Şimdi Ara

LG 42LM620s mi 42LM660s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
9.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

620s şu an İB'de 1.842 TL. Teknosa ve Vatan'da kampanyalarla 1900 TL'ye satıldığı oluyor.

660s ise İB'de 2.230 TL. Teknosa ve Bimeks'de 2400 TL.

Farkları:
    660s'te Ledplus var 620s'te yok.
    660s'te sihirli kumanda kutuda geliyor, 620s'te parayla alabiliyorsun.
    660s'te Micro Pixel Control (Local Dimming) var, 620s'te yok.
    660s'te Kontrast Ayarlayıcı var, 620s'te yok.
    660s'te wifi dahili, 620s'te aparat satın almak lazım.

Bunlar dışında tamamen aynılar (tasarım hariç).

Benim için wi-fi önemli değil, kabloyla bağlıyorum. Kablosuz fare ve klavye seti sihirli kumandanın işini görebilir. Ancak Ledplus, local dimming, kontrast ayarlayıcı gibi özelliklerin gerçekten önemli olup olmadığını bilmiyorum. Bu özellikler için 300 TL fark ödemeye değer mi?

İsteyenler için LG'nin sitesindeki karşılaştırma sayfası:
    http://www.lge.com/tr/common/compare/products-compare-result.jsp?modelLists=42LM620S,42LM660S&localeCode=tr&CatID=8212

• Fikir verecek yok mu? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 620esin görüntüsü çok kötü. 2-3 gündür ps3 oynuyorum bu kadar kötü bir tv görmedim :) 660s ise çok güzel görüntü veriyor.

42lm660s Teknosalarda 2300 lira oluyor, kampanya dönemlerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToMeL

620esin görüntüsü çok kötü. 2-3 gündür ps3 oynuyorum bu kadar kötü bir tv görmedim :) 660s ise çok güzel görüntü veriyor.

42lm660s Teknosalarda 2300 lira oluyor, kampanya dönemlerinde.

Siz 660s mi aldınız 620s mi?
  • Üst model alt modelden herzaman daha iyidir. Ki aralarinda 200 tl gibi bir fark olyunca da alt modeli tercih etmek hata olur bence
  • Ben 3 hafta önce 42lm615s almıştım. Keşke biraz daha bekleyip 660s alsaydım diyorum
    Tv nin görüntüsü falan güzelde smart özelliği yok. Olsada pek kullanmam ama ne bilim insanın morali biraz bozuluyor. Yapcak bişe yok artık kullancaz
  • Teknosada çalışıyorum :) Yarına indirim olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teknosada çalışıyorum :) Yarına indirim olacak.

:) Peki yarın ne kadar olacağını biliyor musunuz?
  • Henüz işe gitmedim, yarınki fiyatları görmedim ama büyük bir ihtimal 2399 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkt

Üst model alt modelden herzaman daha iyidir. Ki aralarinda 200 tl gibi bir fark olyunca da alt modeli tercih etmek hata olur bence

Aslında 400 TL'lik bir fark var. O saydığım özellikler sadece laf kalabalığı ise, ki ne kadar işe yaradıklarını hiç bilmiyorum, o 400 TL'ye bir ses sitemi vs. alınabilir gibi geliyor. Ama gerçekten görüntüde fark ettiriyorlarsa o farka acımam açıkçası.
  • quote:

Henüz işe gitmedim, yarınki fiyatları görmedim ama büyük bir ihtimal 2399 olur.

Mağazadan mağazaya fark ediyor sanırım. Şu an zaten 2399 diye biliyorum. Umarım bunun altına düşer. Fiyatı öğrenince haberdar ederseniz sevinirim.
  • quote:

Henüz işe gitmedim, yarınki fiyatları görmedim ama büyük bir ihtimal 2399 olur.

zaten o fiyat şu an itibari ile. ben yarınki indirime koşacağım, öğrenip bi yerden, yazamaz mısın 660s yarınki indirimde ne kadar olacak. hayra geçerdi valla.
  • Bugün mağaza çok yoğundu o yüzden foruma girip mesajlara bakamadım. Fiyatlarada bakamadım, tv reyonunu ben düzenlemedim. Ama benden size tavsiye, teknosadan fiyat aldıktan sonra o fiyatla LG bayisine gidin, fiyatı biraz daha düşürtün. Bi 50-100 lira düşerler genelde. Sıkı pazarlık yapın bayide.
  • 1899 tl teknosa da alacaksanız alın derım. Ama bana kalırsa almam goruntu kalıtesınden memnun degıl bırcok kısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sabata

1899 tl teknosa da alacaksanız alın derım. Ama bana kalırsa almam goruntu kalıtesınden memnun degıl bırcok kısı.

az önce teknosadaydım. 660s alma niyetindeyim ben. 620s de vardı. 620s nin görüntü (orada verilen video hd) kötüydü, kumanda ile bir baktırdım 3d si açıkmış. onu kapatınca bozukluk düzeldi görüntüdeki. (çizgilere netlik geldi)

660snin görüntü de yanındaki sonyden hatta altındaki lw versiyon lgden de kötüydü. ona da kumanda müdahale ettirdim ama 3d açık falan değildi, trumotion da açıktı. sinema oyun vb. görüntü modlarını gözümün önünde açtı, görüntü hala altındaki lw kadar iyi değildi. 660s böyle kötü gösteriyorsa ben hangi tvyi alacağım.

660s yi iyi diyenler neye göre diyor anlayamadım?

• Yayınların hemen hemen hepsı Sd oldugu ıcın kalıtelı bır tv almayı 2-3 sene erteledım. Tv ıcın ayırdıgım paraya da kafam estıkce 3-5 lıra daha atıyorum. Ne zamankı kafama gonlume yatan bır tv olur o zaman alırım. Tv ıcın damlaya damlaya bırıken para suan ıtıbarıyle 2.700 tl.

• wifi modem harici alsan =100 tl
    kumanda desen = 50 tl
    tasarımada ver =150tl
    diğer özellikler gelsin beleşe =660s
    bence değer verdiğin paraya artı bide 620den fazla format destekliyor cabası.
    al sana aradaki 300tl fark bu ediyor.
  • Tabiikide 460 s lgnin sitesine gir ikisini karşılaştır aradaki uçurumu sen de göreceksin

Ayrıca teknosaya kitlenme ben manisada yaşıyorum ama allah izin verirse haftaya izmir'e media markta gidicem aynı zamanda vatan pcye .. Hangisi ucuzsa oradan alacağım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuthem

wifi modem harici alsan =100 tl
    kumanda desen = 50 tl
    tasarımada ver =150tl
    diğer özellikler gelsin beleşe =660s
    bence değer verdiğin paraya artı bide 620den fazla format destekliyor cabası.
    al sana aradaki 300tl fark bu ediyor.
    150 TL eden farklı tasarım ne? Aynı değil mi TV'ler tasarım olarak?

Edit: Cinema Screen olayı varmış fark olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 23 Haziran 2012; 20:52:34 >
  • Bu sabah Darty'den 2200 TL'ye 4 taksite 42LM660S aldım. Pazartesi getirecekler kısmetse. Umarım pişman olmam.

Işık sızması vb. bir sorun olmazsa pişman olacağımı sanmıyorum. Daha önce iade ettiğim LW5590 için de benzer kötü yorumlar vardı. Ama bence görünü anlamında hiç bir sorun yoktu.

Geçen hafta teknosa'da lm660s ile samsung'un çift çekirdekli modelini kıyasladım. Bunun için çok düşük çözünürlüklü bir video kullandım. İkisinde de çamur gibiydi ama çok az da olsa LG daha iyi gibiydi. Bunları gördükten sonra yapılan kötü yorumları anlayamıyorum. Herkese tavsiyem, gidin kendi gözünüzle görün öyle alın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.