Şimdi Ara

LG 42LM620s mi 42LM660s mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
9.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: nuthem

wifi modem harici alsan =100 tl
    kumanda desen = 50 tl
    tasarımada ver =150tl
    diğer özellikler gelsin beleşe =660s
    bence değer verdiğin paraya artı bide 620den fazla format destekliyor cabası.
    al sana aradaki 300tl fark bu ediyor.
    150 TL eden farklı tasarım ne? Aynı değil mi TV'ler tasarım olarak?

Edit: Cinema Screen olayı varmış fark olarak.

620s ,nin ayağı farklı birde çerçevesi var.
    660s,in ise orjinal bir ayak tasarımı ve çerçevesiz bir ekranı var.sıfır çerçeve.
    diğer özellikler ve sihirli kumanda ve wifi cabası 300 fark vermeye değmezmi?

• quote:

quote:

quote:

wifi modem harici alsan =100 tl
    kumanda desen = 50 tl
    tasarımada ver =150tl
    diğer özellikler gelsin beleşe =660s
    bence değer verdiğin paraya artı bide 620den fazla format destekliyor cabası.
    al sana aradaki 300tl fark bu ediyor.
    150 TL eden farklı tasarım ne? Aynı değil mi TV'ler tasarım olarak?

Edit: Cinema Screen olayı varmış fark olarak.

620s ,nin ayağı farklı birde çerçevesi var.
    660s,in ise orjinal bir ayak tasarımı ve çerçevesiz bir ekranı var.sıfır çerçeve.
    diğer özellikler ve sihirli kumanda ve wifi cabası 300 fark vermeye değmezmi?

Aslında 660sinde kenarında çok az bir çerçeve var ama 2-3 metre uzaktan belli olmuyor

• 660S fiyat olarak fazla geliyor bana. 615s ile 620s arasında kalmış durumdayım. Smart TV olmasa da olur ancak DTS şart.
  • quote:

660S fiyat olarak fazla geliyor bana. 615s ile 620s arasında kalmış durumdayım. Smart TV olmasa da olur ancak DTS şart.

valla ne diyeyim zevk ve para senin .
    ama 300 tl bir fark varsa ver gitsin bence daha sonra pişman olmaktansa şimdiden önlemini alırsın.
    ki evde güzel duruyor 660s diğer pianoblack çerçeveliler gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyala
    Aslında 660sinde kenarında çok az bir çerçeve var ama 2-3 metre uzaktan belli olmuyor

evet azcık 5-7 mm kadar bir kenar çizgisi var ama çerçeve değilpanelin bitiş noktası orası. ama güzel duruyor.
  • quote:

quote:

660S fiyat olarak fazla geliyor bana. 615s ile 620s arasında kalmış durumdayım. Smart TV olmasa da olur ancak DTS şart.

ama 300 tl bir fark varsa ver gitsin bence daha sonra pişman olmaktansa şimdiden önlemini alırsın.

Tabi yerinde görmek gerek daha net konuşmak için 660s modelini. Belki özelliğiyle değil alımıyla cezbedicek
  • quote:

quote:

quote:

Tabi yerinde görmek gerek daha net konuşmak için 660s modelini. Belki özelliğiyle değil alımıyla cezbedicek

ilk görüşte aşk bunun adı.
    660S ile çok geç kalmadan bir an önce tanışmanı tavsiye ederim.
    özellikleri şu an diğer markalarda yok. en azından hepsi bir arada aynı panelde yok.

• (telefondan yaziyorum yazim.hatqsi olabilir k.b) yakında televizyon larda hic çerçeve olmayacak çok yakında hatta seneye diyebilirim :-D Daha önde galaxy s 2 ye aşık oldum ve şuan elime kullanıyorum döndü de lm660s e aşık oldum inşallah onuda elime alacağım :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler lm660s aldım ama dahılı uydu alıcısı ile kanal taratıyorum cok az kanal buluyo ne kanal d ne show tv ne atv anlayamadım yardımcın olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

beyler lm660s aldım ama dahılı uydu alıcısı ile kanal taratıyorum cok az kanal buluyo ne kanal d ne show tv ne atv anlayamadım yardımcın olur musunuz?

lnb(disec) seçeneğini A veya B gibi değiştirip tekrar deneyin .
    türksatta 280 kanala yakın kanal çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuthem -- 24 Haziran 2012; 18:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkccecci

quote:

Orijinalden alıntı: The Sabata

1899 tl teknosa da alacaksanız alın derım. Ama bana kalırsa almam goruntu kalıtesınden memnun degıl bırcok kısı.

az önce teknosadaydım. 660s alma niyetindeyim ben. 620s de vardı. 620s nin görüntü (orada verilen video hd) kötüydü, kumanda ile bir baktırdım 3d si açıkmış. onu kapatınca bozukluk düzeldi görüntüdeki. (çizgilere netlik geldi)

660snin görüntü de yanındaki sonyden hatta altındaki lw versiyon lgden de kötüydü. ona da kumanda müdahale ettirdim ama 3d açık falan değildi, trumotion da açıktı. sinema oyun vb. görüntü modlarını gözümün önünde açtı, görüntü hala altındaki lw kadar iyi değildi. 660s böyle kötü gösteriyorsa ben hangi tvyi alacağım.

660s yi iyi diyenler neye göre diyor anlayamadım?

bir bilen yok mu?

• quote:

quote:

quote:

1899 tl teknosa da alacaksanız alın derım. Ama bana kalırsa almam goruntu kalıtesınden memnun degıl bırcok kısı.

az önce teknosadaydım. 660s alma niyetindeyim ben. 620s de vardı. 620s nin görüntü (orada verilen video hd) kötüydü, kumanda ile bir baktırdım 3d si açıkmış. onu kapatınca bozukluk düzeldi görüntüdeki. (çizgilere netlik geldi)

660snin görüntü de yanındaki sonyden hatta altındaki lw versiyon lgden de kötüydü. ona da kumanda müdahale ettirdim ama 3d açık falan değildi, trumotion da açıktı. sinema oyun vb. görüntü modlarını gözümün önünde açtı, görüntü hala altındaki lw kadar iyi değildi. 660s böyle kötü gösteriyorsa ben hangi tvyi alacağım.

bir bilen yok mu?

canlı gözle görüp kumanda ile ayar yapmadan kimse sana iyi yada kötü diyemez şu an 660 seyrediyorum(ahaber hd )görüntü çok güzel diyebilirim.ki birçok sd kanal bile güzel.birçok kişi ledlerin sd performansını beğenmezken 660s de harika.bu iyilik ve kötülük görüntünün hd olup olmaması ile alakalı bağlantılar ile alakalı,bazı ayarlar ile alakalı vb vb. mesela gürültü kirliliği diye bir sekme var resim ayarlarında true motionun üst sıralarında bunun kapalı olması bile birçok görüntünün düzelmesine yolaçıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir bilen yok mu?

canlı gözle görüp kumanda ile ayar yapmadan kimse sana iyi yada kötü diyemez şu an 660 seyrediyorum(ahaber hd )görüntü çok güzel diyebilirim.ki birçok sd kanal bile güzel.birçok kişi ledlerin sd performansını beğenmezken 660s de harika.bu iyilik ve kötülük görüntünün hd olup olmaması ile alakalı bağlantılar ile alakalı,bazı ayarlar ile alakalı vb vb. mesela gürültü kirliliği diye bir sekme var resim ayarlarında true motionun üst sıralarında bunun kapalı olması bile birçok görüntünün düzelmesine yolaçıyor.

eyvallah nuthem. sd yayın sırasında hd ve hd olmayandan bir kaç resim koyarsan mükemmel olur. koyar mısın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir bilen yok mu?

eyvallah nuthem. sd yayın sırasında hd ve hd olmayandan bir kaç resim koyarsan mükemmel olur. koyar mısın?

ana konuya girersen orada birçok resimli inceleme var.bende şu an fotoğraf makinesi mevcut değil .oyüzdendirki resim ekleyemiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54540468/tm.htm

• uzun süreli araştırmalarımdan ve kendi gözlerimle izlemlerimden sonra, bugün Teknosadan lg 42lm660s aldım, 2499 tl,
    yanında lg hb1100re ev sistemi 999 tl yarın gelecek inşallah pişman olmayacağım deneyimlerimi aktarırım..
  • 3 hafta önce lg nin kendi mağazasından 42 lm 660s modelini 2399 tl ye aldım ve kredi kartına vade farkı olmadan 12 taksit yaptılar.Bence teknosa,vatan ve bimeks gibi mağazalara takılmayın.Yalnız şöyle bir sorun yaşadım;televizyonda dahili uydu alıcısı mevcut ama yetkili servis televizyonu kurdu kanal taratmaya başladı ve herhangi bir kanal bulamadı.Bu modelde bu sorun 2 kişide daha yaşandığını bana söylediler.Ama servis konusunda herhangi bir takıntınız olmasın benim tv ye hemen değişim onayını verdiler.Ama aldığım yerde aynı tv den olmadığı için değişim henüz gerçekleşmedi.Bu hafta tv gezmez ise bir üst modeli 670s ile değiştirebileceklerini söylediler.Başka bir uydu cihazı ile kullanıyorum ona rağmen gerçekten mükemmel bir görüntüye sahip.

bende 620s alacaktım ama iyiki almamışım.Sihirli kumanda dahili wifi olayı süper.
  • Bende media marktaki adama sordum sadece demo izleniyormuş .. Sd yayını izlmek mümkün değilmiş. ..
  • Tavsiyem sd yayınların görüntü kalitesine takılmamanız... çünkü sd yayınların hiçbirinde bir standart yok.... örneğin bir TV kanalı yayınını 720x480 pikselde veriyorken bir diğeri 352x288 pikselde veriyor.. hala vcd çözünürlüğünde yayın yapan kannalr var.. eğerki elinizdeki alıcı kanalların çözünürlüğünü ve bitrate oranını göstermiyorsa kalite olayına fazla takılmayın.. yani suç televizyonda değil yayındadır... öyle her kanalın yayını süper kaliteli verilmiyor maalesef.. kaliteli olanda var kalitesiz olanda.. DVD ayarında sd yayın yapanda var vcd ayarında yayın yapanda.. ve öyle hiçte küçümsenecek oranda değil oldukça yaygın bu kalitesiz yayın yapan kannalrın oranı... tek bir sd kanala bakarak yorum yapılamaz... bunun çözünürlük ve bitrate oranını bilmek gerekir. en doğrusu bildiğiniz bir videoyu bağlayıp izlemek olacaktır... çözünürlük ve bitrate'ini bildiğiniz bir videoyla test etmedikten sonra , yayın yapan kanalın bilgileri elinizde yoksa değerlendirme yapmak yanlıştır... devir olmuş hd devri ama hala 352x288 çözünürlükte yayın yapan kanallar var sonra gelipte bunu full HD bir TVde izleyip bunun sd performansı kötü demek sadece bilgisizliği gösterir...

• Kesinlikle 660s.
    620s in paneli 50hz dir lg nin 100 hz i 660s ile başlar. tv de en önemli nokta panel ve hz dir
    2400 ty çıkıyorsan bence samsung yada sony düşün derim bu fiyatlara çok daha iyi modelleri var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir bilen yok mu?

ana konuya girersen orada birçok resimli inceleme var.bende şu an fotoğraf makinesi mevcut değil .oyüzdendirki resim ekleyemiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54540468/tm.htm

arkadaşlar lg nin 660s ve üst modelleri 100hz dir. kesinlikle bunun alt modellerini almayınız. hepsi 50 hz dir ama kore firmalarının stış taktiği 400hz mcı yazıyorlar. 2012 de kötü tv diye birşey yoktur iyinin iyisi vardır. seg bile lm5600 ile aynı gösteriyor. tv yi eve koyduğunuz zaman kıyslama olanağınız olmadıığı için çok iyi gelebilir. mağazada tv yi kıyaslayabilirsiniz. ki ben elektronik markette çalışan biri olarak 2012 de kesinlikle lg alınmaz çok karanlık mat
    sony ve samsung on numara bulabilirseniz sony 40ex720 alın mağazada yan yana tüm lg lerle kıyaslaya bilirsiniz panelide 100hz dir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.