedim. eğer siz ben scart ile bağlayacağım sd yayın kullanacağım falan dediyseniz belki o yüzden bu bahsettiğiniz tvyi önermiş olabilir. ben fullhd mini receiver ile hdmi bağlantıyla gayet güzel tv izleyebiliyorum. zaten yayın bantı dar kanallar dsmart digiturk vs'de de pek iyi değil.

• Oyunu denediniz mi acaba ? Yorumlarınız çok önemli bu hafta alcam
  • yeni yazılım deneyen olursa paylaşırsa sevinirim
  • Bugün vatandan 1400 e LG 42LS5600 aldım.
    Bunu internete bağlayı güncelleme yapmakmı ne gerekiyormuş bilgisi olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 11 Temmuz 2012; 22:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

yeni yazılım deneyen olursa paylaşırsa sevinirim

Yeni yazılım mı çıkmış ?
  • nasıl güncelleyeceğiz yazılımı ve ne gibi artıları oluyor ki??
  • quote:

Oyunu denediniz mi acaba ? Yorumlarınız çok önemli bu hafta alcam

oyunu deneyemedim çünkü saolsun ps3 amerikadan ithal çıktı. haliyle kablosu amerikan prizlerine uygun çıktı
    ya dönüştürücü alıcam yada değiştiricem denemem bir iki günü bulur.
  • dün indirdim yazılımı tarihi temmuz yeni sanırım 60-70 mb bişeydi ama denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

dün indirdim yazılımı tarihi temmuz yeni sanırım 60-70 mb bişeydi ama denemedim

Güncelleme neleri fix ediyor ?
    Nereden indirdiniz
  • Sebebini bilmiyorum ama bu başlığa bu tv hakkında attığım bilgilendirme mesajı silinmiş.

İzlenimlerimi tekrar yazıyorum.

1- Cihaz gerçek bir 100 hz. Buna emin olun.
    2- .vob , .dat , .flv gibi absürt uzantıları bile rahatlıkla çalıştırıyor. (avi,mp4,wmv,mkv,mov ları geçtim zaten)
    3- Kontrast oranı yeterli seviyede.
    4- 10.000 bitrate nin üstünde netliğe sahip 1080p filmleri bile rahatlıkla, akışkan bir şekilde oynatabiliyor.
    5- HD olmayan (SD, yani Analog) yayınlarda , 107 ekran olduğu için bozulma çok olur diye düşünüyordum, ama SD yayınlarda da çok başarılı.
    6- Cihaza oyun konsolu bağlamadım, bu konuda bir şey diyemem.
    7- Cihaz 2012 üretimi olduğu için, daha bilmediğimiz birçok yeni teknolojileri de barındırıyor.

1400 tl civarı fiyalar kesinlikle alınabilir.
  • Arkadaşlar bu tv yi kliksadan maximum kartla alıpta 100 tl katına yüklene varmı. Varsa aldıktan kaç gün sonra karta hediye puan yüklendi acil cevap yazabilirmisin şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.